SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Ne mozes ti meni po statutu saveza nista. Ja sam vidio sto mozda nije trebalo,ili ste mislili da nece niko primjetiti i rekao sam to javno. Za iznosenje informacija, kritika, mi ne mozes nista. Nije vam prvi put da se ovo desava.
Ima dio gdje se spominje malverzacija i pokusaj uticanja na konacan plasman, ALI JE STRIKTNO DEFINISANO STA TO ZNACI I STA SE SMATRA MALVERZACIJOM .
To su vasa pravila i kao clan saveza moras ih postovati.
Ne mozes me kazniti jer ti se moze i jer zelis da me usutkas. Nije vam ovo babovina da radite sta hocete. Pravila su jasna i svakom dostupna na uvid.
Kada ovakve stvari definisete pravilnikom onda izvolite do tada ne mozes mi nista i svaka odluka je samovolja.
Ima dio gdje se spominje malverzacija i pokusaj uticanja na konacan plasman, ALI JE STRIKTNO DEFINISANO STA TO ZNACI I STA SE SMATRA MALVERZACIJOM .
Ne mozes me kazniti jer ti se moze i jer zelis da me usutkas. Nije vam ovo babovina da radite sta hocete. Pravila su jasna i svakom dostupna na uvid.
Kada ovakve stvari definisete pravilnikom onda izvolite do tada ne mozes mi nista i svaka odluka je samovolja.
Mozes li napisati sta se tacno dogodilo? Je li tacno da je Bilder zapravo Sarmel?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 apr 2023, 01:05Evo bas citam na Redditu i Twitteru, kazu da Bilder treba dobit max 3 utakmice suspenzije, sve iznad toga je nepravda.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako nas bobi faking Firminjo udalji od borbe za promociju u drugu ligu…
- feniksptica
- Kontakt:
Konjic nije mogo ocito promijenit.
Pa se prebacila ploca da je to Mig za njega uradio
Eto mig ce uredjivat utakmice jointa i radit na svoju stetu jer se bas on bori protiv te ekipe za promociju.
Ja ne znam sto je tesko covjeku priznat kad pogrijesi.
Pa se prebacila ploca da je to Mig za njega uradio
Eto mig ce uredjivat utakmice jointa i radit na svoju stetu jer se bas on bori protiv te ekipe za promociju.
Ja ne znam sto je tesko covjeku priznat kad pogrijesi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nemojte čovjeka dirati i kažnjavati. Pomislio je ono što bi svako od nas pomislio ako bi pomislio da se desila takva vrsta nepravilnosti. Ali prijatelju, ako ćeš mi vjerovati na riječ, ja jučer čitav dan nisam bio kući a kamoli na forumu mijenjao rezultate. Jučer sam ja čitavu BiH prešao uzduž i poprijeko gledajući auto da uzmem, ne znam ko mi glavu nosi u zadnje vrijeme,od datuma znam jedino da je april, eto koliko sam upućen u sve.
Meni stvarno nije jasno šta se tu izdešavalo, ako bilo ko ima ovlasti i mogućnosti da provjeri je li iko uređivao rezultate, ja sam prvi za to da se provjeri i riješi ova situacija ali ja sam prilično siguran da sam tipovao Liverpool - Arsenal 2-2 u petak još. Vjerovatno nisi dobio vidio ili nešto.
Meni stvarno nije jasno šta se tu izdešavalo, ako bilo ko ima ovlasti i mogućnosti da provjeri je li iko uređivao rezultate, ja sam prvi za to da se provjeri i riješi ova situacija ali ja sam prilično siguran da sam tipovao Liverpool - Arsenal 2-2 u petak još. Vjerovatno nisi dobio vidio ili nešto.
Support your local club !
- __Liedson__
- Kontakt:
O cemu raspravljate dragi ljudi? Ja sam jedini koji uredjuje rezultate i u zapisima moderiranja foruma bi moralo stojati u slucaju da je neko drugi uredjivao necije postove.
Ti si vidio ono sto si zelio da vidis, optuzio jednog od boljih momaka za malverzacije bez ikakvih dokaza i zelis da ostanes nekažnjeno. Niko ovdje nema namjeru nekog usutkat, samo zelimo da na osnovu dokaza i cinjenica liga funkcionise. Savez ce danas raditi upadate pravilnika a primjenivat cemo ga retroaktivno za proslo kolo. Bice sve u skladu sa pravilnikom.FKBilder je napisao/la: ↑10 apr 2023, 01:21Ne mozes ti meni po statutu saveza nista. Ja sam vidio sto mozda nije trebalo,ili ste mislili da nece niko primjetiti i rekao sam to javno. Za iznosenje informacija, kritika, mi ne mozes nista. Nije vam prvi put da se ovo desava.
Max Allegri
Retroaktivno
Jedi ba ****.
Jedi ba ****.
