Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

-Barcelona-
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la -Barcelona- » 27 feb 2011, 00:02

boom.dll je napisao/la:
-Barcelona- je napisao/la:
boom.dll je napisao/la:J.ebiga , falila je realizacija ... nema veze , i dalje mislim da je ovih -7 nadoknadivo

sljedeci protivnik malaga
gdje se igra :?:
na bernabeu ;)
e jbg onda nista od novog kiksa reala :D ali i ovo je sasvim zadovoljavajuce :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 feb 2011, 00:02

Benzema je invalid.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 feb 2011, 00:04

bparena je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sram vas i stid bilo :D

Yebo vas Murinjo - vratite DelBoskea ....

p.s. ako sam ikad vidio da je jedan glumac prevario tako velik klub e to je sad s ovim Special One. :mrgreen:
:lol: :lol: svasta :?

HALA MADRID

hehhehe samo se ti smij - moš mislit kako se mi smijemo :D :D :D
Jbg zdravo se smijat :D
Za večeras se ostavljam ljubavnim baladam još nisam došao sebi sve mi izgleda nestvarno :twisted: Onaj majmun sam sebe blokira ebo sve svoje alžirsko il odakle je već :twisted: :roll:
anonymousHD je napisao/la:Benzema je invalid.
Da još malo podebljam da svi vide :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

vodena_glava
Kontakt:

Post Postao/la vodena_glava » 27 feb 2011, 00:04

kako bi moj lazo riješio utakmicu bez ikakvih teškoća. a ja tvrdim da sam bolji od mourinha!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 feb 2011, 00:06

Ono što Benzema fula, pa ono ni Adilović iz Čelika ne bi profulao. Hoćemo Adilovića u Real Madridu!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 27 feb 2011, 00:08

bparena je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Sram vas i stid bilo :D

Yebo vas Murinjo - vratite DelBoskea ....

p.s. ako sam ikad vidio da je jedan glumac prevario tako velik klub e to je sad s ovim Special One. :mrgreen:
:lol: :lol: svasta :?

HALA MADRID

hehhehe samo se ti smij - moš mislit kako se mi smijemo :D :D :D
a joj ni iz dzepa ni u dzep, njima kes ide.. :mrgreen: samo uzivaj... :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 feb 2011, 00:09

anonymousHD je napisao/la:Ono što Benzema fula, pa ono ni Adilović iz Čelika ne bi profulao. Hoćemo Adilovića u Real Madridu!
Razmjena Benzema+Di Maria za Adilovića,ako hoće mogu i Gaga uzet :roll: Mada on ne bi ni kod njih imao mjesta :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 feb 2011, 00:12

Dobro ebem ti Benzemu,on je samo jedan od krivaca za vecerasnju partiju...

Prvo ne znam sta Mou konta sa 2 zadnja vezna u Primeri,kad mi kazu bolja ekipa od prosle a primi petardu i zaostaje evo vec 7 bodova(a znamo da je Pelegrinijev Real i pored poraza u prvo El Clasiku usao poravnat sa barcelonom) ne moze se tako igrati 70 minuta i onda na silu al bas na silu zamjeniti citavu postavku igre i pokusati dati gol...

Los je bio Kaka,los je Xabi,Lass,Ozil,Ronaldo los je bio i Benzema....ali sve to bi i proslo da smo igrali hrabrije...

I da Pepe koliko god bio dobar on je jedan veliki seljak,ma malo je reci...sta da je dobio crveni? ok sada to nije bitno ali to je mogla biti njegova nova glupost koja nas je mogla kostati...

Lass sto se tice mene nek ide na Engleske pasnjaka i nek trci do mile volje...moze na maratone se prebaciti,samo sto manje sa loptom..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 feb 2011, 00:14

Biće bolje čeka vas važna utakmica sa Lyonom... :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 27 feb 2011, 00:16

Gotovo je kad ja kazem da je gotovo, do tad nema predavanja! Titulu jos mozemo uzeti i uzecemo je.

Un escudo
Un color
Un ciudad
Una bandera

Luchar por ellos hastar morir!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 feb 2011, 00:16

Saurman je napisao/la:Biće bolje čeka vas važna utakmica sa Lyonom... :)
BvB i to !
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 00:17

Raul_64 je napisao/la:Dobro ebem ti Benzemu,on je samo jedan od krivaca za vecerasnju partiju...

