UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: UFC
Odlicno hrvanje Burnsa.
Ne da se Masvidal za sada.
Ne da se Masvidal za sada.
-
- Kontakt:
Šteta što Burns-Masvidal nije bilo u 5 rundi da ga Burns ugasi kao sto je Gaethje ugasio Fergussona, da ga bije do otresanja glave i dezorijentacije u oktagonu.
Nadati se da će Perreira ranije krenuti na Adesanyu, veći je, jače udara i nema potrebe da se mjerka s njim sa distance. Jedan high kick ala Gonzaga vs CroCop po tintari japanskog crtića bi tu bio idealan ishod. I još 2/3 hamerfista na to
Nadati se da će Perreira ranije krenuti na Adesanyu, veći je, jače udara i nema potrebe da se mjerka s njim sa distance. Jedan high kick ala Gonzaga vs CroCop po tintari japanskog crtića bi tu bio idealan ishod. I još 2/3 hamerfista na to
- wadethegreat
- Kontakt:
Auuu kakav ce ovo rat biti.
- wadethegreat
- Kontakt:
A lazes da se ovo desilo.
-
- Kontakt:
Bravo glupane, izgubio si naivno kao Khalidov protiv Soldića
Rekoh ja da mi je neka suhva da ce ovo iritantno majmunce dobiti i tako i bi. Steta..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Auuu kako ga doceka fino naucio lekciju iz pritiska Pereire.
Pereira spustenih ruku bez postovanja za lika koji ga je vise puta imao uzdrmanog u ovim duelima.
Odlican card.
I usra ga ovim motivacionim govorom.
Pereira spustenih ruku bez postovanja za lika koji ga je vise puta imao uzdrmanog u ovim duelima.
Odlican card.
I usra ga ovim motivacionim govorom.
Kako naivan napad Alexa, ruke totalno spustene kao da napada amatera, u situaciji gdje je on mogao zavrsiti borbu, popio nokaut iz kontre i to kakav.
Da li ide revanš revanša
Da li ide revanš revanša

⚽FK Garaže⚽
- Gumistucna
- Kontakt:
tačno, nema odvratnijeg i iritantnijeg borca u svim borilackim sportovima, doduše ima Deontay Wilder.
Ja sam se nadao da ce ga Alex ponovo rastavit,al ušo je potcjenjivacki u ovaj nalet ,izzy ga je namamio momački
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Nije ga ovaj poslo na operaciju licaKennyKFCLofton je napisao/la: ↑09 apr 2023, 06:53Bravo glupane, izgubio si naivno kao Khalidov protiv Soldića![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Radilo se na kontra udaranju uz kavez. Jedno od najtežih stvari uraditi u mma i najčešće rezultira u težak poraz.
1. Rizično je bacati udarce, jer nemaš kud pivot napraviti
2. I da pogodiš nekog, ne možeš generisati dovoljno jak udarac da ugasiš nekog koliko taj neko drugi moze sa otvorene strane.
Problem našeg Poatana je što nema opasnost rušenja, pa je rizik nešto manji.
Zato su pressure fajteri uvijek načešće bili na tronu. Dok su kontra udarači imali neki blip u karijerama pa su se domogli vrha.
Adesanya je uvijek bio kvalitetniji borac ali taj razmak u skillu je umanjen jer je Alex dosta veći.
1. Rizično je bacati udarce, jer nemaš kud pivot napraviti
2. I da pogodiš nekog, ne možeš generisati dovoljno jak udarac da ugasiš nekog koliko taj neko drugi moze sa otvorene strane.
Problem našeg Poatana je što nema opasnost rušenja, pa je rizik nešto manji.
Zato su pressure fajteri uvijek načešće bili na tronu. Dok su kontra udarači imali neki blip u karijerama pa su se domogli vrha.
Adesanya je uvijek bio kvalitetniji borac ali taj razmak u skillu je umanjen jer je Alex dosta veći.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Dobio Izzii sretno koliko i spretno i ne zeli revans 
Postao mi je vrlo antipatican.

Postao mi je vrlo antipatican.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dokle je Colby vs Edwards?
Colby-u se presjedavanje isplatilo, još jedan koji je tako profitirao je Woodley, kada je duži period čekao na titulu protiv Lawlera.
Colby-u se presjedavanje isplatilo, još jedan koji je tako profitirao je Woodley, kada je duži period čekao na titulu protiv Lawlera.
⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Adesanya je jedan boljih šampiona, redovno je branio pojas protiv svih u diviziji. Revanširao se za poraz protiv fizicki većeg protivnika.
Conor je jedva uzeo drugu protiv Diazs i ispalio se.
U slucaju Perreire to i nije steta jer je jedan od slabijih sampiona u mma. U rangu Bispinga, koji sam ima jednu odbranu.
⚜️~⚜️~⚜️
- wadethegreat
- Kontakt:
Kakve to veze ima sa tim da su 1 1 i to obojica su zavrsili jedan drugog?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 20:03Adesanya je jedan boljih šampiona, redovno je branio pojas protiv svih u diviziji. Revanširao se za poraz protiv fizicki većeg protivnika.
U slucaju Perreire to i nije steta jer je jedan od slabijih sampiona u mma. U rangu Bispinga, koji sam ima jednu odbranu.
