FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako je istina za Basica nadam se da ce sa sobom dovesti i neke pomocnike jer nema smisla ostaviti Hareta i Bogija
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
-
- Kontakt:
Ne brini se, dosao je novi mandat pa Hare prelazi u ulozi team leader, mozda neki koordinator.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 11 apr 2023, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta vi mislite je li ok Bekricu dati sansu da trenira juniore Sanjin Mesic meda ne moze
Bolje dat Bekricu da se kali sad kad ima licencu
Izgubiti nemamo nista
Svakako su skoro zadnji
Ili neke mladje kategorije
Bolje dat Bekricu da se kali sad kad ima licencu
Izgubiti nemamo nista
Svakako su skoro zadnji
Ili neke mladje kategorije
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 11 apr 2023, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
De Zerbi za sirotinju.
Sretno u svakom slučaju.
Sretno u svakom slučaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne znam šta osuđujete Bašića, pa nije čovjek još ni došao…
Doduše, ja sam bio za Dudića, ali ko nam je garant da ćemo s njim uspjeti, doduše jest veća šansa, ali sjetite se da i sa Bakom nismo nikakav pomak napravili.
Doduše, ja sam bio za Dudića, ali ko nam je garant da ćemo s njim uspjeti, doduše jest veća šansa, ali sjetite se da i sa Bakom nismo nikakav pomak napravili.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Takvi smo mi čovjek nije došao mi ga vec pljujemo pustite ga da radi pa ćemo vidjet treba ih podrzat
- MocMahale444
Ako ti smeta toplota, mars iz kuhinje. Rece Edis Mulalic i ode postenski iz Zelje. Jedan ratnik, voli Zelju ali se pretvorio u Kuhara. Vise srece u iducem klubu Sablja.
Sudije nas tabaju momacki, najmanje smo zasticeni u PLBiH.
Nama u 10 ili par vise sudi sudija koji je dokazani prevarant i koji nas je ostetio direktno po nardbi saveza oduzeo titulu.
Kaznjen zbog tog i opet nam sudi.
Iz klubu moraju se oglasiti nekad kad bude vrijeme .
Sudije ko murga drot.
Nema kluba u okolini da ima problema kao mi nema ga jarane.
Svako siri muda nad klubom cak i bivsi treneri nekad velika imena kluba pa do nekih seljobera žgnj klase.
Jedino se mogu pohvaliti navijaci koji nikad izdali nisu.
Sto se ekipe tice previse se petlja s loptom i solira.
Santos i Stila kad imaju koji dodir vise je oke tako i treba ali npr Drljo, Mekic, (Amoah kad udje u drugom pol), Krpic, Dzenis. Moraju se oslobadjati brze lopte. Vise sutati ka golu bez davljenja lopte.
Zabraniti Galicu da centrira, Coci da prodaje neke duge lopte i Benderu sa dribla.
Hodzic (sredina) pad forme, greska za greskom a nismo navikli da on pravi iz tekme u tekmu glupe greske.
Novog trenera podrzati kao i sve do sada.
Sudije nas tabaju momacki, najmanje smo zasticeni u PLBiH.
Nama u 10 ili par vise sudi sudija koji je dokazani prevarant i koji nas je ostetio direktno po nardbi saveza oduzeo titulu.
Kaznjen zbog tog i opet nam sudi.
Iz klubu moraju se oglasiti nekad kad bude vrijeme .
Sudije ko murga drot.
Nema kluba u okolini da ima problema kao mi nema ga jarane.
Svako siri muda nad klubom cak i bivsi treneri nekad velika imena kluba pa do nekih seljobera žgnj klase.
Jedino se mogu pohvaliti navijaci koji nikad izdali nisu.
Sto se ekipe tice previse se petlja s loptom i solira.
Santos i Stila kad imaju koji dodir vise je oke tako i treba ali npr Drljo, Mekic, (Amoah kad udje u drugom pol), Krpic, Dzenis. Moraju se oslobadjati brze lopte. Vise sutati ka golu bez davljenja lopte.
Zabraniti Galicu da centrira, Coci da prodaje neke duge lopte i Benderu sa dribla.
Hodzic (sredina) pad forme, greska za greskom a nismo navikli da on pravi iz tekme u tekmu glupe greske.
Novog trenera podrzati kao i sve do sada.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jel' danas zvanično predstavljanje Stivena Segala za sirotinju?
Otpustiš Edisa Mulalića da bi doveo Nermina Bašića.
A Bašić ti je bio negdje peta ili šesta opcija, jer niko od ovih ozbiljnijih kandidata nije htio doći za mizerne pare za koje je Edis radio. Bravo stručnjaci.

A Bašić ti je bio negdje peta ili šesta opcija, jer niko od ovih ozbiljnijih kandidata nije htio doći za mizerne pare za koje je Edis radio. Bravo stručnjaci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja, i?
Pa ne znam baš da li je radio za mizerne pare, kako hoćete da predstavljate. Nije to baš ni mala plata.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Radio je za tolike pare da se Dudić upišao od smijeha kad su mu ponudili.
Dobra je to plata, slažem se, za fizikalca ili portira.
