Igraci su trazili, i Balta je rekao na N1 da igraci govore kako je tamo najbolji teren. Ne vjeruju svi u nekakve teorije zavjere o zloj Zenici koja nam ne da pobijeditiSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 08:35Slogu bi mi dobili i u DK ali ne na Bilinom ebalo vam ono majku treba ga izbjegavat u sirokom luku. Kakav genije je uopste odlucio da igramo u Ze kad smo dobili tekmu u DK bili u petak je trebao krenuti niz
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Shategabri
- Kontakt:
Ne znam što se raspravljate sa ovima koji drže stranu Mirzi, koji dođu s pričom da smo hejteri, da mrzimo klub, da je ovo ovako zbog nas...nema se tu šta pričati.
Koševo Zapad
Umjesto 3 strana igrača koja nam redovno griju tribine a uzimaju finu lovu, mogli smo dovesti pristojno trenersko ime. Nećemo se lagati, npr. Nedim Jusufbegović bi kod nas doživio sudbinu Dudića. Nakon prvog remija bi bilo "hajde idi analiziraj tekme na Moja tv ubleho...".
NAdam se da će se ova agonija okončati čim prije. Po navijače i klub bi najbolje bilo, ako ga već ne žele otpustiti, da Mirza izbori evropu i da odmah nakon okončanja lige preuzme nas neko sa iskustvom, karizmom, znanjem koga će svi prihvatiti. Nemam nikakvih prijedloga niti želja, samo kažem.
NAdam se da će se ova agonija okončati čim prije. Po navijače i klub bi najbolje bilo, ako ga već ne žele otpustiti, da Mirza izbori evropu i da odmah nakon okončanja lige preuzme nas neko sa iskustvom, karizmom, znanjem koga će svi prihvatiti. Nemam nikakvih prijedloga niti želja, samo kažem.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Shategabri
- Kontakt:
Neće se okončati dok ne ode Mirvić.
Tip se okružio rajom i ubacio ih u klub.
Niko od njih pojma nema šta radi.
Tip se okružio rajom i ubacio ih u klub.
Niko od njih pojma nema šta radi.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Al najjaci su ovi koji fkt misle da je neko ovde da brani Mirzu
Ja sam fkt razumio ljude koji bi zivot dali za husru, i postejum ih sto su stali iza njega iako smatram placku da vise nikad ne smije prismrdit Sarajevu(to je moje misljenje) al ovo vase nametanje da je neko ovde zbog Mirze i Ayle je smjesno samo po sebi.
Neki dan kazem da je tuzno da neko zeli da Fan shop nista ne proda, ovde se ismijava to, prestavlja se da je normalno i cak podsticu da prodaja ne ide, samo zbog mirze i Ajle... Pa ako im ko daje na znacaju, to ste vi. Dokazano, da ignorisanje budala najvise budale nervira.
Podigli ste im ego na nevidjenu razinu, pogotovo sto su jos zasticeni od Mirvica i igraca...
Namjenski se steta klubu pravi, zbog dvoje prolaznih ljudi... Puno veci efekat tjeranja ljudi je kad su punije tribine a ne prazne. Okretanje ka beogradu nikad nije smjelo da se desi, a mi ko nesta grobari hocemo prazan stadion, ovo ono pa eno i oni kad popuse evropu bit ce svi su krivi, i onda mrtva glava pada...

Ja sam fkt razumio ljude koji bi zivot dali za husru, i postejum ih sto su stali iza njega iako smatram placku da vise nikad ne smije prismrdit Sarajevu(to je moje misljenje) al ovo vase nametanje da je neko ovde zbog Mirze i Ayle je smjesno samo po sebi.
Neki dan kazem da je tuzno da neko zeli da Fan shop nista ne proda, ovde se ismijava to, prestavlja se da je normalno i cak podsticu da prodaja ne ide, samo zbog mirze i Ajle... Pa ako im ko daje na znacaju, to ste vi. Dokazano, da ignorisanje budala najvise budale nervira.
Podigli ste im ego na nevidjenu razinu, pogotovo sto su jos zasticeni od Mirvica i igraca...
Namjenski se steta klubu pravi, zbog dvoje prolaznih ljudi... Puno veci efekat tjeranja ljudi je kad su punije tribine a ne prazne. Okretanje ka beogradu nikad nije smjelo da se desi, a mi ko nesta grobari hocemo prazan stadion, ovo ono pa eno i oni kad popuse evropu bit ce svi su krivi, i onda mrtva glava pada...
