FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 10 apr 2023, 20:21

napoleon72 je napisao/la:
10 apr 2023, 20:17
:rol:
Sarajevo ljubavi moja.

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 10 apr 2023, 20:22

:urnebes:
napoleon72 je napisao/la:
10 apr 2023, 20:17
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 apr 2023, 20:25

Citam sad intervju momka koji je bio zaposlen u Željeznicaru u vrijeme dok se teren radio(zaposlen bio u sklopu tih radova) kasnije bio zaduzen za odrzavanje istog ispred kluba isto kaže da su i oni spušerili sa nekim jefinijim materijalom za pjesak ispod terena. Momak sad radi terena vani probio se u tom poslu helem nejse.

Uglavnom citajuci ovo ko imam nade da nece ni Koševo biti baš tolika fula i da ce koristiti odgovarajuce iako su zaklali na materijalu(mislim Grbavica je super ispala realno dok nisu traktore uvukli sad :mrgreen: )
“U toku dva mjeseca svakodnevno sam pratio izgradnju, bilježio i prikupljao informacije, te svoj diplomski rad bazirao na slučaju izgradnje nogometnog terena Stadiona Grbavica.

Sami radovi su odrađeni korektno i nema nekih većih zamjerki. Istini za volju, materijali korišteni za zonu korijena, odnosno pijesak nije najvišeg kvaliteta.

Nešto slično gledamo na stadionu Koševo ovih dana, koliko mogu upratiti iz medija i saznati od meni bliskih ljudi
.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 apr 2023, 20:37

visokohz je napisao/la:
10 apr 2023, 18:38
Allahami mi bi sa Husrefom i ovom ekipom bili bara bara sa Zrinjskim
Jeste al u kur.cu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 10 apr 2023, 20:38

Nebi. Ali bi bili drugi.
- FKS -

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 apr 2023, 20:39

ElCartel11 je napisao/la:
10 apr 2023, 20:37
visokohz je napisao/la:
10 apr 2023, 18:38
Allahami mi bi sa Husrefom i ovom ekipom bili bara bara sa Zrinjskim
Jeste al u kur.cu
Ma Husro bi to poslozio garant

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 apr 2023, 20:41

Joj da ker dobi Slogu, joooooj yebem mu retardirane sinove zvaljave
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 10 apr 2023, 20:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 apr 2023, 15:45
Klub svoj pad doživljava od decembra 2020.
Apsolutna laž je reći da se to dešava od decembra 19’, jer smo nakon toga osvojili ligu, imali polusezonu bez poraza i igrali Play off EL gdje smo tijesno( barem rezultatski ) izgubili od puno boljeg Celtica.
Svakako se slažem za tržište kojem se trebamo okrenuti za trenere. Mario Kovačević bi super izbor bio, ako bi htio naravno.
Nije zivot crtani film da ides ides i odjednom nestane tlo pod nogama i padnes
Odigras 22 utakmice te sezone covjek te vodi u 18 utakmica u 1 njegov pomocnik a preostale 3 utakmice vodi vinko i to je sve njegova zasluga
Nema veze sti smo bili drugi kad je husref otisao/prvi nakon zadnje utakmice jesenjeg dijela
Na uigranu ekipu spremljenu od glave do repa dodajes jukica susica i milicevica bez da prodas i jednog igraca iz husrefovog sarajeva i dobijes te 3 utakmice i eto titule, jedini koji to ne bi uspjesno obavio je mirza varesanovic i mozda dudic
Poslije toga jesen bez poraza svaka cast ali i dalje cijela husrefova ekipa tu, cim su poceli prodavati igrace i dovoditi neke po zeljama vinka mi smo pali na glavu
Prokockati 13 bodova prednosti u nasoj ligi pa to ni zeljo ne bi uspio ali zato nas vrli strucnjak jeste
Gdje je poslije sarajeva ta strucnjak vodi borac i bruka se iz kola u kolo igra 14 na 11 i opet ne moze osigurati evropu
Ne slazem se da husref treba da preuzme ikada vise ali covjeku morate pokazati maksimalno postovanje jer je on najbolji trener Sarajeva poslije rata i niti jedan drugi mu ne moze ni cipele ocistiti
Do smrti odani!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 apr 2023, 20:45

