FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ispali smo iz Kupa, ispašćemo iz LP, slavimo pobjede protiv Frajburga, jesmo ga zato doveli?
I ako se ispadne nece biti blam ko ispadanje od Villareala il 5-0 od Gladbacha.
Musiala los za sada. Previse komplikuju.
Musiala los za sada. Previse komplikuju.
Nur der FCB
Jedini način nam je s distance ili poludistance.
-
- Kontakt:
Musiala najgori. Bezveze gol primljen, bolji Bayo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Gnabry igrač manje.
Ovo qrcu ne valja, utakmica protiv Zutih piz.di zamazala oci kao sto sam vam i rekao. Dva meca proti Freiburga patnja, veceras isto lose.
Previse komplikacija u napadu, stalno potez viska. U zadnjoj trecini samo dizu glavu gledaju da centriraju kome. Da nema Kimmicha bilo bi vise razlike vec.
Previse komplikacija u napadu, stalno potez viska. U zadnjoj trecini samo dizu glavu gledaju da centriraju kome. Da nema Kimmicha bilo bi vise razlike vec.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 11 apr 2023, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Musiala je kriv za gol, prvo je promasio lijepu priliku a onda ga je Rodri prosao i postigao gol kao da ga nema.
Inace, da se ovdje igrati, prema naprijed ima dosta prostora i vjerujem da ce u drugom dijelu ekipa jace stisnuti i doci do barem jednog gola.
Inace, da se ovdje igrati, prema naprijed ima dosta prostora i vjerujem da ce u drugom dijelu ekipa jace stisnuti i doci do barem jednog gola.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Musiala je zaista los veceras,Muller je trebao startati definitivno.
Realno neigramo lose,ali definitivno ideje u napadu,previse se lopta vraca do golmana pa opet iznova.
Nadam se Mulleru od pocetka drugog poluvremena.
Realno solidno igramo,fali ta jedna lopta gol i mislim da vi tek onda zaigrali jos bolje.
Mozda probati sa Maneom i Mullerom u drugom poluvremnu
Realno neigramo lose,ali definitivno ideje u napadu,previse se lopta vraca do golmana pa opet iznova.
Nadam se Mulleru od pocetka drugog poluvremena.
Realno solidno igramo,fali ta jedna lopta gol i mislim da vi tek onda zaigrali jos bolje.
Mozda probati sa Maneom i Mullerom u drugom poluvremnu
Dobro je, bez veze primismo gol, umalo i 2:0 opet bez veze. Sommer prenizal golman, svaki ubačaj predstavlja strah i trepet za odbranu. Bravo Neuere, šta uradi.
Plaćamo ceh igranja bez napadača u ovoj sezoni. Kamerunac koga prozivam ovdje svako malo činio bi čuda ovdje kraj Gnabrya koji je užasan. Nije užasan zbog forme nego užasan zbog pozicije koju igra ne otvarajući prostor saigračima. Pod hitno tu treba ući Mane ili Muller.
Pavard je beton, igrač s mudima, de Ligt svjetska klasa. Ova ekipa ima itekako potencijal, čak 2:0 ne bi bilo gotovo jer ih čeka super Bayern presing na uzvratu.
Sve imamo osim napadača ove godine, čak i rezervni golman dobar. Sane totalno van forme, Coman se ne vidi, Musiala indisponiran.
Hajde buđenje sada, sve osim 3 razlike je prihvatljivo. Vakat je da Mane pokaže zbog čega je doveden. Neki igrači kao da su s vaginom izašli, neka se ugledaju na Ligta, Pavarda i Upamecana. Šta ti je iskustvo i ratni mentalitet.
Plaćamo ceh igranja bez napadača u ovoj sezoni. Kamerunac koga prozivam ovdje svako malo činio bi čuda ovdje kraj Gnabrya koji je užasan. Nije užasan zbog forme nego užasan zbog pozicije koju igra ne otvarajući prostor saigračima. Pod hitno tu treba ući Mane ili Muller.
Pavard je beton, igrač s mudima, de Ligt svjetska klasa. Ova ekipa ima itekako potencijal, čak 2:0 ne bi bilo gotovo jer ih čeka super Bayern presing na uzvratu.
Sve imamo osim napadača ove godine, čak i rezervni golman dobar. Sane totalno van forme, Coman se ne vidi, Musiala indisponiran.
Hajde buđenje sada, sve osim 3 razlike je prihvatljivo. Vakat je da Mane pokaže zbog čega je doveden. Neki igrači kao da su s vaginom izašli, neka se ugledaju na Ligta, Pavarda i Upamecana. Šta ti je iskustvo i ratni mentalitet.
Grob te yebo

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kući smo pobijedili Inter, Barcelonu i PSG s 2:0.
Hahahaha

Presing veći u nastavku dok još snage ima da se stigne do gola, izmjene i rokati iz svih situacija
Vom Jäger zum Gejagten
Hajmo gol zabit nekako, moze se s njima igrat, samo realizacija treba
Upa i dejvis stureni nekako, jedan od njih dvojice mora vani kao i gnabry.
Sane naograjsao. E moj Neueru, jble te skije u pakšu
Nakon svega, uslijedit će kazna
Sane naograjsao. E moj Neueru, jble te skije u pakšu
Nakon svega, uslijedit će kazna
Vom Jäger zum Gejagten
Bicemo kaznjeni za ove promasaje.
Glupamecani upao u crnu rupu.
Jos jednom se potvrdjuje da nema ko dat gola.
Glupamecani upao u crnu rupu.
Jos jednom se potvrdjuje da nema ko dat gola.
-
- Kontakt:
Vadi Daviesa, kako mi vadi zivce sa ovim svojim glupostima.
Mijenjaj Tuhelibanuuu
-
- Kontakt:
Upamecano RETARDE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.