Polahko ba sa takvim komentarima... Spocitavas Radomlje a vojnik kluba vodio tamo neke Decice i qurce po CG. Sta si ocekivao jbt, Selimbegovica iz Regensburga ili? I ja bi volio ali nije ovo FM.sanjinlego je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:40Propali smo. Lik je vodio Radomlje, i to je bilo užasno. Fuj Uprava, fuj sportski direktor, fuj sve!!!!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 apr 2023, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja kad se sjetim Dudica i njegovih nebuloza dok je trenirao kone , Basic bolja opcija 

-
- Kontakt:
Kako god gledali opet valja doc do prve lige slovenije
Tamo nema mahalske price i ljubavi
Tamo su sve radnici i ozbiljne firme
Ne mozes ti tamo otici sto bi se kod nas reklo preko stele
-
- Kontakt:
Nisam bio ni za Mulalica, nego mi je vise .. posljednjih 10 godina sve isto, sve ajmo, mozemo, na kraju se borimo za bjednu europu da bi uzeli pare .. nama nije europa da se pokažemo, da napravimo rezultat, iznenađenje, nego da uzmemo pare, samo to. Fuj svi, Uprava pogotovo, mahala klub, zajedno sa Bekrićem!!!!ReX je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:42Polahko ba sa takvim komentarima... Spocitavas Radomlje a vojnik kluba vodio tamo neke Decice i qurce po CG. Sta si ocekivao jbt, Selimbegovica iz Regensburga ili? I ja bi volio ali nije ovo FM.sanjinlego je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:40Propali smo. Lik je vodio Radomlje, i to je bilo užasno. Fuj Uprava, fuj sportski direktor, fuj sve!!!!
Ma kod Basica jedino postujem sto pokusava igrati napadacki i eto sto je imao petlju u ovoj situaciji preuzeti,nazalost to su covjeku i jedini kvaliteti.Na hajr.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Daj ne budi smijurija .. tamo jos vise skandala nego kod nas .. namjestanja utakmica, tjeranja, pa sjetite se Olimpije i Prosineckog, ulijetanja navijaca .. kakva Slovenije, kakvo radomlje ..Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:46Kako god gledali opet valja doc do prve lige slovenije
A jbg druze. Sto rece neko na prethodnoj stranici. Koliko para, toliko i muzike. Vidjetcemo sta Basic moze. Ako nista drugo nije metuzalem i neko ko je zaostao u vremenu. Mlad je, ambiciozan. Radomlje je pod njegovom palicom pruzilo dosta dobrih rezultata. Ovo mu je najveci izazov u karijeri. Vrijeme ce pokazati jel dobar izbor, a do tada, sigurno losiji i bezidejnije ne mozemo izgledati kao sto je bio slucaj pod Mulalicem.sanjinlego je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:47Nisam bio ni za Mulalica, nego mi je vise .. posljednjih 10 godina sve isto, sve ajmo, mozemo, na kraju se borimo za bjednu europu da bi uzeli pare .. nama nije europa da se pokažemo, da napravimo rezultat, iznenađenje, nego da uzmemo pare, samo to. Fuj svi, Uprava pogotovo, mahala klub, zajedno sa Bekrićem!!!!ReX je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:42Polahko ba sa takvim komentarima... Spocitavas Radomlje a vojnik kluba vodio tamo neke Decice i qurce po CG. Sta si ocekivao jbt, Selimbegovica iz Regensburga ili? I ja bi volio ali nije ovo FM.sanjinlego je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:40Propali smo. Lik je vodio Radomlje, i to je bilo užasno. Fuj Uprava, fuj sportski direktor, fuj sve!!!!
@igrajlopte 🐦
Basic mi je jucer izgledao kao uzas, sada vec mi djeluje okej opcija, mislim da ga dosta trenera ove lige ne zna, i moze iznenaditi necim novim, ofanzivno orijentiran sto nam svakako treba.
Ako bude sretno, i ko god da bude.
Svi zajedno, pa da aBd dodje neki renomiran klub na ljeto, da ga razmontiramo.
Ako bude sretno, i ko god da bude.
