NBA 2022-23 regular season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: NBA 2022-23 regular season
Austin Reaves zadnjih 10 je na 18ppg, 6apg, uz 57% iz igre, 48% za 3 i 89% za 1. Sve to sa 2 TOPG.
A na forumu i dalje predmet sprdnje...
A na forumu i dalje predmet sprdnje...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo ne znam sto Clippersi zapese protiv Sunsa da ih dobiju i budu 5.
u jednom momentu Sunsi su fino vodili, a svakako LAC imaju bolji omjer od LAL tako da bi bili 6.
ne znam jesu li se bojali kakve mini tabele ili cega vec ako se negdje okrene tekma, ali sve im se bilo poslozilo da izbjegnu Sunse.
ovako i dalje ostajem pri onom da se na zapadu ne moze davati nikakav sud dok ne zavrsi prva runda.
nad Denverom je previse upitnika. Moze li Murray odigrati kao u bubble, moze li se odbrana zategnuti, pogadjati otvoreni sutevi koje Jokic pravi, kako ce se Jokic ponasati u odbrani. Puno stvari ce prva runda pokazati
recimo Denveru se moze podici samopouzdanje ako prodju Minesotu ili NOP ili Oklahomu u prvoj rundi. A tu objektivno i jesu jaci.
Ali sta ako se Lakersi okliznu na 8. Eto problema
u jednom momentu Sunsi su fino vodili, a svakako LAC imaju bolji omjer od LAL tako da bi bili 6.
ne znam jesu li se bojali kakve mini tabele ili cega vec ako se negdje okrene tekma, ali sve im se bilo poslozilo da izbjegnu Sunse.
ovako i dalje ostajem pri onom da se na zapadu ne moze davati nikakav sud dok ne zavrsi prva runda.
nad Denverom je previse upitnika. Moze li Murray odigrati kao u bubble, moze li se odbrana zategnuti, pogadjati otvoreni sutevi koje Jokic pravi, kako ce se Jokic ponasati u odbrani. Puno stvari ce prva runda pokazati
recimo Denveru se moze podici samopouzdanje ako prodju Minesotu ili NOP ili Oklahomu u prvoj rundi. A tu objektivno i jesu jaci.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tako se govorilo i za Sunse 2021. pa dođoše do finala. Nikad se ne zna.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Da su Pelikani pobijedili Minesotu, uz poraz Clippersa, Clippersi bi bili tek sedmi.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:03samo ne znam sto Clippersi zapese protiv Sunsa da ih dobiju i budu 5.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- djoleprijedor
- Kontakt:
Najjače će biti kad Lakerse ohladi prvo Minesota bez Gobera, a onda ih za 8. dobiju Pelikani sa Ingramom. 

Lakersi prolaze playin i ispadaju od meda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Denver ako bude u 2.rundi išao na Klipe, dobiće ih i ide u finale konferencije, s druge strane ako dobiju Sanse, eto Sansa u finalu.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:03samo ne znam sto Clippersi zapese protiv Sunsa da ih dobiju i budu 5.
Mens sana in corpore sano.
Denver ce izbusit prva ekipa koja iskoristi Jokicevu drop odbranu u picku. Sunsi su ih tako pomeli prije 2 sezone. Clippersi i pogotovo Sunsi imaju idealne igrace za to. Pelsi bi im zu zbog Ingrama i CJa bili gori protivnik u prvoj rundi od Wolvesa i Thundera.
-
- Kontakt:
Brooks se pravi budala i mogu ga ljudi šprdati koliko hoće ali činjenica je da je jedan od odbrambenih igrača protiv kojih niko ne voli da igra jer je kao ker koji trči za tobom i skače ti na noge
- BuffonGigi
- Kontakt:
Imaginacija i mitomanija su opasne stvari, bujna masta i zelje su ono sto svaki covjek ima.djoleprijedor je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:17Najjače će biti kad Lakerse ohladi prvo Minesota bez Gobera, a onda ih za 8. dobiju Pelikani sa Ingramom.![]()
Lijepo za vidjeti da su Lakersi i kao 7. seed pored svih turbulencija, povreda itd. opet glavna tema na forumu a PO jos nije ni poceo. Jos neki rekose bolje da OKC igra PO umjesto njih

Samo opusteno. Drug Temetrius je rekao sta misli o zapadu.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑10 apr 2023, 21:40Brooks se pravi budala i mogu ga ljudi šprdati koliko hoće ali činjenica je da je jedan od odbrambenih igrača protiv kojih niko ne voli da igra jer je kao ker koji trči za tobom i skače ti na noge![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
samo vama "navijacima" Lakersa nije bolje, i novinarima espna, ostali bi svi vise voljeli SGA u PO

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedva cekam da ekipa za jednokratnu upotrebu, takozvana qurton druzina iz Denvera zavrsi svoju pricu u prvoj rundi.
Moram priznati da sam se malo iznenadio komparirajuci brojke Ja i 23ogodisnjeg Westbrooka,bas su dosta slicne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sramota je ako uzmu ikom utakmicu u PO, samo napadas Jokica svo vrijeme i 4-0 zagarantovanoBuffonGigi je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:31Jedva cekam da ekipa za jednokratnu upotrebu, takozvana qurton druzina iz Denvera zavrsi svoju pricu u prvoj rundi.
Denver prvu rundu metlom prolazi 99%.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.