FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 11 apr 2023, 14:58

JavierBosnia je napisao/la:
11 apr 2023, 14:56
slika
slika
Mreže su tu znači sljedeće je iscrtavanje linija, valjda ce i ove nizozemske ublehe zavrsit prosivanje.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 apr 2023, 14:59

Ako je stav HZ da Mirza mora otic taman osvoio titulu, ja to ruzimijem ali dali ima logike

Zasto bi recimo neko bilo ko ikad vise kupio FK SARAJEVO ako je navijackoj grupi od maksimum 5000 ljudi vaznije bitnije sta je neki trener nekad izjavio dok je bio trener nekog drugog kluba ili sto je nekad prije 12 godina svoju ostavku prolongirao sa lazima zvani ponedeljak

Evo recimo Vinko ili Odovic, ako su ljudi bili u vojsci rs (bez prisile) je vise nanio zla nasem gradu drzavi klubu (taman sa je bio kurir) nego Mirza milion puta..

onda imas IHTIJADOVIC bio direktor kluba a znamo da je izdajnik 89x gori od mirze malo se galamilo i nista

Pokojni jesic dovodio cistio rezo posvom rezultati nigdje veze, hz (koliko se sjecam) nikad nisu pisali zasto ti igra hodza ili brazilac zasto ti ovaj igra na ovoj pozici itd..

Cinimi se da bi pasce amaw bio bolje primljen nego mirza. A covjek pljuje na klub vise nego sto je ratko mladic bacio granata po Sarajevu. Nekoji dan govori da smo ukrali titulu 99 i da je prvak trebalo bit posusje prije mjesec dana..

Ponovo kazem i stoim iza ako je stav hz da ako mirza uzme titulu da bojkot stoji JA LICNO TO PODRZAVAM, ali zelim da hz imaju principijelnost i da budu jednaki prema svima..

Ja da se pitam podrzaobi klub da izbori evropu radi dosta razloga

Finansije
Cjene igraca
Uspjeh kluba (cilj koji je zacrtan)
Bar 2 utakmice u evropi gdje bi mulalic sehinovic i ostali kladi igraci mogli osjetit koliko toliko te evro tekme
Radi investitora sadasnje buduceg
Radi toga sto bi gradskig rivala u tom slucaja ostavili bez evrope
Sto bi koliko toliko i koficijent spasili
Sponzori itd itd

Cicak ce bit smjenjen (imam osjecaj) taman 2 go kjesto da osvoji

Ayla je nebitna

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 11 apr 2023, 15:23

Pitar6785 je napisao/la:
11 apr 2023, 14:59
Ako je stav HZ da Mirza mora otic taman osvoio titulu, ja to ruzimijem ali dali ima logike

Zasto bi recimo neko bilo ko ikad vise kupio FK SARAJEVO ako je navijackoj grupi od maksimum 5000 ljudi vaznije bitnije sta je neki trener nekad izjavio dok je bio trener nekog drugog kluba ili sto je nekad prije 12 godina svoju ostavku prolongirao sa lazima zvani ponedeljak

Evo recimo Vinko ili Odovic, ako su ljudi bili u vojsci rs (bez prisile) je vise nanio zla nasem gradu drzavi klubu (taman sa je bio kurir) nego Mirza milion puta..

onda imas IHTIJADOVIC bio direktor kluba a znamo da je izdajnik 89x gori od mirze malo se galamilo i nista

Pokojni jesic dovodio cistio rezo posvom rezultati nigdje veze, hz (koliko se sjecam) nikad nisu pisali zasto ti igra hodza ili brazilac zasto ti ovaj igra na ovoj pozici itd..

Cinimi se da bi pasce amaw bio bolje primljen nego mirza. A covjek pljuje na klub vise nego sto je ratko mladic bacio granata po Sarajevu. Nekoji dan govori da smo ukrali titulu 99 i da je prvak trebalo bit posusje prije mjesec dana..

Ponovo kazem i stoim iza ako je stav hz da ako mirza uzme titulu da bojkot stoji JA LICNO TO PODRZAVAM, ali zelim da hz imaju principijelnost i da budu jednaki prema svima..