Svi zajedno, pa da aBd dodje neki renomiran klub na ljeto, da ga razmontiramo.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
Kod nas je sve bazirano na tim prijateljskim odnosima jer nema love. Da bi trazili mrtvi profesionalizam mora klub od vrha do dna biti takav. On nije takav, igracki kadar nije takav i tesko ce se bilo ko uklopiti.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:42Ma i bolje da nema tih jaranskih odnosa
Hocemo profesionalne odnose
Nek ih postroji sve
Treba se znati ko je gazda ko radnici
Hos nes ne moras
Ima klupa
Nije hodzic veci od kluba nit je bitniji od bilo kojeg igraca
Treba da svako bude u masini saraf
Da bi ta masina funkcionisala
Da bi imali jednu uspjesnu cijelinu svako mora dati svoj doprinos
Hodzic je pisao objave, doslovno unistio Mulalica u javnosti i nikakve posljedice nije bilo. Frajer jos uvijek pravi cirkus i igra. Bez ucinka da naglasimo. Ako je unistio Mulalica kojeg zna dugo sta ce tek nekom koga ne zna i nema uspjeha u karijeri raditi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Slovenija je najrazvijenja drzava u bivsoj jugi
I u njemackoj odnosno bayernu uli hoenes je utajio porez
Toga svugdje ima
Radomlje je ozbiljniji klub od nas sto se tice organizacije
Imaju 6,7 svojih terena
Tamo se zna ko pije ko placa
Basic da nije ozbiljan radnik i da nije neki kvalitet i da je bez znanja sumnjam da bi primirisao tom klubu koji napreduje iz godinu u godinu
Uostalom pogledajte cv novog trenera radomlja
Na osnovu toga mozete zakljuciti da se radi o ozbiljnoj firmi
A sto se tice hodzica on treba nogu da dobije sto se mene tice sad odmah
On je i sjebo atmosferu u klubu

I u njemackoj odnosno bayernu uli hoenes je utajio porez
Toga svugdje ima
Radomlje je ozbiljniji klub od nas sto se tice organizacije
Imaju 6,7 svojih terena
Tamo se zna ko pije ko placa
Basic da nije ozbiljan radnik i da nije neki kvalitet i da je bez znanja sumnjam da bi primirisao tom klubu koji napreduje iz godinu u godinu
Uostalom pogledajte cv novog trenera radomlja
Na osnovu toga mozete zakljuciti da se radi o ozbiljnoj firmi
A sto se tice hodzica on treba nogu da dobije sto se mene tice sad odmah
On je i sjebo atmosferu u klubu

- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajmo malo biti realni:
1. Kokuzi smo i nismo u mogucnosti razgovarati sa ozbiljnim trenerima
2. Ekipa sa par kabadahija gdje nije lagano nijednom treneru preuzeti takvu ekipu
3. Nezgodan trenutak preuzet ekipu gdje se lomi sezona u naredne 2-3 tekme
Ove tri stavke daju nam jasnu sliku u kakavom smo problemu i plus nasa uprava nema nikakve vizije , da su imali neki plan nakon raskida sa Sabljom ne bi cekali cijelu sedmicu da nafataju novog trenera.
2. Ekipa sa par kabadahija gdje nije lagano nijednom treneru preuzeti takvu ekipu
Ove tri stavke daju nam jasnu sliku u kakavom smo problemu i plus nasa uprava nema nikakve vizije , da su imali neki plan nakon raskida sa Sabljom ne bi cekali cijelu sedmicu da nafataju novog trenera.
https://****/bosanac-trenerski-hit-u-sloveniji/
Mislim da ima potencijala!