NazorUso je napisao/la:
10 apr 2023, 20:41
Joj da ker dobi Slogu, joooooj yebem mu retardirane sinove zvaljave
Ma pušimo ga i u Trebinju

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 10 apr 2023, 20:46

Maroon99 je napisao/la:
Apsolutna laž je reći da se to dešava od decembra 19’, jer smo nakon toga osvojili ligu, imali polusezonu bez poraza i igrali Play off EL gdje smo tijesno( barem rezultatski ) izgubili od puno boljeg Celtica.
Svakako se slažem za tržište kojem se trebamo okrenuti za trenere. Mario Kovačević bi super izbor bio, ako bi htio naravno.
Odigras 22 utakmice te sezone covjek te vodi u 18 utakmica u 1 njegov pomocnik a preostale 3 utakmice vodi vinko i to je sve njegova zasluga
Nema veze sti smo bili drugi kad je husref otisao/prvi nakon zadnje utakmice jesenjeg dijela
Na uigranu ekipu spremljenu od glave do repa dodajes jukica susica i milicevica bez da prodas i jednog igraca iz husrefovog sarajeva i dobijes te 3 utakmice i eto titule, jedini koji to ne bi uspjesno obavio je mirza varesanovic i mozda dudic
Poslije toga jesen bez poraza svaka cast ali i dalje cijela husrefova ekipa tu, cim su poceli prodavati igrace i dovoditi neke po zeljama vinka mi smo pali na glavu
Prokockati 13 bodova prednosti u nasoj ligi pa to ni zeljo ne bi uspio ali zato nas vrli strucnjak jeste
Gdje je poslije sarajeva ta strucnjak vodi borac i bruka se iz kola u kolo igra 14 na 11 i opet ne moze osigurati evropu
Ne slazem se da husref treba da preuzme ikada vise ali covjeku morate pokazati maksimalno postovanje jer je on najbolji trener Sarajeva poslije rata i niti jedan drugi mu ne moze ni cipele ocistiti
Pali smo na glavu jer u klubu marke bilo nije u tom periodu. Iz prvih 11, trojica su igrala pod ručnom uveliko, i to ti je prevjerena info 100%.
A i ostali nisu nešto zapinjali . Ne znam kako vam se da više pričati o tome, Vinko prekucao godinu dana bez poraza, tad bio Ancelotti i onda kao odjednom pad neki.
Nije to bezveze...idi ti na posao zadovoljan, zainteresovan i obavljaj ga kvalitetno a da prije toga pola godine marke dobio nisi...

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 apr 2023, 20:48

Ma ne treba nam ni Husref jer bi opet pola raje bilo nezadovoljno isto kao sa Mirzom. Ali realno Husref je za Mirzu legenda i treba paziti kako se naziva covjek

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 10 apr 2023, 20:54

ZipSarajevo je napisao/la:
10 apr 2023, 15:38
Yebo ga Husref.

Pola eseja potrosio na plackonju...
Yebo ga Husref i od mene

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 apr 2023, 20:57

Ponovo se prizivaju treneri koji su otjerani, čudna smo mi sorta. :shock:

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 10 apr 2023, 20:58

ajdohordas je napisao/la:
10 apr 2023, 20:46
Maroon99 je napisao/la:
Pali smo na glavu jer u klubu marke bilo nije u tom periodu. Iz prvih 11, trojica su igrala pod ručnom uveliko, i to ti je prevjerena info 100%.
A i ostali nisu nešto zapinjali . Ne znam kako vam se da više pričati o tome, Vinko prekucao godinu dana bez poraza, tad bio Ancelotti i onda kao odjednom pad neki.
Nije to bezveze...idi ti na posao zadovoljan, zainteresovan i obavljaj ga kvalitetno a da prije toga pola godine marke dobio nisi...
A nije im imao ko reci da ako osvoje titulu ide evropa nositelj si u 2 pretkola i bukvalno na dlanu ti grupna faza gdje bi dobili svi i plate i bonuse i sve
Sabrina pa ajla ko nas je kleo nije gubio vrijeme
Kakve mi direktore imamo dobro je i ovo trenutno stanje elhamdulilah
Do smrti odani!