Tacno. Samo ignorisati, besmisleno je uopste ulaziti u raspravu sa takvima. "Nisam ljubitelj Mirze i Ajle, ali..." ili "Ne gotivim ni ja Mirzu, ali...",dovoljno za spoznaju o kakvoj se personi radi i nema se tu sta pricati.
Zip, ti kao da si s Marsa pao. Pa bojkot fan shopa i proizvoda FKS i jeste jedna od stavki bojkota. Jel' mozda treba i mi navijaci pripomognemo Mirvicu u placanju Mirze i Ajle? Ni marka u fan shop dok su oni tu !!!!!!
Zip, ti kao da si s Marsa pao. Pa bojkot fan shopa i proizvoda FKS i jeste jedna od stavki bojkota. Jel' mozda treba i mi navijaci pripomognemo Mirvicu u placanju Mirze i Ajle? Ni marka u fan shop dok su oni tu !!!!!!
Zadnja izmjena: Herson, dana/u 11 apr 2023, 08:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Remi Sarajeva i remi Veleža nemaju istu težinu.Remi Sarajeva sa Slogom je katastrofa, kad Velež remizira sa Slogom, Red Army nece psovati Jusufbegovica i njihove igrace, niti stvarati neki veliki pritisak i tenzije.To je opet tako kad si največi klub u državi.Zeko87 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 08:45Umjesto 3 strana igrača koja nam redovno griju tribine a uzimaju finu lovu, mogli smo dovesti pristojno trenersko ime. Nećemo se lagati, npr. Nedim Jusufbegović bi kod nas doživio sudbinu Dudića. Nakon prvog remija bi bilo "hajde idi analiziraj tekme na Moja tv ubleho...".
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 apr 2023, 09:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je, zavrnuti sve pipe, ni privjesak ne uzeti u fan shopu, a na Koševo nek ide par stotina botova, pa da vidimo dokle će.Herson je napisao/la: ↑11 apr 2023, 08:50Tacno. Samo ignorisati, besmisleno je uopste ulaziti u raspravu sa takvima. "Nisam ljubitelj Mirze i Ajle, ali..." ili "Ne gotivim ni ja Mirzu, ali...",dovoljno za spoznaju o kakvoj se personi radi i nema se tu sta pricati.
Jasno je samo da će on prije odustati od nas, jer mi nikad odustati nećemo!
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
21. vijek, ljudi po Jupiteru rostiljaju, Bosnjo misli da mu je stadion kriv sto ne moze pobijedit nekog. Osjeti zenicka trava kad po njoj Sarajlija trci pa se uvuce ili izbaci da ubrza/uspori loptu, osjete zenicke precke kad igrac iz glavnog grada puca pa se pomjere par milimetara da sprijece gol... Al dobro, od naroda koji je zvao humanitarni broj da Esmeralda progleda me ne cude ni ove teorije zavjere.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Čestitaju Vladanu rođendan na instagramu, ljudi žive na nekoj drugoj planeti pojma nemaju prave se ludi

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samoSA je napisao/la: ↑11 apr 2023, 04:37Zeinjski je sf samo zahvaljujuci nesposobnoscu nasih,i sam trener njihov je priznao sa samo Sarajevo ima mogucnost da dovodi i placa dobre igrace.
Svaki izgovor sto se nije na Kosevu igralo i bilo bi ovaako ili onako je najveca glupost.
I ne krive pojedini Mirzu,Aylu i Vicu nego 90% navijaca i simpatizera kluba
svi zaboravljamo da se i i zrinjski izgubio jedan period, kad ih je preuzeo i zizovic. Pa su se trazili, imali par transfer fula ali se brzo presabrase i organizovase. Krizu su stoicki podnijeli.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Sto ne bi cestitali, daj mi jedan dobar razlog?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:40Čestitaju Vladanu rođendan na instagramu, ljudi žive na nekoj drugoj planeti pojma nemaju prave se ludi![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ee ebiga sad. Ne kaze raja da je do stadiona sve, ali jarane onda nema potrebe imati domaci stadion. Domacinstvo je domacinstvo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:3021. vijek, ljudi po Jupiteru rostiljaju, Bosnjo misli da mu je stadion kriv sto ne moze pobijedit nekog. Osjeti zenicka trava kad po njoj Sarajlija trci pa se uvuce ili izbaci da ubrza/uspori loptu, osjete zenicke precke kad igrac iz glavnog grada puca pa se pomjere par milimetara da sprijece gol... Al dobro, od naroda koji je zvao humanitarni broj da Esmeralda progleda me ne cude ni ove teorije zavjere.
Ja sam uvijek volio igrati na betonskom u svojoj mahali, i tu igramo bolje jer je nas teren **** ga. Odemo u susjednu mahalu u "goste" nije to to.