Mislim da ima potencijala!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Basic i jeste ozbiljan trenerTMmanija2012 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:59Hajmo malo biti realni:
Mozda nema “ozbiljne rezultate” (dogurat do prve lige slo je ozb rez)
ali za nase uslove je ozbiljan kao sto rekoh da nije ozbiljan ne bi otisao u Sloveniji i zadrzao se 4 godine
Koja je ruku na srce puno ozbiljnija nego BiH u svakom smislu
Nazalost
-
- Kontakt:
Zar se nije ovako isto pisalo za Stilica prije 2 godine. Jednostavno ljudi previse mahalisu i kenjaju, naravno mislim na forum, ne igrace.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:50Kod nas je sve bazirano na tim prijateljskim odnosima jer nema love. Da bi trazili mrtvi profesionalizam mora klub od vrha do dna biti takav. On nije takav, igracki kadar nije takav i tesko ce se bilo ko uklopiti.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:42Ma i bolje da nema tih jaranskih odnosa
Hocemo profesionalne odnose
Nek ih postroji sve
Treba se znati ko je gazda ko radnici
Hos nes ne moras
Ima klupa
Nije hodzic veci od kluba nit je bitniji od bilo kojeg igraca
Treba da svako bude u masini saraf
Da bi ta masina funkcionisala
Da bi imali jednu uspjesnu cijelinu svako mora dati svoj doprinos
Hodzic je pisao objave, doslovno unistio Mulalica u javnosti i nikakve posljedice nije bilo. Frajer jos uvijek pravi cirkus i igra. Bez ucinka da naglasimo. Ako je unistio Mulalica kojeg zna dugo sta ce tek nekom koga ne zna i nema uspjeha u karijeri raditi.
-
- Kontakt:
Ma stilic je druga situacija
Stilic je iznio stavove i uslove
Kao profesionalac i zreo covjek
Sto je ok i svako normalan je razumio
Stilic kad ne igra ne zali se
kad izmjena bude
Ne mlatara rukama i glavom
Dok ovaj nije ni dosao vec se poceo svadjati sa svima
Poslije prenio losu atomsfreu u klub
Isto dijete malo
Dva Potpuno razlicita profila ljudi
Ara jeste igracina, ali je van forme i bezobrazan
Cijeli tim trpi zbog njega
Zbog stils niko nije trpio
Ara treba da bude zahvaln zelji sto mu je vratio karijeru u zivot
Stilic je iznio stavove i uslove
Kao profesionalac i zreo covjek
Sto je ok i svako normalan je razumio
Stilic kad ne igra ne zali se
kad izmjena bude
Ne mlatara rukama i glavom
Dok ovaj nije ni dosao vec se poceo svadjati sa svima
Poslije prenio losu atomsfreu u klub
Isto dijete malo
Dva Potpuno razlicita profila ljudi
Ara jeste igracina, ali je van forme i bezobrazan
Cijeli tim trpi zbog njega
Zbog stils niko nije trpio
Ara treba da bude zahvaln zelji sto mu je vratio karijeru u zivot
-
- Kontakt:
Sto ne bi imao petlju preuzeti? Pa nije on neko renomirano trenersko ime da izgubi na reputaciji u slucaju neuspejha. On ovdje nema sta izgubiti, moze samo biti na dobitku ako izbori Evropu. Ako ostane bez Evrope, opet ima alibi da je kasno dosao i u teskoj situaciji preuzeo klub.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
O ovome sam danas pisao, bavis se trenerskim poslom, skolujes se, slobodan si i ponudi ti se prilika. Pa svako kome je stalo do profesije i posla bio bi motivisan i prihvatio, neovisno kakvi su uslovi. Cim neko pocne da vaga i trazi alibi, nema od njega nista, kao da ce mu se reputacija srozati sto ima period kod nas na CV. Ovo se naravno odnosi i na druge trenere koji su bili relevantni, a kao nesto vagali.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:32Sto ne bi imao petlju preuzeti? Pa nije on neko renomirano trenersko ime da izgubi na reputaciji u slucaju neuspejha. On ovdje nema sta izgubiti, moze samo biti na dobitku ako izbori Evropu. Ako ostane bez Evrope, opet ima alibi da je kasno dosao i u teskoj situaciji preuzeo klub.
Jaranski odnosi su Edisa kostali svlacionice, a nas rezultata. Boli me kita i za Edisom i za Cocalicem, Dzekom ili bilo kojim drugim igracem. Milion puta je dokazano da su svi igraci placenici i da ce svi igraci za 500 km vise otici u npr. Tuzlu. Ljubavi u ovom sportu odavno nema.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:35Jedino pozitivno za Basica je sto se ocigledno edukuje stalno i stalo mu je da uci, nije pasivan po tom pitanju. Medjutim, sumnjam da u ovakvoj situaciji moze razbuditi ekipu jer tu su razliciti karakteri igraca. Sam Hodzic ga moze 'pojest' za dorucak. Kad oni nisu mogli sa Edisom sa kojim je vecina bitnig igraca u jaranskim odnosima sumnjam da ce moci sa nekim kao Basic koji je jos u razvoju kao trener.