Finansije
Cjene igraca
Bar 2 utakmice u evropi gdje bi mulalic sehinovic i ostali kladi igraci mogli osjetit koliko toliko te evro tekme
Sponzori itd itd

Ayla je nebitna
Fazon je brate moj sto nece osvojiti nista, covjek ima ubjedljivo najjace uslove i patimo se protiv svakog sela. Jednostavno nije kvalitet za Sloge Meridian a kamoli za FK SARAJEVO.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 11 apr 2023, 15:34

Priča se da ce vladan ili u celtic ili u Rangerse dolaze pare

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 11 apr 2023, 15:37

Alii je napisao/la:
11 apr 2023, 15:34
Super, do sada nismo imali para. Samo nam te pare fale da postanemo najbolji klub na Balkanu.
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 apr 2023, 15:42

Znaci opet 1 Mio + za igrace da moze Mirza nija, klub i nas jeb... :kafa:

dobar trener od nicega moze napraviti nesto ali los trener moze unistiti dobar tim.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 apr 2023, 15:46

Priča o parama će imati smisla kad riješimo pitanja puno bitnija od finansijskih.
Koševo Zapad

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 11 apr 2023, 15:54

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
11 apr 2023, 15:37
Alii je napisao/la:
11 apr 2023, 15:34
Super, do sada nismo imali para. Samo nam te pare fale da postanemo najbolji klub na Balkanu.
Koliko ima Sarajevo procenata od prodaje 15 tako

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2023, 16:10

bordobijelisampion je napisao/la:
11 apr 2023, 15:23
Pitar6785 je napisao/la:
11 apr 2023, 14:59

Finansije
Cjene igraca
Sponzori itd itd

Ayla je nebitna
Fazon je brate moj sto nece osvojiti nista, covjek ima ubjedljivo najjace uslove i patimo se protiv svakog sela. Jednostavno nije kvalitet za Sloge Meridian a kamoli za FK SARAJEVO.
Ovaj stav hz je od kad je Mirza postavljen znaci nema veze s rezultatom,tako da nije u tome fazon nego u ovom sto je pitar napisao. Mi ako zelimo na ovaj nacin da mjenjamo ljude u klubu i trenere moramo da pokrenemo akciju da navijaci kupe dionice kao u Hajduku i onda odlucujemo. Ne moze ovako, da nam je investitora a da mi odlucujemo ko ce biti trener i direktor to ne ide baš tako.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 apr 2023, 16:11

Hocemo li odbiti novac jer je "seljak" i "prirodni Srbin"?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 11 apr 2023, 16:27

NazorUso je napisao/la:
11 apr 2023, 14:09
Kako ofirnih botova ima 🙄
Ne vrijedi ih vise ni citirati ni raspravljati se.
Broj clanskih je sve rekao. Iako su isti tvrdili da razlika nece biti osjetna, te da samo bojkotuje 200-300 ljudi.
Razlika između "nas botova" i vas "iskrenih navijača" je izgleda što Botovi navijaju za FKS ko god ga trenirao, vodio i managerisao, jer je to naš klub. Želimo mu najbolje i raduje nas svaki njegov uspjeh.

Pravi navijači 30 godina samo nekoga tjeraju i bojkotuju. Jučer Husrefa, Pidru, Hebiba danas Varešanoviće sutra nek ode i Mirza i sin mu, za dva kola će biti nove mete za odstrijel.

Predugo sam ja u ovim vodama i znam šta pričam.