Dobra je to plata, slažem se, za fizikalca ili portira.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kakve god ponude su imali, oni su njih odbili iskljucivo radi sebe jer im se ne ide nigdje van Sarajeva. Tu im je sve pa su tu i ostali. Manite se te patetike kako neko igra iz ljubavi ili kako je neko od igraca ostao tu zbog Edisa. Svi oni gledaju samo svoj interes i kad to shvatite bice vam lakseHansestadt je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:55Pa upravo je dokazano suprotno, da su npr Stilic, Cocalic, Hodzic imali bolje ponude drugi klubova, a igraju kod nas. Nego kad te ne ide kao igraca, a to zna da bude normalna pojava u fudbalu, ili ako ne ispunis ocekivanja navijaca, onda pocne pljuvanje i ne cijeni se sto su ti igraci uopste trenutno kod nas.MrkiMedo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:45Jaranski odnosi su Edisa kostali svlacionice, a nas rezultata. Boli me kita i za Edisom i za Cocalicem, Dzekom ili bilo kojim drugim igracem. Milion puta je dokazano da su svi igraci placenici i da ce svi igraci za 500 km vise otici u npr. Tuzlu. Ljubavi u ovom sportu odavno nema.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:35Jedino pozitivno za Basica je sto se ocigledno edukuje stalno i stalo mu je da uci, nije pasivan po tom pitanju. Medjutim, sumnjam da u ovakvoj situaciji moze razbuditi ekipu jer tu su razliciti karakteri igraca. Sam Hodzic ga moze 'pojest' za dorucak. Kad oni nisu mogli sa Edisom sa kojim je vecina bitnig igraca u jaranskim odnosima sumnjam da ce moci sa nekim kao Basic koji je jos u razvoju kao trener.
Na duze staze necu ni spominjati jer cemo ocigledno morati na ljeto moliti Stilica da upregne jos fizicki da bismo imali bilo kakvog kvalitetnog igraca za narednu sezonu. Hvala Upravi za to!
Ne mozes na treningu halaliti svaku gresku veteranima, a Sehicu govoriti vidis sto ne igras, Santosu govoriti da je glup, bogarati Mekicu za jednu stvar, a tu istu stvar presutati Dzenisu. Ne ide i kraj price. Dzaba svi jaranski odnosi kad jedan igrac u pola sezone se zapita sto bi on zapinjao kad zna da ce ga Edis popljuvati. Psihicki je ubio pojedince pa je citav tim ispastao. Poslije ti isti pojedinci vide sta mu ledzero radi na treninzima pa se i njima digne **** da ga sabotiraju i kazu mu eto ti Dzenis pa ganjaj rezultat.
Mi godinama muku mucimo sa Zeljovcima i ratnicima kluba, a oni nam yebase mater na svakom koraku.
Ja cu podrsku davati Zelji, uvijek je dajem iskljucivo Zelji, a onih jedanaest debila su tu kratko.
Znaš li koliko je imao, smiješ li napisati ovdje, pa da vidimo te plate portira?
Naravno da znam, i nisam rekao da je to plata portira, već da bi to bila dobra plata za portira, nešto više nego što inače prima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hrpa gluposti i nebuloza. Strasno. Al stas svako danas može pisati šta zeli jbga. Al ovo je glupost na kvadrat.. a igrace kluba za koji navija satro naziva debilima. Razlog zato što ne odu evropu,izgube tekmu. To je dokaz koliko je dečko plitak. On je satro za Zelju a drugi su debili. E jade jadniMrkiMedo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 00:45Jaranski odnosi su Edisa kostali svlacionice, a nas rezultata. Boli me kita i za Edisom i za Cocalicem, Dzekom ili bilo kojim drugim igracem. Milion puta je dokazano da su svi igraci placenici i da ce svi igraci za 500 km vise otici u npr. Tuzlu. Ljubavi u ovom sportu odavno nema.LjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2023, 23:35Jedino pozitivno za Basica je sto se ocigledno edukuje stalno i stalo mu je da uci, nije pasivan po tom pitanju. Medjutim, sumnjam da u ovakvoj situaciji moze razbuditi ekipu jer tu su razliciti karakteri igraca. Sam Hodzic ga moze 'pojest' za dorucak. Kad oni nisu mogli sa Edisom sa kojim je vecina bitnig igraca u jaranskim odnosima sumnjam da ce moci sa nekim kao Basic koji je jos u razvoju kao trener.
Na duze staze necu ni spominjati jer cemo ocigledno morati na ljeto moliti Stilica da upregne jos fizicki da bismo imali bilo kakvog kvalitetnog igraca za narednu sezonu. Hvala Upravi za to!
Ne mozes na treningu halaliti svaku gresku veteranima, a Sehicu govoriti vidis sto ne igras, Santosu govoriti da je glup, bogarati Mekicu za jednu stvar, a tu istu stvar presutati Dzenisu. Ne ide i kraj price. Dzaba svi jaranski odnosi kad jedan igrac u pola sezone se zapita sto bi on zapinjao kad zna da ce ga Edis popljuvati. Psihicki je ubio pojedince pa je citav tim ispastao. Poslije ti isti pojedinci vide sta mu ledzero radi na treninzima pa se i njima digne **** da ga sabotiraju i kazu mu eto ti Dzenis pa ganjaj rezultat.
Mi godinama muku mucimo sa Zeljovcima i ratnicima kluba, a oni nam yebase mater na svakom koraku.
Ja cu podrsku davati Zelji, uvijek je dajem iskljucivo Zelji, a onih jedanaest debila su tu kratko.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 apr 2023, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
jel moguce da ima neko da zali za Mulalicem

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 11 apr 2023, 09:37, ukupno mijenjano 1 put.
Možda portira u nekom parlamentu. Imao je manje tek kad je došao, kad je produžio dobio je bolje uvjete.
Trenutno korisnika/ca: zeljovolimte i 66 gostiju.