NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Ne treba ni jednu ekipu potcjenjivati, lako se obije o glavu. Ali, prvo da se regularni dio sezone završi i da mi zvanično osvojimo 1.mjesto:)
Pregledo tekmu i moram reci zasluzeno pobjedili, posenmo li je drago zbog onog valjanja od igraca Borca, bilo je i greski ali sve u svemu smo bolji. Intresantno je da se igraci Borca nisu vise valjali nakon penala
Vardo dobar Isakovica vise ne treba ni komentarisat frajer je beton! Arezina zlata vrijedan, Durmo nas spasi kod 1-1 da smo tu go primili jedva bi remi izvukli. Idemo sad u srijedi uzet 3 boda i nadat se kiksu ovih iza nas SAMO CELIK
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Treba reci i da je Ali odigrao mozda i najgoru utakmicu u dresu Celika. Mislim opet nije bio gori od ovih krila, da ih ne spominjemo, ali nije bio na svom nivou. Nauciti koliko se moze iz ovakvih utakmica i nastaviti dalje. Ovakvih utakmica ce jos biti, a na nama je da ga podrzimo i kad slabije odigra.
Celik!3,2,2.
Ja ne znam samo zasto se ekipe i takmice bezveze ako nemaju uslove za visi rang.
Evo pogotovo Druga liga Zapad, najgluplja liga na svijetu, amaterski rang, imas gostovanja po 300km u jednom smjeru, a 2 ili 3 ekipe samo imaju uslove za visi rang. Da zavrse i peti na tabeli oni idu u baraz..
Ove sezone Bratstvo i Rudar Kamengrad odlicne rezultate imaju ali nista im ne znace fakticki ako nemaju omladince.
Slicno i u nasoj ligi gdje se neke ekipe godinama takmice bez ikakvog napretka ili bar cilja da napadnu vrh.
Kako god na nama je da prvo osiguramo taj baraz, a onda koga god da dobijemo mislim da smo favoriti, a i dvije tekme se igraju.
Evo pogotovo Druga liga Zapad, najgluplja liga na svijetu, amaterski rang, imas gostovanja po 300km u jednom smjeru, a 2 ili 3 ekipe samo imaju uslove za visi rang. Da zavrse i peti na tabeli oni idu u baraz..
Ove sezone Bratstvo i Rudar Kamengrad odlicne rezultate imaju ali nista im ne znace fakticki ako nemaju omladince.
Slicno i u nasoj ligi gdje se neke ekipe godinama takmice bez ikakvog napretka ili bar cilja da napadnu vrh.
Kako god na nama je da prvo osiguramo taj baraz, a onda koga god da dobijemo mislim da smo favoriti, a i dvije tekme se igraju.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Samo da ne dobijemo ove iz sjevera, odn. Gornji Rahić. U toj ligi svako kolo najmane jedna prekinuta tekma bude, to je najkrkanskija liga... a znajući koliko smo mi saburli, od navijača do igrača, bolje se ne dovoditi u iskušenje uz neke eventualne provokacije. Ovo sve ostalo što bi bilo u baražu mislim da bi se moglo proći daleko lakše.
Hajmo mi prvo zavrsit prvi kod nas i nadat se kiksu Famosu i Kolini da psihicki i mi lakse ulazimo u utakmice, pa u baražu koga dobijemo.Poslije kraja prvenstva nemamo puno vremena do baraža mislim sa se baraž završava do polovine juna i to će FACE TV da prenosi, a 1. FL pocinje negdje polovinom augusta mjeseca.
-
- Kontakt:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Jesu danas.
Sutra gol i dvije asistencije

Sve je dobro dok @truhlo dovi
Problem če biti kad bude sergiju prikupljo
Jer kako ja znam iz mog dzemata prvo se dovi pa se sergija

::::SAMO ČELIK::::
Ma i to je podnosljivo, sve dok se strava ne pocne saljevat'

Pozvani igrači
Golman: Adi Durmo
Odbrana: Eldar Sivac, Muris Behadarević, Dženan Smajić, Aner Mujić, Aladin Isaković, Amar Muslić, Davud Arnautović
Vezni red: Selim Žuna, Filip Arežina, Ali Međuseljac, Mahir Mehić, Fenan Salčinović, Armin Šarić
Napad: Edin Durmiš, Emir Karalić, Mirsad Šijerkić, Besim Kolić, Tarik Zukić, Tarik Huzbašić
Golman: Adi Durmo
Odbrana: Eldar Sivac, Muris Behadarević, Dženan Smajić, Aner Mujić, Aladin Isaković, Amar Muslić, Davud Arnautović
Vezni red: Selim Žuna, Filip Arežina, Ali Međuseljac, Mahir Mehić, Fenan Salčinović, Armin Šarić
Napad: Edin Durmiš, Emir Karalić, Mirsad Šijerkić, Besim Kolić, Tarik Zukić, Tarik Huzbašić
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Samo jedan golman? Ko ce na gol ako nesto bude Durmi?
Isakovic moj favorit
Isakovic moj favorit

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Gdje je Čančar,nema ga u timu več nekoliko kola a mislim da malinima smisla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.