Horde kao skupinu cijenim, svjetla tačka kluba, sa ovom odlukom se ne slažem kao ni sa onima koje uključuju kazne klubu kroz bacanje baklji, utrčqvanja u teren kao onomad protiv Širokog isl.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 apr 2023, 16:36

Kada bi Mirvić udovoljio svim zahtjevima navijača ,to bi bio mač sa dvije oštrice. Oni bi u budućnosti za sve tražili smjene i da se pitaju za sve. I sada svako malo traže neke smjene, mogu misliti šta bi poslije bilo. Nikada se neće svi navijači složiti i sa trenerom i sa upravom. Zamisli sada kako bi to izgledalo, ćovjek da svoje pare i neko drugi mu određuje , koga će postaviti na neko mjesto.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 11 apr 2023, 16:37

NazorUso je napisao/la:
11 apr 2023, 16:11
Hocemo li odbiti novac jer je "seljak" i "prirodni Srbin"?
Baš.
8 miliona mu je zvanična vrijednost Transfermarkt.
A ttransfer 10 do 13 miliona otprilike

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 11 apr 2023, 16:53

BordoBBoja je napisao/la:
11 apr 2023, 14:22
Zeko87 je napisao/la:
11 apr 2023, 13:58
Joj navijača mati moja mila, navijaju da klub ostvari što slabije rezultate da istjeraju svoju neku mantru. :D
Navijaci kluba, a ne rezultata…a u ovome momentu je za klub najbolje da imamo lose rezultate, jer narkoman i **** nece otici drugacije
Licno, kad krenu, mogu komotno i hrasnickog preveranta pod ruku sa sobom
navijaci kluba a ne losih rezultata!!!

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 11 apr 2023, 17:04

Zeko87 je napisao/la:
11 apr 2023, 16:27
NazorUso je napisao/la:
Broj clanskih je sve rekao. Iako su isti tvrdili da razlika nece biti osjetna, te da samo bojkotuje 200-300 ljudi.
Razlika između "nas botova" i vas "iskrenih navijača" je izgleda što Botovi navijaju za FKS ko god ga trenirao, vodio i managerisao, jer je to naš klub. Želimo mu najbolje i raduje nas svaki njegov uspjeh.

Pravi navijači 30 godina samo nekoga tjeraju i bojkotuju. Jučer Husrefa, Pidru, Hebiba danas Varešanoviće sutra nek ode i Mirza i sin mu, za dva kola će biti nove mete za odstrijel.

Horde kao skupinu cijenim, svjetla tačka kluba, sa ovom odlukom se ne slažem kao ni sa onima koje uključuju kazne klubu kroz bacanje baklji, utrčqvanja u teren kao onomad protiv Širokog isl.
:urnebes:
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 11 apr 2023, 17:13

pupahava je napisao/la:
11 apr 2023, 17:04
Zeko87 je napisao/la:
11 apr 2023, 16:27
NazorUso je napisao/la:

:urnebes:
Mozda je masnokosi, on jesrebpredugo u ovim vodama, sa stalnim pauzama od 4 do 6 godina :rol:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 apr 2023, 17:15

Zanimljivo kad su hz bile uz Husrefa i protiv uprave,tad su ovdje pisali nek ulože pare pa odlucuju kaze nema vise mahale, deri ih Sabro. Licemjeri

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 11 apr 2023, 17:19

joker90 je napisao/la:
11 apr 2023, 10:41
Ponudi Peciju da igra za Srbiju pa ćeš vidjeti je li i on prirodni srbin veoma brzo. :mrgreen:
Drug ovo ti govorim kao neko ko je trenirao s njim, Peci je već imao poziv reprezentacije Srbije ali mu nije dao otac, a nije ni on zelio
NO FEAR

SviUNapad1jeAFH
Kontakt:

Post Postao/la SviUNapad1jeAFH » 11 apr 2023, 17:37

Uinatsvima je napisao/la:
11 apr 2023, 17:19
joker90 je napisao/la:
11 apr 2023, 10:41
Ponudi Peciju da igra za Srbiju pa ćeš vidjeti je li i on prirodni srbin veoma brzo. :mrgreen:
Drug ovo ti govorim kao neko ko je trenirao s njim, Peci je već imao poziv reprezentacije Srbije ali mu nije dao otac, a nije ni on zelio
Imao je poziv i Krunić ali nije htio, principi su nekom iznad svega.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 apr 2023, 17:48

Ja kolko se ovaj Renan reklamira na inst.da je upola takav na terenu bilo bi top.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, napoleon72, NazorUso i 44 gosta.