Nije osnovni razlog ali jeste jedan od razloga.
Zenica ukleta kome vise nije jasno pogodimo 10x okvira gola tamo mada je ruku na srce prosli remi odnosno poraz iskljucivo naseg zalutalog maga na klupi FKS.
Kako zrinjski dere na zamjenskom. Pa nije presao na zamjenski teren dok su se rezovi i sezona lomila. Nego fino na +10 od svih konkurenata se odvojiti, pa onda mijenjati teren.
A nas su Za teren presvukli ko malu djecu, ko kaze da nije do nas i da se nismo pitali za stadion kad cemo ga napustiti i kad ce rekonstrukcija onda nabiem te koji se jesu ptiali jer su se dusmanski ponijeli. KosevO Sarajevu

- 1 9 4 6 -
Evo komsije dobijaju trebera kojeg sam uvijek zelio vidjeti na nasoj klupi. Mirvicu ebo te zalizani. Gubimo derbi
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Zato sto je "prirodni srbin"napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:50Sto ne bi cestitali, daj mi jedan dobar razlog?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:40Čestitaju Vladanu rođendan na instagramu, ljudi žive na nekoj drugoj planeti pojma nemaju prave se ludi![]()
![]()
- napoleon72
- Kontakt:
U ovoj situaciji to nije gostujuci teren, nego zamjenski domaci. Na tribinama tvoji navijaci, teren jos bolji nego onaj kod tvoje kuce, atmosfera bolja jer su tribine u teren i onda huk sa sjevera jos vise nosi (sad govorim o prosloj polusezoni). Nije isto kad igras u Zenici pred 10 hiljada Zenicana koji urlaju, a s juga Robija navija, tvoji navijaci dodju u 20. minuti jos gledas kako ih murija bije, i ovo gdje si fakticki u istom (i boljem) ambijentu, samo druga boja stolica na tribinama. Kakav ba uklet stadion, nije ovo Exorcist, jos trebamo kurban zaklat na terenu za nafaku? Ja godinama slusam i da je Kosevo ukleto, da je na groblju pravljeno, i na Kosevu smo se mnogo puta prosuli. Sjeti se Kukesija, Zarije, Cluja, Genka, Atalante, bezbroj domacih tekmi gdje su se prazni golovi i penali fulali. Kako Zenica nije bila ukleta kad smo tu Buducnost izbacili i plasirali se u playoff EL? Sa Celticom se bolje nosili u Zenici nego na Kosevu. Sve je to do kvaliteta prijatelju, kvalitet ili imas ili nemas, kad ga imas mozes igrat u Beogradu, svejedno ti je.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:57ee ebiga sad. Ne kaze raja da je do stadiona sve, ali jarane onda nema potrebe imati domaci stadion. Domacinstvo je domacinstvo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:3021. vijek, ljudi po Jupiteru rostiljaju, Bosnjo misli da mu je stadion kriv sto ne moze pobijedit nekog. Osjeti zenicka trava kad po njoj Sarajlija trci pa se uvuce ili izbaci da ubrza/uspori loptu, osjete zenicke precke kad igrac iz glavnog grada puca pa se pomjere par milimetara da sprijece gol... Al dobro, od naroda koji je zvao humanitarni broj da Esmeralda progleda me ne cude ni ove teorije zavjere.
Ja sam uvijek volio igrati na betonskom u svojoj mahali, i tu igramo bolje jer je nas teren **** ga. Odemo u susjednu mahalu u "goste" nije to to.
Zenica ukleta kome vise nije jasno pogodimo 10x okvira gola tamo mada je ruku na srce prosli remi odnosno poraz iskljucivo naseg zalutalog maga na klupi FKS.
Kako zrinjski dere na zamjenskom. Pa nije presao na zamjenski teren dok su se rezovi i sezona lomila. Nego fino na +10 od svih konkurenata se odvojiti, pa onda mijenjati teren.