Ako ti sta znaci ja tebi vjerujem. Ovo mi smrdi na neki dogovoreni fiasko da svi oni kazu da nije bilo 2-2 u rezultatima da se napravi neka scenaKonjicBOY je napisao/la: ↑10 apr 2023, 02:38Nemojte čovjeka dirati i kažnjavati. Pomislio je ono što bi svako od nas pomislio ako bi pomislio da se desila takva vrsta nepravilnosti. Ali prijatelju, ako ćeš mi vjerovati na riječ, ja jučer čitav dan nisam bio kući a kamoli na forumu mijenjao rezultate. Jučer sam ja čitavu BiH prešao uzduž i poprijeko gledajući auto da uzmem, ne znam ko mi glavu nosi u zadnje vrijeme,od datuma znam jedino da je april, eto koliko sam upućen u sve.
Podrška savezu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako ja kao kapiten, ne smijem napisat i reci, iznjeti sumnju u regularnost ili kritikovati onda nesto smrdi u samom savezu.
Nabijem te retroaktivno. Nije vam ovo babovina.
Samo gubite i onako poljuljani kredibilitet. A s obzirom koliko je navalio da me "odstrani " i usutka neka ostali kapiteni razmisle malo....
Nabijem te retroaktivno. Nije vam ovo babovina.
Samo gubite i onako poljuljani kredibilitet. A s obzirom koliko je navalio da me "odstrani " i usutka neka ostali kapiteni razmisle malo....
Da se malo ukljucim.
Prvo, Savez cine igraci Liedson,Konjic i deyo
Pisao sam adminu da pojaca ovlasti liedsonu a oduzme migu i defenderu jer su oni izasli iz saveza
A sto se tice sumnji da je neko nesta uradio, i ako jeste druze to se ne radi tako kako si ti uradio
Prvo obavjestis mene, a ja cu prnt scr rezultate pred zakljucavanje i onda ih uporedimo kad rezultati budu, tad imas dokaze i onda nema vise suplje.
Svaki drugi nacin pa i ovaj sad, smatrat cemo napad na savez i klevecenje clanova saveza, i u skladu stim reagovati.
Pisao sam adminu da pojaca ovlasti liedsonu a oduzme migu i defenderu jer su oni izasli iz saveza
A sto se tice sumnji da je neko nesta uradio, i ako jeste druze to se ne radi tako kako si ti uradio
Prvo obavjestis mene, a ja cu prnt scr rezultate pred zakljucavanje i onda ih uporedimo kad rezultati budu, tad imas dokaze i onda nema vise suplje.
Svaki drugi nacin pa i ovaj sad, smatrat cemo napad na savez i klevecenje clanova saveza, i u skladu stim reagovati.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Ja sam napisao da mi neke stvari nisu jasne, onda je gospodin poceo da drami i prijeti i eskaliralo je...Napisao sam nije mi jasno ALI DOBRO NEMA VEZE....deyo je napisao/la: ↑10 apr 2023, 11:33Da se malo ukljucim.
Nismo u S.Koreji Dejo.
Ja sam javno pisao i podrzavao ovaj savez kada su mnogi dramili i trazili smjene.
Ali radite sta hocete.
Necemo nista raditi, sad sam ti napisao ko je u Savezu, ali za ubuduce da svi znaju koji je postupak.
Ja sam prvi pred par zadnjih kola sam radio prnt scr ljudi koji imaju ovlasti, a da oni to ne znaju.
Saznali bi da su se ogrijesili
Ja sam prvi pred par zadnjih kola sam radio prnt scr ljudi koji imaju ovlasti, a da oni to ne znaju.
Saznali bi da su se ogrijesili
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Druze ja tebe spomenuo nisam,vrati se od prvog posta na dalje. Sve je ovo migov igrokazKonjicBOY je napisao/la: ↑10 apr 2023, 02:38Nemojte čovjeka dirati i kažnjavati. Pomislio je ono što bi svako od nas pomislio ako bi pomislio da se desila takva vrsta nepravilnosti. Ali prijatelju, ako ćeš mi vjerovati na riječ, ja jučer čitav dan nisam bio kući a kamoli na forumu mijenjao rezultate. Jučer sam ja čitavu BiH prešao uzduž i poprijeko gledajući auto da uzmem, ne znam ko mi glavu nosi u zadnje vrijeme,od datuma znam jedino da je april, eto koliko sam upućen u sve.
Ali bukvalno nikog nisam spomenuo, iznio sam pitanje i sumnju.
I dalje tvrdim da je bilo 2-1 1-1 i 1-2
Kako god,sretno u nastavku i sve najbolje druze.
Podrska za Bildera, mutnim radnjama treba stati u kraj 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Isključenja:
U 14 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
/
Napomena:
U 14 Kolu SS LIGE zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
/
Napomena:
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Ne da Mig postenu grupu momaka
Ovdje kako kome ne odgovara i nije mu po volji neki rezultat, odmah napad na savez da li zbog zdrijeba parova ili evo sad smog ovih gluposti od sinoc ili nesto trece. Ne moze to tako!!!
Nerkolfc prepoznao odmah o cemu je rijec
Nerkolfc prepoznao odmah o cemu je rijec
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.