FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Pips
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Pips » 11 apr 2023, 23:15

Tuchel nije gledao niti jednu utakmicu Bayerna, otkad je došao luta i traži se u najvažnijem dijelu sezone, u utakmicama je blijedi promatrač i sad kao nije kriv, ok nije kriv za to što magarci mogu 15 minuta držati koncentraciju i plan utakmice i 60 minuta trčati, nije kriv za igrački roster ali doveden je da razmrda stvari, a on ih još dodatno izmiješao.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 11 apr 2023, 23:15

Nije vam kriv trener sto vam je tim precijenjen
Realno vi prvo nemate 9ku kako treba
Drugo dva stopera ste platili 160 milion
Manea 35 miliona
Mazraoui
Blind
Sarr

Wirtz, Ahmedhodzic, Kolo Muani, Szoboslai, Krauß, Armel Bella Kotchop,
Su mladji, puno jeftiniji i bolji igraci za Bayern nego ovi gore
Jos bi vam para ostalo

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 11 apr 2023, 23:17

Dajte na Ermedina Demirovica kao novu devetku, odlicno bi se uklopio 🤣

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 11 apr 2023, 23:18

Eto ti od borbe za tripletu boris se sa Dortmundom za titulu.
A selekcija tima je takva da ces je tesko i na ljeto rjesiti.
Mane tri godine ugovor 25 mil plata.
**** ce ga iko kupiti.
Ganabry 20 mil plata ugovor jos 4 godine bas ce otici.
Chupi dali 10 mil platu.
Somer,Nouer .....brate veceras Ederson pokazao sta znaci dobar golman na golu.
Ali hajde bar pokusati spasiti ime pa pobjediti u Minhenu kako tako.
Dugo nisam bio vise razocaran.
Hajde izgubiti ali ovako Amaterski u 1/4 lige prvaka kao jedan od favorita.
Brate tuga.

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 11 apr 2023, 23:19

SWOT je napisao/la:
11 apr 2023, 23:17
Dajte na Ermedina Demirovica kao novu devetku, odlicno bi se uklopio 🤣
Zabio je u bundesligi ove sezone isto golova ko i Sane
A vise nego Mane, Muller i Coman🤙
Plus Ima asistencija isti broj ko Kimmich

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 11 apr 2023, 23:27

Koja tuga kada ti najmanji igrac na terenu, daje gol glavom :facepalm:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2023, 23:33

Evo i Kimmich izjavio da su dobro igrali do tog drugog gola, ali sta on zna pored zivih coelha i hardena :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 apr 2023, 23:33

Ova sezona je fakticki otpisana od strane uprave ,da li je to kolektivni dogovor ili jos jedan krah Hasana I Olivera cut ce se, za neuspjeh mora neko I da odgovara,tako da im se stolica uzdrmala poprilicno,osim ako nije predvidjeno I aminovano od visih instanci da se pod svaku cijenu u ovom periodu mijenja trener,I krece u reorganizaciju od seone 23/24.
Mia San Mia 😄😁😄😁😄
VOLIM BAYERN

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 apr 2023, 23:38

Bundesliga je napisao/la:
11 apr 2023, 23:33
Evo i Kimmich izjavio da su dobro igrali do tog drugog gola, ali sta on zna pored zivih coelha i hardena :salut:

slika

Inter će dogurat dalje od Bayerna kralju :wave:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 apr 2023, 23:44

Moram priznati da dugo nisam bio ovako ljut na moju ekipu.

Ne mogu vjerovati da su se nakon drugog gola predali i digli bijele zastave. To ne mogu vjerovati da se dogodilo. Potpuna nemoć i predaja nakon drugog gola. Za jedan Bayern nedopustivo.

Ovo je za mene osobno totalni neuspjeh Bayerna.

Očito sam i precijenio neke igrače koji ipak nisu taj kvalitet za Bayern.

Upamecano ima sve kvalitete da bude vrhunski stoper ali je neverovatan kiks igrač. Znači psihički loš.

Sane već treću godinu meni osobno ne pokazuje da je nivo Robberya. Znači igrač koji ne radi prevagu u velikim utakmicama.

Kompletna ekipa na lošoj fizičkoj i mentalnoj razini.

Bilo je to loše i kod Nagelsmana, očito se nastavilo.

Što se tiče Nagelsmana i da li bi on napravio danas bolji rezultat - da, primili bi vjerojatno 1 ili maximalno dva gola ali naprijed bi izgledali isto jalovo kao i danas.

U ekipi nešto ne štima. Tu je glavni problem. Među igračima.

Što se događa unutra mi pojma nemamo ali izaći će to djelomično u medije nakon današnje blamaže.