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 10 apr 2023, 21:18

eccehomo je napisao/la:
10 apr 2023, 20:54
ZipSarajevo je napisao/la:
10 apr 2023, 15:38
Yebo ga Husref.

Pola eseja potrosio na plackonju...
Yebo ga Husref i od mene
2023 godina, NASA se vraca na mjesec, navijaci sarajeva prizivaju husrefa :rol:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 10 apr 2023, 21:20

Proljetni dio smo 4. bravo Mirzaaaa vidi se napredak, ha ja :bih:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 10 apr 2023, 21:28

Husref bi to posložio na 4-5 mjeseci. A onda kreće rasulo, svađe sa igračima, psovke, slučajno izlijetanje taktika protivniku par dan prije utakmice, svađe sa navijačima itd..

Prvo trebate skontat da ovim ljudima uopšte nije cilj sport i pravljenje rezultata na sportskom planu. Jer da jest ne bi se otjerao Kepčija postupcina nekim, pa kasnije se ne bi radilo iza leđa Emiru, evo sada nemaš čovjeka zaduženog za sportski dio. U akademiji razni menadžeri u pokušaju određivaju ko će igrat, ko smije potpisat profesionalni ugovor itd. Sada ponovo uvode nekakvu školu fudbala koja je samo još jedan poligon za lične interese, jer tu svaki "babo" može platiti da mu sin sa dvije lijeve igra u FK Sarajevu, da kad se odvedu takve ekipe na turnir brukaš se i ostalo. A klub u minusu po 300-400k za tu tkzv skolu fudbala.

Da se razmišljalo o fudbalu i uspjehu, na ljeto ne bi za one pare doveli Dudića za kojeg se znalo da će ga svlačionica pojest, nego bi ispoštovao i doveo Rendulića koji sad dere sa Zrinjskim. Na kraju krajeva, krah kluba na sportskom planu počeo je dolaskom Mirvića, preko smjene Sablića i kontriranja Kepčije, a onda sve manje ili velike afere ili ekscesi su tome doprinijeli.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 10 apr 2023, 21:30

Inace na upadam na teme drugih klubova
Ali imam za vas jedan prijedlog dajte sansu Danijelu Stanojevicu da trenira prvi tim
I dajte njemu nek odabere trenersku zamjenu za juniore
Vjerujte mi imate dobrog trenera u dvoristu koji zna sta i kako radi
Bolji je nego Varesanovic a i bolji je nego svi treneri u Zelji od prvog tima do pjetlica

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 10 apr 2023, 21:35

Manijakalnost99 je napisao/la:
10 apr 2023, 21:30
Inace na upadam na teme drugih klubova
Ali imam za vas jedan prijedlog dajte sansu Danijelu Stanojevicu da trenira prvi tim
I dajte njemu nek odabere trenersku zamjenu za juniore
Vjerujte mi imate dobrog trenera u dvoristu koji zna sta i kako radi
Bolji je nego Varesanovic a i bolji je nego svi treneri u Zelji od prvog tima do pjetlica
Bruda, da ti s Grbavice upadnes na nasu klupu, bolji si trener od Mirze, manje bi nas zakl'o.
A imamo mi svakako ljudi koji fudbal znaju u dusu, Hasancica prvog. Za Mirzu je Spaletti licno. Al ne odgovara glupom gazdi i qrvi od direktorice.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 10 apr 2023, 21:35

Eh, kad' bi Bog dao da dobijemo u Trebinju, anulirali bi kiks protiv Sloge. Biće teško, ali ne i nemoguće ako naši daju 300% od svojih mogućnosti. Valjda je to jasno i svima u klubu.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], juka55 i 25 gostiju.