bodi123 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 22:56Ovo što je večeras odigrala zadnja linija Citya zajedno sa Ederson je najbolje defanzivno izdanje ekipe od dolaska Gvardiole. Bukvalno perfekcija od utakmice i Stonesa i Diasa i Akea i Akanjia, i naravno Edersona koji me oduševio. Da moram nekoga izdvojiti rekao bih Ake, nenormalno koliko je dobar lik u branjenju, pojeo je sve i jednog igrača Bajerna koji ga je napao večeras.
Griliš igrač utakmice, strašno na kojem nivou igra i koliko je kvalitetan. Niko mu ništa ne može.
Bio sam skeptik po pitanju ovog dvomeča protiv Nagelsmanovog Bajerna koji je protiv PSGa pokazao taktičku zrelost, ne znam šta je švabama trebalo ovo sa otkazom, posrali su se na čitavu sezonu.
Ćelavi večeras pojeo Tuhela, čista desetka.
City je uhvatio onu luđačku formu taman pred najvažniji dio sezone, ovo je deveta pobjeda zaredom uz neku preludu gol razliku. Haland je sve ono što je falilo ekipi u zadnjih nekoliko sezona u LP, čovjek koji donosi prevagu, koji zabija ono što mu ekipa napravi.![]()

Bukvalno su 4 stopera sa Rodrijem kreirala napade. Kakav posao Pepa kad Akanji i Ake odigraju ovako.
Onaj klizeci Rubena.

Bernardo kao Messi

Jack-Haaland-Bernardo akcija

Dr. Rodri