Prvo ne znam sta Mou konta sa 2 zadnja vezna u Primeri,kad mi kazu bolja ekipa od prosle a primi petardu i zaostaje evo vec 7 bodova(a znamo da je Pelegrinijev Real i pored poraza u prvo El Clasiku usao poravnat sa barcelonom) ne moze se tako igrati 70 minuta i onda na silu al bas na silu zamjeniti citavu postavku igre i pokusati dati gol...

Los je bio Kaka,los je Xabi,Lass,Ozil,Ronaldo los je bio i Benzema....ali sve to bi i proslo da smo igrali hrabrije...

I da Pepe koliko god bio dobar on je jedan veliki seljak,ma malo je reci...sta da je dobio crveni? ok sada to nije bitno ali to je mogla biti njegova nova glupost koja nas je mogla kostati...

Lass sto se tice mene nek ide na Engleske pasnjaka i nek trci do mile volje...moze na maratone se prebaciti,samo sto manje sa loptom..
Ma jasta, sve to treba rastjerati nakon vecerašnjeg kiksa :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 feb 2011, 00:18

Pellegrini je imao spremnog Higuaina mi smo bili prvi dok je on bio tu čak smo imali više postignutih golova od Barce
Ovako više ne može sljedeću tekmu ovo očekujem
Cass
Arbeloa Ramos Carvalho Marcelo
Xabi
Ozil Kaka Canales Ronaldo
Adebayor
pa da vidimo i to
Lass nek ide na engleske pašnjake što reče kolega iznad,Benzema nek ide u Saharu samo što dalje od Madrida
Saurman je napisao/la:Biće bolje čeka vas važna utakmica sa Lyonom... :)
Nada umire zadnja mada kod nekih već 16 puta umrla :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 feb 2011, 00:19

mozel se gdje vidjet taj promasaj ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 feb 2011, 00:24

Boli vas briga, pobjedili ste ih u sezoni 1980/1981...'ebo ovo veceras.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 feb 2011, 00:26

izzo je napisao/la:Ma jasta, sve to treba rastjerati nakon vecerašnjeg kiksa :lol: :lol:
Kad sam rekao da su bili losi rekao sam za ovu utakmicu,nikakav remont ekipe nisam spominjao...jedino sam za Lassa rekao da moze otici a da necu plakati za njim...
A ima tu jos preplacenih igraca,a opet ima onih koji cesto znaju svojim potezima narusavati imidj kluba...
Zar da kazem da bi Ozil trebao otici,nakon jedne,dvije lose partije? no way jose...

Mislim odma je receno da je ovo dugorcan projekat,ali svi dobro znamo da ta rijec nepostoji u Realovom rijecniku..bar sto se tice navijaca/simpatizera

Mandrax duhovit,al mozda bolje da je rekao dobili ste prosle godine...ebo veceras

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 00:35

Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije i žestoko pljuvali po covjeku (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala)....jedna loša partija i sve se naopcake okrece, odjednom niko ne valja...a da ste pobjedili koji slucajem veceras, nikom živom nebi palo na pamet da Benzemu naziva invalidom, pa taman da je 5 puta mašio zicer.
Ali ne može, ljudi su po prirodi licemjerni a navijaci Reala posebno.
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 27 feb 2011, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 feb 2011, 00:36

izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala).
Svršavali. Taj lik hodati ne zna, onaj gol iz Lyona je čista sreća. Ni on sam ne zna kako je ušla, na guzove nekako. Lik je celu **** sezonu **** od igrača, nema pojma. Pa on primiti loptu ne zna. On uopšte ne gleda gdje dodaje. Invalid lik i gotovo.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 feb 2011, 00:38

izzo je napisao/la:Da je "dugorocan" projekat ne bi vi Benzemu nazivali invalidom nakon vecerašnje partije (a samo prije par dana ste svršavali na tog istog Karima,na njegov gol u Lyonu i velicali ga, ali to pokazuje dva lica navijaca reala).
Mozda bi to bilo u redu da je Karimu ovo druga utakmica a ne druga sezona,i da nije dobio sansu....i da nije placen 35 miliona...pa za te pare je skoro doveden El Fenomeno...3x vise para nego za Ruuda...
mozes onda razumjetit da se sa njim i nema strpljenja

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 00:39

anonymousHD je napisao/la:
Svršavali. Taj lik hodati ne zna, onaj gol iz Lyona je čista sreća. Ni on sam ne zna kako je ušla, na guzove nekako. Lik je celu **** sezonu **** od igrača, nema pojma. Pa on primiti loptu ne zna. On uopšte ne gleda gdje dodaje. Invalid lik i gotovo.
Naravno, svakako, dabome, dapace, definitivno, slažem se u potpunosti sa tvojim super-objektivnim stavom.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.