Mnogi igrači skroz izvan forme. A 2 trenera su se promijenila. Nešto ovdje ne štima.

Čak je i Coman propao brutalno unazad zadnjih par utakmica. Prije toga bio najbolji igrač.

Sane i Upamecano, hvala ali nakon današnje partije ja bi ih prodao.

Znam da ćete reći da je Sane danas bio najbolji - i jeste, ali daj zabij konačno gol u najjačim utakmicama sezone. Zbog toga, hvala mu ali nije to dovoljno.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2023, 23:46

Pa sta ako ce dogurat, ima i do zrijeba nesto. Zapadne im najlaksi moguci zrijeb i ti to poredis. I ti rezultati ne znace nista ako ne osvojis. Mogao je i vas Naggi popusiti vec ovu utakmicu, cinjenice su da je ispao od Villareala i Gladbacha nakon sto je vodio klub dosta duze od Tuchela. Naggiju se treba odati priznanje da je imao vise srece nego pameti protiv Barcelone kuci i PSG-a u obe utakmice :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 apr 2023, 23:48

Kakav horor od utakmice za Upamecana lik je išao iz greške u grešku i Tuchel ga drži do zadnje minute na terenu samo zbog ovog bi trebao dobiti momentalni otkaz.

Potez uprave da uruče Nagelsmanu otkaz u jeku sezone gdje smo bili u igri na tri fronta je KATASTROFALAN potez.Za ovo trebaju dobiti otkaze i Kahn i Hasan.
Kako ono kažu iz uprave dali smo otkaz Naglesmanu jer su došla u opasnost tri natjecanja eto sad su ostali na jednom a i ono je pod upitnikom.Dao Bog pa da izgube i ligu.

Remont ekipe pod hitno na ljeto riješiti se u prvom redu Upamecana,Gnarbya i Manea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 11 apr 2023, 23:54

Utakmica za sve slijepce koji su zazivali 4 2 3 1 formaciju, gdje nam se svodi sve na krila koja su nam NAJGORI dio ekipe.
Sramota je da TT nije nastavio gdje je Julian stao sa 3 4 2 1 ...

A Sramota br.2 je ne imat dvije 9ke u kadru u jednom Bayernu ej
Pa svaki ali baš svaki put kad smo igrali sa Muller na 9 il Gnabry ta igra je ličila na jedno veliko ništa.
Kad se tek izvukao City za protivnika mislio sam prolazimo ,em radi tog šta je Julian počeo stalno igrati s 3 gdje smo bili BETON u LP ,em jer bi nam po svemu trebali odgovarati da ih iskaramo na kontre s dva wignbacka Davies i Coman ,Musiala i Muller na 10 i to je to
Ovamo bez Čupe i s 4 2 3 1 to je smijurija od ekipe ,Gnabry i Sane su bivši igrači i tu se krije spas za remont ako se njih riješe...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2023, 00:03

Vidim neki pišu protiv Sommera pa on nas je spasio totalnog debakla skinuo je 2-3 sigurna gola.
Nadam se da će uskoro Upamecano postati bivši igrač Bayerna ovo večeras je najgora partija jednog stopera unazad nekoliko godina bukvalno je uništio ekipu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 12 apr 2023, 00:14

agentzero7 je napisao/la:
11 apr 2023, 23:54
Utakmica za sve slijepce koji su zazivali 4 2 3 1 formaciju, gdje nam se svodi sve na krila koja su nam NAJGORI dio ekipe.
Sramota je da TT nije nastavio gdje je Julian stao sa 3 4 2 1 ...

A Sramota br.2 je ne imat dvije 9ke u kadru u jednom Bayernu ej
Pa svaki ali baš svaki put kad smo igrali sa Muller na 9 il Gnabry ta igra je ličila na jedno veliko ništa.
Kad se tek izvukao City za protivnika mislio sam prolazimo ,em radi tog šta je Julian počeo stalno igrati s 3 gdje smo bili BETON u LP ,em jer bi nam po svemu trebali odgovarati da ih iskaramo na kontre s dva wignbacka Davies i Coman ,Musiala i Muller na 10 i to je to
Ovamo bez Čupe i s 4 2 3 1 to je smijurija od ekipe ,Gnabry i Sane su bivši igrači i tu se krije spas za remont ako se njih riješe...
To je glavni problem, morali smo igrati 3 nazad... ali nema veze, iduce godine vise srece :salut:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 12 apr 2023, 00:14

Pola vas sto pisete il je nadrogirano il trebate oftalmologu
Sommer je bio medju najboljim vcrs
Krampe vwceri su upamecamo, davies a bgm i musiala
Kimmich je igrao doktorski takodjer i upravu je kad kaze da smo dobro stojali do tog drugog gola, tad se sve raspalo

Ovdje su krivi hasan i khan, mane ne vrijedi 2 marke, nema
Napadaca i losa krila skroz

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 apr 2023, 00:20

Ko je bre ispao? :mrgreen:

Bayern je najjaci kada je pod pritiskom a ja jos uvijek stojim pri svojim rijecima da ce kozu skupo prodati.
Ova ekipa nema limita ali ima problem sa samopouzdanjem.

Upamecano nas je prodao jos jednom, potpuno bespotrebno iako je u ovom momentu u najboljoj formi ikada.

Ostaje da vidimo sta ce uraditi u uzvratu, sanse su 1% ali dok iste postoje treba se nadati.
Svjedocili smo mnogo puta raznim iznenadjenjima a prednost u ovom momentu je sto gol u gostima nema istu vrijednost.
Ne kazem da cemo pobijediti 3 razlike ali se nadam i vjerujem da ce ekipa izaci iz letargicnosti i jednim brzim golom ako nista drugo, barem mec uciniti zanimljivim.

Da sam razočaran, jesam.
Ovakav osjecaj je zadnji put bio nakon poraza od Chelsea u finalu.

Glavu gore.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

inSane10
Kontakt:

Post Postao/la inSane10 » 12 apr 2023, 00:34

Ja razumem da boli poraz i sve to ali saberite se malo , igra se jos 90 minuta..

Sta sad treba , spustiti gace u Minhenu i trpaj ?

Odavno nismo videli spektakl u Minhenu , treba nam takva noc i neki veliki comeback..
Tesko je i meni to da kazem nakon ovo veceras i kad sve saberem ali ko sto sam rekao - igra se jos 90 minuta i sve je moguce

I kad je najgore - Mia San Mia!!!

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 12 apr 2023, 00:37

Omerbavarac je napisao/la:
12 apr 2023, 00:20
Ko je bre ispao? :mrgreen:

Bayern je najjaci kada je pod pritiskom a ja jos uvijek stojim pri svojim rijecima da ce kozu skupo prodati.
Ova ekipa nema limita ali ima problem sa samopouzdanjem.

Upamecano nas je prodao jos jednom, potpuno bespotrebno iako je u ovom momentu u najboljoj formi ikada.

Ostaje da vidimo sta ce uraditi u uzvratu, sanse su 1% ali dok iste postoje treba se nadati.
Svjedocili smo mnogo puta raznim iznenadjenjima a prednost u ovom momentu je sto gol u gostima nema istu vrijednost.
Ne kazem da cemo pobijediti 3 razlike ali se nadam i vjerujem da ce ekipa izaci iz letargicnosti i jednim brzim golom ako nista drugo, barem mec uciniti zanimljivim.

Da sam razočaran, jesam.
Ovakav osjecaj je zadnji put bio nakon poraza od Chelsea u finalu.

Glavu gore.
Ma sta smo najjaci, ne sjecam se da smo ikad okrenuli rezultat, jesmo ono protiv porta i juveta ali nikad nismo okrenuli rezultat nakon sto smo izgubili prvu utakmicu sa dva gola razlike, a necemo bogami ni sad nakon porcije od 3 komada...

Nemamo sanse da prodjemo! Nemamo devetku, nemamo dobru atmosferu u ekipi, apsolutno nemamo nista, i nemamo ofanzivne igrace koji su u formi...

Nema sta ni gledati uzvrat, bice dobro ako se i Bundesliga osvoji... uprava je unistila sezonu, sad su sa nagelsmana, svu odgovornost prebacili na sebe, kahn i braco dva debila

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 apr 2023, 00:53

U kritičnoj ste situaciji ali još nije skroz gotovo. Ko je gori Davies ili Upamecano teško je reći, ali umjesto Daviesa koji igra jako lošu sezonu moralo se ući sa Cancelom. Također ne bih nikako startao sa Musialom, on je preneodgovoran i prezelen za ovakve utakmice.

Glavnu krivicu za ovaj poraz snosi Tuchel, od postavljanja igre do selekcije igrača. Ako znaš da ti je obrana nestabilna onda ne otvaraš igru pimplanjem iz svog šesnaesterca nego odigravaš duge lopte i radiš presing na sredini na drugu loptu. Taktika je bila skroz promašena, trebalo je igrati zatvorenije sa brzom tranzicijom, upravo ono što je radio Guardiola - dao vam je posjed i konstantno pritiskao vrebajući vaše greške.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.