Na duze staze necu ni spominjati jer cemo ocigledno morati na ljeto moliti Stilica da upregne jos fizicki da bismo imali bilo kakvog kvalitetnog igraca za narednu sezonu. Hvala Upravi za to!
Ne mozes na treningu halaliti svaku gresku veteranima, a Sehicu govoriti vidis sto ne igras, Santosu govoriti da je glup, bogarati Mekicu za jednu stvar, a tu istu stvar presutati Dzenisu. Ne ide i kraj price. Dzaba svi jaranski odnosi kad jedan igrac u pola sezone se zapita sto bi on zapinjao kad zna da ce ga Edis popljuvati. Psihicki je ubio pojedince pa je citav tim ispastao. Poslije ti isti pojedinci vide sta mu ledzero radi na treninzima pa se i njima digne **** da ga sabotiraju i kazu mu eto ti Dzenis pa ganjaj rezultat.
Mi godinama muku mucimo sa Zeljovcima i ratnicima kluba, a oni nam yebase mater na svakom koraku.
Ja cu podrsku davati Zelji, uvijek je dajem iskljucivo Zelji, a onih jedanaest debila su tu kratko.
-
- Kontakt:
Nisam znao za ovo sto mrki prica
Ko kad me nema
Ako je tako nek je otisao
Hvala mu za sve ali nama takav ne treba
Ko kad me nema
Ako je tako nek je otisao
Hvala mu za sve ali nama takav ne treba
-
- Kontakt:
Pa upravo je dokazano suprotno, da su npr Stilic, Cocalic, Hodzic imali bolje ponude drugi klubova, a igraju kod nas. Nego kad te ne ide kao igraca, a to zna da bude normalna pojava u fudbalu, ili ako ne ispunis ocekivanja navijaca, onda pocne pljuvanje i ne cijeni se sto su ti igraci uopste trenutno kod nas.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:45Jaranski odnosi su Edisa kostali svlacionice, a nas rezultata. Boli me kita i za Edisom i za Cocalicem, Dzekom ili bilo kojim drugim igracem. Milion puta je dokazano da su svi igraci placenici i da ce svi igraci za 500 km vise otici u npr. Tuzlu. Ljubavi u ovom sportu odavno nema.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:35Jedino pozitivno za Basica je sto se ocigledno edukuje stalno i stalo mu je da uci, nije pasivan po tom pitanju. Medjutim, sumnjam da u ovakvoj situaciji moze razbuditi ekipu jer tu su razliciti karakteri igraca. Sam Hodzic ga moze 'pojest' za dorucak. Kad oni nisu mogli sa Edisom sa kojim je vecina bitnig igraca u jaranskim odnosima sumnjam da ce moci sa nekim kao Basic koji je jos u razvoju kao trener.
Na duze staze necu ni spominjati jer cemo ocigledno morati na ljeto moliti Stilica da upregne jos fizicki da bismo imali bilo kakvog kvalitetnog igraca za narednu sezonu. Hvala Upravi za to!
Ne mozes na treningu halaliti svaku gresku veteranima, a Sehicu govoriti vidis sto ne igras, Santosu govoriti da je glup, bogarati Mekicu za jednu stvar, a tu istu stvar presutati Dzenisu. Ne ide i kraj price. Dzaba svi jaranski odnosi kad jedan igrac u pola sezone se zapita sto bi on zapinjao kad zna da ce ga Edis popljuvati. Psihicki je ubio pojedince pa je citav tim ispastao. Poslije ti isti pojedinci vide sta mu ledzero radi na treninzima pa se i njima digne **** da ga sabotiraju i kazu mu eto ti Dzenis pa ganjaj rezultat.
Mi godinama muku mucimo sa Zeljovcima i ratnicima kluba, a oni nam yebase mater na svakom koraku.
Ja cu podrsku davati Zelji, uvijek je dajem iskljucivo Zelji, a onih jedanaest debila su tu kratko.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amypitar, Dofu, Google Adsense [Bot], Pact1921 i 73 gosta.