Nema ovo veze s taktikom. Bayern je bio bolji dok ovaj idiot nije odlucio da usere sve sa svojim trademark poklonom protivniku. Da li to bio crveni ili poklon gol nebitno. Covjek je mentalno na nivou tinejdzera, jel napravi jednu gresku odmah se raspadne.harden je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:45A mogao si rsditi analize kad je Borussija dala sama sebi dva, tad si pisao o nekoj ekstra taktici.Bundesliga je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:42Rupamecano je okrenuo utakmicu. Nema tu sta neke analize bespotrebne raditi.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ko je ba bio bolji, ti kralju nisi dobar 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba ući u sezonu bez napadača, ono o čemu sam pisao na početku sezone se obistinilo. Nama sve prolazi dok ne dođe jači protivnik pa onda ne možemo stvoriti šansu a ne postići gol.
Upamecano je zarvršio s Bayernom, oprostili su mu Gladbach ako ovu bruku onda su idioti. Imaš Hernandeza i Ligta, dosta.
City ni blizu toliko "prejak" da je ovo realan rezultat, ali sitne greške odlučuju. Čestitam Cityu na prolazu, ipak nije 2 razlike što se moglo stići. Valjda će hardenov mozak skupit dovoljno moždanih ćelija da sada shvati što sam to napisao, ipak je on ubermensch za ostale.
Bit će bolje ljudi, još jedna sezona ode u tri lijepe a godine idu.
Upamecano je zarvršio s Bayernom, oprostili su mu Gladbach ako ovu bruku onda su idioti. Imaš Hernandeza i Ligta, dosta.
City ni blizu toliko "prejak" da je ovo realan rezultat, ali sitne greške odlučuju. Čestitam Cityu na prolazu, ipak nije 2 razlike što se moglo stići. Valjda će hardenov mozak skupit dovoljno moždanih ćelija da sada shvati što sam to napisao, ipak je on ubermensch za ostale.
Bit će bolje ljudi, još jedna sezona ode u tri lijepe a godine idu.
Tuchel je kreten koji nije izvadio Upamekana, dovoljno dugo je radio greške da se moglo vidjeti što slijedi, a nakon gola je totalno izgorio. Ali novi napadač će sve to riješiti, ima da svi trče bar do 75-te minute.
-
- Kontakt:
Bolje dzeku da ste doveli bujvakno dzabe da ga rotirate s chupom
Nego manea tolike pare sto ste platit
Ahmedhodzica za 7 milki mogli ste dovesz bolji je igrac nego upa
Ustedili bi i Wirza iz leverkusena bi mogli hladno
Nego manea tolike pare sto ste platit
Ahmedhodzica za 7 milki mogli ste dovesz bolji je igrac nego upa
Ustedili bi i Wirza iz leverkusena bi mogli hladno
da bog da kihao mjesec dana

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Izbaceni iz kupa, izbaceni iz LP. Novi trener?
-
- Kontakt:
Eto nek si ti dobar. Ti i buraz ti coelho ste dva najveca cirkusanta na podforumu. Ako mislis da ovo ima veze sa Tuchelom veze nemas o fudbalu. Ja bih mu zamjerio sto nije Daviesa prije izveo i Musialu. Ostalo nista nije kriv. Sva tri gola greske pojedinaca, a ova Rupamecana je prelomila utakmicu i citavu ekipu bacila u rupu.
Ispao iz LP, ispao iz kupa. Hajd da jos i ligu spusi...Bundesliga je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:55Eto nek si ti dobar. Ti i buraz ti coelho ste dva najveca cirkusanta na podforumu. Ako mislis da ovo ima veze sa Tuchelom veze nemas o fudbalu. Ja bih mu zamjerio sto nije Daviesa prije izveo i Musialu. Ostalo nista nije kriv. Sva tri gola greske pojedinaca, a ova Rupamecana je prelomila utakmicu i citavu ekipu bacila u rupu.
Tacno, nije ovo do Tuchela, ovo je do uprave koja ga je odlucila zaposliti 13 dana pred mec sa Cityem. To je amaterizam nivoa Stupacnice. Al nek tebi nije pasao Nagelsmann jer nije igrao formaciju sto se tebi svidja. Evo ti formacija sto se tebi svidja pa tricu primis i haj kuci.
Tko misli da se ova ispadanja nisu mogla dogoditi Nagelsmannu se grdno vara...
Upamecano prodao utakmicu i unistio psihu ekipe. Do tad 1-1 visio u zraku. Kraj price.
Ko misli da je ovo do Tuchela taj stvarno veze sa fudbalom nema.
Ko misli da je ovo do Tuchela taj stvarno veze sa fudbalom nema.
Sta je ovo Tuchel ima botove ko Željko Mitrović
Veceras je Muller morao startati definitivno.
Mnogo igraca je odigralo ocajnu utakmicu.
Od Somera,preko Daviesa pa do Ganabrya.
Upamecano je posebna prica.
Musiala je definitivno bio ocajan,i koliko god mi bio drag ovi driblinzi i gluposti neko mu treba objasniti da je krajnjinrezultat daleko vazniji od izgleda i kako s edo njega doslo.
Sane i Coman bar su nesto pokusavali.
Kimich Goretzka pa eto borili su se.
Mane sigurno najveci promasaj ove sezone.
I pitanje je kako ga se rjesiti i sta s njim ciniti.
Nazalost sezona za zaborav.
I da ne zaboravim Tuchel definitivno snosi odgovornost jer on je taj koji je birao igrace i mogao je i morao bolje sve ovo postaviti.
Revans bolje da se i ne igra realno bice mucenje i za navijace i igrace.
A City brate da je ovo pravi Bayern veceras bi slavili siguran sam u to.
Sami sebe smo pobjedili i treba na kraju sezone dobro preispitati ugovore nekih igraca.
Mnogo igraca je odigralo ocajnu utakmicu.
Od Somera,preko Daviesa pa do Ganabrya.
Upamecano je posebna prica.
Musiala je definitivno bio ocajan,i koliko god mi bio drag ovi driblinzi i gluposti neko mu treba objasniti da je krajnjinrezultat daleko vazniji od izgleda i kako s edo njega doslo.
Sane i Coman bar su nesto pokusavali.
Kimich Goretzka pa eto borili su se.
Mane sigurno najveci promasaj ove sezone.
I pitanje je kako ga se rjesiti i sta s njim ciniti.
Nazalost sezona za zaborav.
I da ne zaboravim Tuchel definitivno snosi odgovornost jer on je taj koji je birao igrace i mogao je i morao bolje sve ovo postaviti.
Revans bolje da se i ne igra realno bice mucenje i za navijace i igrace.
A City brate da je ovo pravi Bayern veceras bi slavili siguran sam u to.
Sami sebe smo pobjedili i treba na kraju sezone dobro preispitati ugovore nekih igraca.
Cekamo bajne izjave dvojca brazzo/kahn.
Vjerovatno je klizav teren i kisa kriva za debakl.
To sto nisu bili sposobni dovest napadaca, to nisu oni krivi.
Bravo za Sommera, spasio nas je vece bruke.
Vjerovatno je klizav teren i kisa kriva za debakl.
To sto nisu bili sposobni dovest napadaca, to nisu oni krivi.
Bravo za Sommera, spasio nas je vece bruke.
Treba vratiti Nagelsmana dok je jos pod ugovorom
Kakve kretencine raspale, tako nam je dobro krenulo sa 3-5-2 formacijom i odjednom nicim izazvani otkaz treneru i povratak na raspalu 4-3-3 formaciju

