LeonProfessional je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:47
MortemHz je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:28
LeonProfessional je napisao/la: ↑11 apr 2023, 15:09
Kako sam upratio kod navijaca svih klubova on se pominjao kao prijedlog.
Taman da se vidi kakav je i je li to to.
Mislim da jeste kad je imao fine rezultate, definitivno ne sad
Kako se sjecam bio je u kombinacijama kad je Dudic preuzeo.
Vidjet cemo, vrijeme je pred nama. Ja sam za to da se proba.
Nisam ga upratio, osim ovih medijskih natpisa koji su obicno bili u superlativu.
Po meni bolja opcija od Dudica, manje ce nas zaklat ako bude fula.
Vjeruj da je Basic isto kao da ga je Dudic pravio u mnogim stvarima
Narcisi teški,za dobar medijski clanak ce dati guzice,bitno im je samo ja ja ja i ja sam najbolji i najmpametniji hvalite me svi,isto ko Dudic je puno podlozan i obraca paznju na komentare javnosti,kako rekoh bitno im je samo da se lijepo pise o njma,tacno znaju da ce reci da se dodvore publici u datom momentu(uglavnom prije nego sto dodju) .
Pa posto se po javnosti forsira prica da navijaci hoce "napadacki fudbal" on ce izaci sa pricom ja sam došao da igram visoki presing,fudbal za gol više bla bla bla,jel zna da ta prica pije vode.Cita i on sta publika piše,citat ce i on forume ko i Feđa cisto zbog toga da zna sta ce reci kad zatreba.
Mislim mozes mu vidjeti profile na drustvenim mrezama i nece biti teško zakljuciti o kakvom se narcisu radi
Helem da sa sportske strane prokomentarišem nije mi jasno(ako je tacno) da ostavljate isti strucni stab,mozda to malo govori i o njemu da nije imao zahtjev svoje ljude da dovede,danas je rijetskost da postoji trener koji sa sobom ne vodi pomocnike.
I generalno neznam sta bi klub kao klub dobio rokadom jednog trenera a da pri tom svi ostali ostaju,mislim svi ovi sto su sa Edisom pripremali utakmice pripremat ce i sa njim,dakle grupa tim ljudi radi skupa na tome ne samo jedan covjek.S tim sto sada moras "nabadati" dali ce on kliknuti sa njima.
Uglavnom mislim da ste uradili promjenu bez nekog plana stvarnog,da je bilo samo da se Edis promjeni ,mislim da se prvo trebalo zavrsiti sve ostalo (naci novi strucni stab skupa sa trenerom naravno) pa ove skloniti,a ne skloniti jednog a nemati ideju sta za zamjenu i pri tom ostaviti citavu garnituru koja je radila sa Edisom (mislim neznam za ovo ali iz medija citam da ce ostati ovi pomocnici pa eto ako grijesim nije do mene

)
Ne kažem naravno da nece covjek imati mozda uspijeh,moze se igrati na kartu pozitivnog šoka jel vam je to najpotrebnije u ovom trenutku,ali neku ideju u samoj ovoj rotaciji nisam vidio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".