Siguran sam da se ne bi krio po terenu u bitnim utakmicama, ne bi se prepao Dimarca ili ga ne bi Camavinga na uslovno rečeno neprirodnoj poziciji stavio u džep.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Krio se je i on kod nas. Ljudi sve olako zaborave, a tad molili Boga da ode iz kluba. Pošalji Raphinhu u Sporting/Benficu/Porto bice najjaci igrač lige.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:28Siguran sam da se ne bi krio po terenu u bitnim utakmicama, ne bi se prepao Dimarca ili ga ne bi Camavinga na uslovno rečeno neprirodnoj poziciji stavio u džep.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
+1ElCartel11 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:10Krio se je i on kod nas. Ljudi sve olako zaborave, a tad molili Boga da ode iz kluba. Pošalji Raphinhu u Sporting/Benficu/Porto bice najjaci igrač lige.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:28Siguran sam da se ne bi krio po terenu u bitnim utakmicama, ne bi se prepao Dimarca ili ga ne bi Camavinga na uslovno rečeno neprirodnoj poziciji stavio u džep.
Abdea bi prije vratio. Već sad je jedan od najboljih driblera u ligi. Fali mu mozga da bude top igrač, možda bi se i moglo raditi s njim.
abde ima mane (kao i dembele, slabo zavrsava akcije), ali, za razliku od krilnih igraca u barceloni (osim dembelea), ima hrabrosti da ide direktno na protivnika, osim toga, snazan je, sto mu pomaze u duelima, ali bez konkretnog ucinka, nema za njega mjesta u barceloni
raphinha ne moze nikog predriblati i to zaista frustrira, ali, ipak ima konkretan ucinak u vidu asistencija i golova, ima dobru lijevu nogu, zna odigrati dobar pas, dobro ubaciti loptu... nije da ga nesto previse cijenim kao igraca, ali, svojim potezima je donio dobar dio bodova
zaista ne vidim buducnost za abdea u barceloni, cak i kad bi popravio zavrsnicu, prosto ga ne vidim kao startera, a vjerujem i da bi on radije bio starter u ekipama kao sto su lazio, napoli, roma, borussia dortmund, marseille, lyon, tottenham itd, nego rezerva u barceloni
raphinha ne moze nikog predriblati i to zaista frustrira, ali, ipak ima konkretan ucinak u vidu asistencija i golova, ima dobru lijevu nogu, zna odigrati dobar pas, dobro ubaciti loptu... nije da ga nesto previse cijenim kao igraca, ali, svojim potezima je donio dobar dio bodova
zaista ne vidim buducnost za abdea u barceloni, cak i kad bi popravio zavrsnicu, prosto ga ne vidim kao startera, a vjerujem i da bi on radije bio starter u ekipama kao sto su lazio, napoli, roma, borussia dortmund, marseille, lyon, tottenham itd, nego rezerva u barceloni
- NisamInSajder
- Kontakt:
Porediš Raphinhu sa 25 godina, 6-7 godina profesionalnih sezona u ligama petice i tada 18-19 godina Trincaa. A svakako ništa specijalno nisi mogao vidjeti u Trincaovih 1300 minuta koje je odigrao u Barci. To su većinom bile minute na kapaljku, po 10tak minuta. Znači ništa.ElCartel11 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 15:10Krio se je i on kod nas. Ljudi sve olako zaborave, a tad molili Boga da ode iz kluba. Pošalji Raphinhu u Sporting/Benficu/Porto bice najjaci igrač lige.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 apr 2023, 23:28Siguran sam da se ne bi krio po terenu u bitnim utakmicama, ne bi se prepao Dimarca ili ga ne bi Camavinga na uslovno rečeno neprirodnoj poziciji stavio u džep.
Ali, eto svakako da se dalo istrpiti od te sezone Trincaa ili Abdea da si ostavio. Uvjeren sam da ne bi ništa manje dali od Raphinhe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- jasonstatham
- Kontakt:
Babuka vrisne i mali igra.
Eto, Girona, utakmica po mjeri da se pokaže. Pa da vidimo.
Eto, Girona, utakmica po mjeri da se pokaže. Pa da vidimo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Auu, pa Dembelea nema već dva i pol mjeseca, a Pedrija dva mjeseca. Od kako rekoše povreda koji će se sanirati za par sedmica, ode na par mjeseci. Koliko imamo loš medicinski tim. A svakako da je na tom veliki plus to što je Dembele injury prone, a i na Pedrija je sigurno utjecala mnogo ona godina pod Koemanom, rekao sam tad da će mu holanđanin skratiti karijeru.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Raphinha ne moze 100% invalida predriblati
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- jasonstatham
- Kontakt:
Šta kaže Var jel' ono gol? Što ga koriste, ono sranje nema mogućnost prosuditi jel' lopta prešla liniju ili ne. Zar nema Hawk eye u Španiji? Onaj šlagirani prašinar nije u stanju nabaviti sistem.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Uspavanka od utakmice
da hoce bar Girona prva zabiti gol, cisto da se utakmica malo otvori.
Raphinha je veći promašaj od Coutinha. Ovo je katastrofa krilni igrac. Po kvaliteti je tu negdje sa Malcomom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa ima onaj Goal line, da je gol izbacilo bi sudiji na satu. Glupa panika se stvara i sad će krenuti teorije zavjera kako sudije štete Barcu.jasonstatham je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:53Šta kaže Var jel' ono gol? Što ga koriste, ono sranje nema mogućnost prosuditi jel' lopta prešla liniju ili ne. Zar nema Hawk eye u Španiji? Onaj šlagirani prašinar nije u stanju nabaviti sistem.
Malcom je bar klasu iznad njega, u svakom segmentu nogometne igre.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Fakat Raphinha je skroz nesposoban.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
4, 5 mladica na klupi i na camp nou ti u trenutku kad imas 12 bodova prednosti ulazi kesie prije njih, pa yebem li ti pleme debilno
Ma Rafinja je zabio ona tri super vazna gola, donio direktno 9 bodova, hvala mu na tome
Ovo sto sad trenutno igra je moze komotno i Abde, mozda bi marokanac bio i nesto konkretniji.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet se usrali kad imaju priliku povećati bodovnu prednost.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakva patnja protiv jedne od najgorih odbrana lige
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Mogu li jadovi napravit šansu u drugom poluvremenu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Poljska panjina.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.