1 3 je ukupno za Pereiru...
I Pereira je dobio priliku za titulu jer je imao te pobjede u Kickboksu protiv Izzija..
Ostatak divizije je ociscen.
I u ovom mecu je bolji bio do nokauta isto kao sto je Adesanya proslu.
Njih dvojica su bara bara.
Cisto izbjegavanjae od strane Izzija jer je ovo fakticki jedini lik u diviziji koji ga moze uzeti...
Porediti Bispinga sa jednim od najboljih kickboxera u UFCu....
Bisping je brat ali nigdje veze...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U pravu si, Bisping u CV-u ima Silvu ( jedan od GOAT-ova ), Henderson ( UFC hall of famer ), Rockholda u primeu, jedan odbranjen pojas. Besmisleno ga je porediti sa Perreirom.wadethegreat je napisao/la: ↑11 apr 2023, 20:20Kakve to veze ima sa tim da su 1 1 i to obojica su zavrsili jedan drugog?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 20:03Adesanya je jedan boljih šampiona, redovno je branio pojas protiv svih u diviziji. Revanširao se za poraz protiv fizicki većeg protivnika.
1 3 je ukupno za Pereiru...
I Pereira je dobio priliku za titulu jer je imao te pobjede u Kickboksu protiv Izzija..
Ostatak divizije je ociscen.
I u ovom mecu je bolji bio do nokauta isto kao sto je Adesanya proslu.
Njih dvojica su bara bara.
Cisto izbjegavanjae od strane Izzija jer je ovo fakticki jedini lik u diviziji koji ga moze uzeti...
Porediti Bispinga sa jednim od najboljih kickboxera u UFCu....
Bisping je brat ali nigdje veze...
Poenta priče je da se karijera, legacy i prilika za pojas ne treba zasnivati na to što se stilski poklapaš sa šampionom.
Adesanya je prebodrio ovaj izazov i vrijeme je da se putevi odvoje.
Alex osim Adesanye nema ni jednu značajnu pobjedu, kada bi mu se dao ovaj revanš bilo bi guranje na nivou Mcgregora.
⚜️~⚜️~⚜️
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvo Silvu je dobio kada je imao 94 godine i to je sumnjiva odluka bila. Rockhold je uvijek imao slabu Bradu sto se I kasnije pokazalo. Sto se skila tice Pereira je daleko iznad Bispinga.
Drugo kako je prebrodio kad je 1 1 odnosno 3 1 Hahahahhah. Nigdje veze bas gluposti pises.
Treca borba ce Se sigurno desiti ili odmah ili nakon sto Pereira napadne pojas u poluteskoj…
Drugo kako je prebrodio kad je 1 1 odnosno 3 1 Hahahahhah. Nigdje veze bas gluposti pises.
Treca borba ce Se sigurno desiti ili odmah ili nakon sto Pereira napadne pojas u poluteskoj…
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Alex je katapultiran do number 1 spota zbog te historije a u kontekstu mma je besmisleno uopšte uzeti u razmatranje o necemu sto se desilo u drugom sportu.
Hajmo pobijediti nekog u top 5 pa onda opet pričati o revanšu.
Teren ionako treba pripremiti za Khamzat vs Adesanya.
Zašto priliku nije dobio Mat Serra kada je počistio GSP-a pa odma izgubio u revanšu?
Hajmo pobijediti nekog u top 5 pa onda opet pričati o revanšu.
Teren ionako treba pripremiti za Khamzat vs Adesanya.
Zašto priliku nije dobio Mat Serra kada je počistio GSP-a pa odma izgubio u revanšu?
⚜️~⚜️~⚜️
- wadethegreat
- Kontakt:
Zato sto je pobjeda Serre bila cista sreca ova dvojica su puno blize po vjestinama mislim ocito je brate.
I zato sto Serra nije imao 3 pobjede protiv GSPa.
I zato sto je bilo drugih boraca u diviziji moze i dalje ima jos razloga ne valja ti poredjenje.
Adesanya je ocistio diviziju.
Jedan lik ga moze dobiti i to je to.
Nema potrebe da gledamo Pereiru protiv bilo koga drugog ako ostane u diviziji.
Kada se desi treca borba u UFCu ako Pereira izgubi moze se pricati o drugim match upima do tada je 1 1.
Khamzat bi se ja vjerujem vrlo lako obracunao i sa jednim i sa drugim zbog ogromne razlike u hrvanju...
I zato sto Serra nije imao 3 pobjede protiv GSPa.
I zato sto je bilo drugih boraca u diviziji moze i dalje ima jos razloga ne valja ti poredjenje.
Adesanya je ocistio diviziju.
Jedan lik ga moze dobiti i to je to.
Nema potrebe da gledamo Pereiru protiv bilo koga drugog ako ostane u diviziji.
Kada se desi treca borba u UFCu ako Pereira izgubi moze se pricati o drugim match upima do tada je 1 1.
Khamzat bi se ja vjerujem vrlo lako obracunao i sa jednim i sa drugim zbog ogromne razlike u hrvanju...
Ovaj Pavlovich je zvijer i vjerovatno bi imao ogromne sanse protiv Jonesa ali i Ngannoua da nije otisao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.