Odogovoricu samo ovo pola banjaluke delije , ostalo je politika pa necunick je napisao/la:jovanbl je napisao/la:ok ali nisi shvatio, mene uopste ne interesuje za koga ti navijas, uz duzno postovanje, za poentu moga posta ti si potpuno nebitan , samo sam te kao primjer spomenuo, na seyino spocitavanje da ko god govori ekavicom ne smije da navija za "teheranski" klub.Devil je napisao/la:Pa gde sada @bistrik da brise postove,prvo me ovaj "lopov iz saveza"proziva da ceka pobede "komsija".
![]()
A sad ovaj u 10 redova napisa toliko viceva da je to strasno.
Ali evo dok ne dodje da nabrrazaka refiram ovom zadnjem liku.
Rodjen u Bg,sve skole i fax zavrsio u Beogradu,bio clan Delija od 2000-2006 redovno,dakle predmet obozavanja Zvezda.
Cale rodjen u Bg takodje,ali je vojni rok i vojsku bio u Sarajevu i odatle ljubav prema Zelji koja se prenela i na mene,u Sarajevu upoznao moju kevu,koja je iz Lukavice(i blize okoline)zbog cega imam rodbine tamo i dolazim gde gledam Slaviju kada stignem i odatle simpatije prema njima.
Eto sada brisi postove.![]()
A ako vec insistiras, prilicno si iritantan lik, guras se gdje ne pripadas prirodno, tu mislim na ukupan navijacki ambijent bih premijer lige s kojom nemas nikakve veze, fol ti nesto navijas samo je to dule nekako jednostavnije i direktnije rekao.
sad ti njemu devil reci da se on ne uklapa u repku srbije i pola banjaluke u delije
i eto rasprave do prekosutra
Da si to rekao za bilo koji drugi grad u rs bio bi u pravu, ali za banjaluku si definitvno pogrijesio, jer zanemarljivo mali broj navijaca cz je u banjaluci . Vjerovatno ima onih starijih simpatizera iz bivse sfrj jos, ali takvih ima i u sarajevu
Ljudi il navijaju za borac, ili ne navijaju za nikog i gledaju arsenal barselonu i govore da je sve ovo u drzavama bivse judoslavije go qurac i nije vrijedno paznje, a kamolo da prate cz i partizan, pa ne znaju uglavnom ni kako se zove Liga (ono Jelen super liga ) ni koliko ima klubova ni koji su, ada navijaju