A nas su Za teren presvukli ko malu djecu, ko kaze da nije do nas i da se nismo pitali za stadion kad cemo ga napustiti i kad ce rekonstrukcija onda nabiem te koji se jesu ptiali jer su se dusmanski ponijeli. KosevO Sarajevu2025e. Napravise Roland Gaross terene u BL za 2 mjeseca od temelja do krova a nama ebenih 100x50 metara zeljaste povrsine zajebase evo rade godinu dana.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- napoleon72
- Kontakt:
Sta klub ima s tim? Treba samo bosnjacima cestitat rodjendane? Sutra kad bude Renanu treba preskocit, jer je prirodni brazilac? Sutra kad se proda i legne 1-2 miliona treba ih vratit, jer ne uzimamo pare od Srba? Sto smo uzeli lovu za Djokanovica?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:06Zato sto je "prirodni srbin"napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:50Sto ne bi cestitali, daj mi jedan dobar razlog?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:40Čestitaju Vladanu rođendan na instagramu, ljudi žive na nekoj drugoj planeti pojma nemaju prave se ludi![]()
![]()
Ovo je klub, nije reprezentacija.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
zasto ne probatinapoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:09U ovoj situaciji to nije gostujuci teren, nego zamjenski domaci. Na tribinama tvoji navijaci, teren jos bolji nego onaj kod tvoje kuce, atmosfera bolja jer su tribine u teren i onda huk sa sjevera jos vise nosi (sad govorim o prosloj polusezoni). Nije isto kad igras u Zenici pred 10 hiljada Zenicana koji urlaju, a s juga Robija navija, tvoji navijaci dodju u 20. minuti jos gledas kako ih murija bije, i ovo gdje si fakticki u istom (i boljem) ambijentu, samo druga boja stolica na tribinama. Kakav ba uklet stadion, nije ovo Exorcist, jos trebamo kurban zaklat na terenu za nafaku? Ja godinama slusam i da je Kosevo ukleto, da je na groblju pravljeno, i na Kosevu smo se mnogo puta prosuli. Sjeti se Kukesija, Zarije, Cluja, Genka, Atalante, bezbroj domacih tekmi gdje su se prazni golovi i penali fulali. Kako Zenica nije bila ukleta kad smo tu Buducnost izbacili i plasirali se u playoff EL? Sa Celticom se bolje nosili u Zenici nego na Kosevu. Sve je to do kvaliteta prijatelju, kvalitet ili imas ili nemas, kad ga imas mozes igrat u Beogradu, svejedno ti je.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:57ee ebiga sad. Ne kaze raja da je do stadiona sve, ali jarane onda nema potrebe imati domaci stadion. Domacinstvo je domacinstvo.napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:3021. vijek, ljudi po Jupiteru rostiljaju, Bosnjo misli da mu je stadion kriv sto ne moze pobijedit nekog. Osjeti zenicka trava kad po njoj Sarajlija trci pa se uvuce ili izbaci da ubrza/uspori loptu, osjete zenicke precke kad igrac iz glavnog grada puca pa se pomjere par milimetara da sprijece gol... Al dobro, od naroda koji je zvao humanitarni broj da Esmeralda progleda me ne cude ni ove teorije zavjere.
A nas su Za teren presvukli ko malu djecu, ko kaze da nije do nas i da se nismo pitali za stadion kad cemo ga napustiti i kad ce rekonstrukcija onda nabiem te koji se jesu ptiali jer su se dusmanski ponijeli. KosevO Sarajevu2025e. Napravise Roland Gaross terene u BL za 2 mjeseca od temelja do krova a nama ebenih 100x50 metara zeljaste povrsine zajebase evo rade godinu dana.

Ima nekih utakmica gdje domaci teren uradi svoje. Jel mislis da bi Seljo ili Siroki imao isti broj bodova da su igrali utakmice na drugim stadionima? Slazem se da godinama slusamo da igramo na kostima na Kosevu ali je bilo utakmica koje da nisu odigrane na Kosevu, negdje drugo ne bi uzeli.
Vec duze smo u nekoj spirali ludila.. traje od zavrtanja pipe Nama radi varalica i sibicara tadasnjih u klubu. Iz odlicne prilike smo pali u ambis i od tada svi zajedno lutamo. Strpljivi kad ne trebamo, nestrpljivi kad bi trebali biti, trenera promijenili bruku, igraca bruku pa onda ovi tereni. Bas nam se sve poklopilo i onda ludi gazda postavi jos ludjeg trenera da upotpunimo cirkus.
- 1 9 4 6 -
Vladan je za nas klub uvijek davao sve od sebe, bio vrhunski profesionalac, bio integralni dio vise trofeja, jednom nam donio pare i opet ce abd. To sto on radi na reprezentativnom planu, klub ne zanima i ne treba zanimati, ostat ce upisan zlatnim slovima u klupsku historiju.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 10:06Zato sto je "prirodni srbin"napoleon72 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:50Sto ne bi cestitali, daj mi jedan dobar razlog?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑11 apr 2023, 09:40Čestitaju Vladanu rođendan na instagramu, ljudi žive na nekoj drugoj planeti pojma nemaju prave se ludi![]()
![]()
-
- Kontakt:
Joj pitarluka,cuj Basic im dobar trener
Samo nek nije nase.A njima je bolje da nisu Edisa dirali

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko