Vidis dva poklonjena gola Varanea i kradju u prvom mecu na Bernabeu smo i zametnuli. Al hajde bitnije je sto City i Pool imaju xG nego sto Real ima duplo vise liga prvaka u zadnjih 5 godina od ta dva tima zajedno.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2022/2023
Meni je gora činjenica što im jedan Arsenal evo već cijelu sezonu drži prvo mjesto pored ta dva najkonstantnija tima. Pa veću konstantnost je imao Atletico u periodu 2013-2018.Epidaurus je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:32Vidis dva poklonjena gola Varanea i kradju u prvom mecu na Bernabeu smo i zametnuli. Al hajde bitnije je sto City i Pool imaju xG nego sto Real ima duplo vise liga prvaka u zadnjih 5 godina od ta dva tima zajedno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
O krađama i poklonjenim golovima za Real samo od strane golmana bi mogli do sutra.Epidaurus je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:32Vidis dva poklonjena gola Varanea i kradju u prvom mecu na Bernabeu smo i zametnuli. Al hajde bitnije je sto City i Pool imaju xG nego sto Real ima duplo vise liga prvaka u zadnjih 5 godina od ta dva tima zajedno.
Titula Lige prvaka nije jedino mjerilo. Inače bi svake sezone kladionice tipovale Madrid kao prvog favorita, a oni tipuju City, što li, pitam se

Jes, i Arsenal je najbolja ekipa u Evropi. Čudi me da to još niko nije izvalio, mada možda jes na temi UEFA Europa/Conference League 2022/23. Ako nisu već ispali dosad.
Remember, remember the 5th of November.
Nista najbolje da se uzme prosjecni koeficijent na kladionicama kroz historiju i tako se odredi najbolji klub ikad. Trofeji su nebitni 

-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj TonySosa baš nije normalan frajer. Vidi se da je napravio poseban forum za Realove mitomanije.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Djeluje da je ovo ta godina kad City skida junf oko Lige prvaka, ali djelovalo je i godinama prije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislim da je to to, nikad prije nisu ovako ubjedljivo savladali renomiranog protivnika
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pep vs Jose superkup 

Je li to bitniji neki qrac xG od titule ili cinjenice ispao si. Joj levata majko mila.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Bayern mora još pure jesti, a Kimmichu je najbolje u Real da pređe...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Ono bi se vrlo vjerovatno ponistilo zbog faula da je uslo, ali opet vrhunska odbranalet3 je napisao/la: ↑11 apr 2023, 23:06Gledam Rodrija i vidim prajm Busquetsa (ne ovu kesu sad), lika koji ispravlja sve greške svoje ekipe, kupi sve lopte okolo, osvaja duele, s tim sto ovaj jos zabija golovelik odigra utakmicu bez greške
kakav igrač.
Sommer jest primio tri gola + griješio u pasovima, ali je imao 3-4 vrhunske odbrane, posebno ona kad nogom skide gol Gundoganu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Shategabri
- Kontakt:
Ne boli, kako će više boljeti 2-1 od 0-4BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:15Mislim da više boli onaj 19. marta i dvocifren zaostatak u ligi no dobro.Shategabri je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:13Neću. Ni onaj prije ta tri.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:12
A nećeš spomenuti tri uzastopna Clasica prije tog?![]()
Ovo je friško i boli![]()
![]()

Pitaj Xavija, nije spavo vascijelu noć

Jes, bilo je bara-bara, pa ste tom pobjedom pobjegli

Bude li CL+ Kup Kralja, slaba će vam utjeha biti ligaška titula.
Zamisli 15-5

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Gledaju vrijednost igrača na TMRajaz je napisao/la: ↑12 apr 2023, 00:42O krađama i poklonjenim golovima za Real samo od strane golmana bi mogli do sutra.
Titula Lige prvaka nije jedino mjerilo. Inače bi svake sezone kladionice tipovale Madrid kao prvog favorita, a oni tipuju City, što li, pitam se![]()

Ne osvoji li City ove godine, treba prestati sa tim meĆanjem njih kao prvog favorita.
Inače one koji to urade treba doživljavati poput onog dječaka koji je vikao vuk, vuk

Koševo Zapad
može samo umjesto carvajala

bajern nije bio uopšte toliko loš, ali upamecano ih je ugasio. čovjek je sinoć ili imao potres mozga ili moždani udar, ili su mu stavili nešto u flašicu … ono se drugačije ne može objasniti
a edin dodaje u CV i još jedno polufinale LŠ … najmanje!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.