Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A **** ..ajde makar sada znas da neces opet 

Da, ja sam im rekao daBogda vam djeca padala na kladionici ko što sam ja danas.
Lillestrøm 1 - 2 Vålerenga
ali to nije ni toliko bitno...kad nije doso 1...ne znam ljudi sta bi vam reko....pa bolje je mozda navaljat kvota 1,10 da se dobije kvota 2 pa uloziti novce
ali to nije ni toliko bitno...kad nije doso 1...ne znam ljudi sta bi vam reko....pa bolje je mozda navaljat kvota 1,10 da se dobije kvota 2 pa uloziti novce
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ljudi dajte mi prijedlog sta da odigram u revansima lige prvaka. Z sada sam samo odlucio 2 na manchester,ostalo fakat neznam sta da odigram
Probaj golove i bayerna i liverpula ,valjda ce biti dosta ih ,sto se tice mancestera super je kvota ,valjda je vrijeme da dobiju porta 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Za Subotu i Nedjelju
Wolfsburg-Hoffenheim 1 1,50
Bayern-M`gladbach 1 1,20
Legia-LKS Lodz 1 1,30
Gent-Cercle Brugge 1 1,35
Basel-Sion 1 1,25
Chelsea.Fulham 1 1,40
Hajduk-Varteks 1 1,15
Burnley-Bristol C. 1 1,45
Liverpool-Newcastle 1 1,25
Bordeuy-Sochaux 1 1,30
Salzburg-Austrija K. 1 1,25
Preston-QPR 1 1,45
Roma-Chieva 1 1,45
Juventus-Lecce 1 1,35
Uplata:1,50 KM Moguci dobitak:83,04 KM ....
Wolfsburg-Hoffenheim 1 1,50
Bayern-M`gladbach 1 1,20
Legia-LKS Lodz 1 1,30
Gent-Cercle Brugge 1 1,35
Basel-Sion 1 1,25
Chelsea.Fulham 1 1,40
Hajduk-Varteks 1 1,15
Burnley-Bristol C. 1 1,45
Liverpool-Newcastle 1 1,25
Bordeuy-Sochaux 1 1,30
Salzburg-Austrija K. 1 1,25
Preston-QPR 1 1,45
Roma-Chieva 1 1,45
Juventus-Lecce 1 1,35
Uplata:1,50 KM Moguci dobitak:83,04 KM ....
A C A B !
Landskrona - Åtvidabergs 2 kv.3.20
Landskrona - Åtvidabergs HT/FT 1/2 kv.30
Landskrona - Åtvidabergs zg 5+ kv 5
jel ovo dojava?Kemo je napisao/la:Landskrona - Åtvidabergs 2 kv.3.20
daj ako mozete da svaki dana stavimo neki svoj para za koji smo otprilike sigurni i uz neko obrazlozenje da ga stavimo pa da se malo aktiviramo
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
http://prevarenainternetu.blog.hr/
ovaj sam blog odlucio napravit zato sto sam ja prije vjerovao svakakvim budalama i 2 puta sam bacio novac za laznu dojavu i onda sam poslije toga odlucio napravit ovaj blog iz razloga da vise ovim kofol nekim dojavljivacima svi zajedno stanemo u kraj....pozzz
ovaj sam blog odlucio napravit zato sto sam ja prije vjerovao svakakvim budalama i 2 puta sam bacio novac za laznu dojavu i onda sam poslije toga odlucio napravit ovaj blog iz razloga da vise ovim kofol nekim dojavljivacima svi zajedno stanemo u kraj....pozzz
goginho je napisao/la:http://prevarenainternetu.blog.hr/
Ja sam također jednom pao na tu foru i izgubio sam lovu, ali hvala im, od tada sdam se okanio klađenja, ali igram još malo kerova hehe, to me baca u minus

http://www.onlywin.--- SPAM ---/
Tu ti ima i mail i sve, od tih sam ja prevaren.....Da Bog da im djeca pala ko što sam ja pao.

Zar ti nisi vjernik?Rz88 je napisao/la:goginho je napisao/la:http://prevarenainternetu.blog.hr/
Ja sam također jednom pao na tu foru i izgubio sam lovu, ali hvala im, od tada sdam se okanio klađenja, ali igram još malo kerova hehe, to me baca u minus
http://www.onlywin.--- SPAM ---/
Tu ti ima i mail i sve, od tih sam ja prevaren.....Da Bog da im djeca pala ko što sam ja pao.

Moze moze samo neznas 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako te nešto više zanima imaš PM. Neću da kvarim temu. Rekao sam davno sam se ja okanio toga, nekad ne ona ŠĆENAD ulažem i padam. Može se doći do para ako imaš znanja i ako si jak za motike. 

Ti ne seri sa tom vjerom jer nije twoja stwar ako ce ljudi igrati kladionicu!!Ja sam musliman ali nemogu reci da sam vjernik i da idem u dzamiju ali vjerujem u Boga i igram kladionicu!!Zato ovo je sportski forum a ne vjerski!!!!!!!Brisi odavde!! 

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Joj,joj...Ja sam i pisao o sportu i kladionici,a vjeru sam usput spomenuo!rafa je napisao/la:Ti ne seri sa tom vjerom jer nije twoja stwar ako ce ljudi igrati kladionicu!!Ja sam musliman ali nemogu reci da sam vjernik i da idem u dzamiju ali vjerujem u Boga i igram kladionicu!!Zato ovo je sportski forum a ne vjerski!!!!!!!Brisi odavde!!
Okanite se vjere i sličnih stvari,ovaj forum je osmišljen kao sportski,a ova tema je otvorena za sportske kladioničare,rasprave o nevezanim stvarima se neće tolerirati!
@rafa
Pripazi malo na riječnik,ne možemo tako razgovarati.
@rafa
Pripazi malo na riječnik,ne možemo tako razgovarati.
Navaljam neki dan bezze 12 utakmica,dobitak 78KM i dodje Motherwell...

- el-fighter
- Kontakt:
i šta biGoRaN je napisao/la:Navaljam neki dan bezze 12 utakmica,dobitak 78KM i dodje Motherwell...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja neki dan, odigrao 7 parova dobitak 103 marke i padam na najmanjoj kvoti 1,35
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ja danas pao na Delicu protiv Mahut-a na 144km ali opet sam 20km u plusu,ljudi jedan savjet,igrajte na pojedinacne parove eventualno jednu kombinaciju od 2-3 para nista vise,i ja sam prije redao i redao kvote od 1.20 etc... i nikad nisam bio u plusu,kad je wimbeldon poceo i ja sam poceo da se kladim pojedinacno i mog vam reci da sam samo jedan dan bio 40km u minusu,ostale dane ili pozitvna nua ili dobar plus,ukupno sam dobar 800km,svaki dan po 50,60km itd. i skupi se samo treba covjek biti strpljiv,evo primjer kako igram:
10 pojedinacnih parova od kvote recimo 1.85 i ulog na svaki par je 20km,znaci trebate da pogodite 5 parova i niste nista izgubili,a sve preko je cista zarada,prosle sedmice mi se desilo da sam pogodio 10 od 12 i bio dobar 300km.
Ovo nije nikakvo pametovanje ili sta ja znam vec samo sam napisao kako je lakse doci do para,veceras sam htjeo da igram 200km na Mogren na kvotu od 1.25 to bi bilo 50km ciste zarade ali sam se predomslio jer su pobjedili u prvoj utakmici pa reko nece oni igrati 100% i zato necu,a da sam bogda,vidjeli ste sami sta je bilo.
10 pojedinacnih parova od kvote recimo 1.85 i ulog na svaki par je 20km,znaci trebate da pogodite 5 parova i niste nista izgubili,a sve preko je cista zarada,prosle sedmice mi se desilo da sam pogodio 10 od 12 i bio dobar 300km.
Ovo nije nikakvo pametovanje ili sta ja znam vec samo sam napisao kako je lakse doci do para,veceras sam htjeo da igram 200km na Mogren na kvotu od 1.25 to bi bilo 50km ciste zarade ali sam se predomslio jer su pobjedili u prvoj utakmici pa reko nece oni igrati 100% i zato necu,a da sam bogda,vidjeli ste sami sta je bilo.
Tracy McGrady!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.