Kakve kretencine raspale, tako nam je dobro krenulo sa 3-5-2 formacijom i odjednom nicim izazvani otkaz treneru i povratak na raspalu 4-3-3 formaciju

-
- Kontakt:
Ja sam Tabletasa podrzavao do Villareala, nisam srao odmah ko ti i coelho sto serete covjeku sto je postao trener prije 2 sedmice. Kad se vidilo da je to promasaj, nije bilo smisla vise mrcvariti ekipu. Eto da se slozimo u necemu, uprava je napravila milion gresaka, a najvise vrli Haso. Mane nije profesionalni fudbaler, alibi transfer Hase da ostane u klubu. Tako je doveo i Kovaca i vaseg Naggija, a on nikad da ode kao pijavica kakva. Ali polako, dolazi i njegov dan.harden je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:56Ispao iz LP, ispao iz kupa. Hajd da jos i ligu spusi...
Tacno, nije ovo do Tuchela, ovo je do uprave koja ga je odlucila zaposliti 13 dana pred mec sa Cityem. To je amaterizam nivoa Stupacnice. Al nek tebi nije pasao Nagelsmann jer nije igrao formaciju sto se tebi svidja. Evo ti formacija sto se tebi svidja pa tricu primis i haj kuci.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Realno stanje stvari ljudi su puno puno bolji, a kod nas citava sezona je u kurcu to je večeras kulminiralo. Ides u sezonu bez napadaca
Uprava je glavni krivac za citavu sezonu . Tušel je moramo da ga vadi Rupamecana odmah na pocetku poluvremena. **** te tamo neku Grilis se pokazao ko neki superstar
Imam osjecaj da ćemo ubrzo trazit nazad Julijana i da bi bilo drugacije da je bio na klupi Tušel teška **** od trenera cuj uopasnosti bila tripleta pa ga doveli
i za deset dana samo BL ostala, sad je jedino uopasnosti Kahn, Brazzo i Tušel.

Izrutinirase nas ljudi, od drugog gola nismo postojali na terenu. Znao je Pep sta radi, nisu one greske dosle same od sebe, stalno se radio presing na Upu i Daviesa dok npr De Ligta nisu toliko markirali. Njih dvojica i jesu najskloniji greskama i ovi su to znali iskoristiti. Naprijed je jedino Sane pokusavao, ostale ne treba ni komentarisati.
Nismo pokazali zrelost za jednu ovakvu utakmicu, cak suprotno, ispoljile su se greske pojedinaca, a i previse je turbulentna ova sezona bila da bi izaslo na dobro.
I mozda najvaznije, promjena trenera nista dobro nije donijela, samo odnijela. Cuj tripleta ugrozena, sad se to stvarno smijesnim cini, amaterski potez i za ovo uprava samo sebe moze da krivi, kockali su se i izgubili, sad neko treba da odgovara.
Nismo pokazali zrelost za jednu ovakvu utakmicu, cak suprotno, ispoljile su se greske pojedinaca, a i previse je turbulentna ova sezona bila da bi izaslo na dobro.
I mozda najvaznije, promjena trenera nista dobro nije donijela, samo odnijela. Cuj tripleta ugrozena, sad se to stvarno smijesnim cini, amaterski potez i za ovo uprava samo sebe moze da krivi, kockali su se i izgubili, sad neko treba da odgovara.
Tuhel ne moze biti kriv, mozda i nije dobar trener, ne zna se jos, ali za kup i ovo nije kriv. Alex Ferguson bi isto ispo. Cijeli fudbalski svijet je bio u cudu kad smo otjerali Nagelsmana al eto nama je neki igrac kriv ili trener koji je tri puta treniro ekipu. Postoje pravila struke u fudbalu, nasa uprava je to pogazila i platili smo cijenu. Drugi put ce mozda Tuhel biti kriv, ali sad nije i ne moze ga se kriviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.