FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno Nermine i da psihopatama poput Hulahopke napravis sto vise cireva
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
zdraci brate nekom vedrinom, zasluzujemo to
Čestitam, nek' je hairli i da potraje Nera

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijacikonjic87
- Kontakt:
"Znam sve, ljudi koji će sa mnom raditi, oko mene, su vrhunski video analitičari, statičari" Nermin Basic novi trener FK Zeljeznicar
neka nermine odvadi malo

neka nermine odvadi malo

-
- Kontakt:
Nek nam je hairli
Treneru sve najbolje
Treneru sve najbolje
-
- Kontakt:
Je li nam Genjac bio na nekim kursevima u zadnje vrijeme?manijacikonjic87 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 13:24"Znam sve, ljudi koji će sa mnom raditi, oko mene, su vrhunski video analitičari, statičari" Nermin Basic novi trener FK Zeljeznicar
neka nermine odvadi malo![]()
![]()
Nije se ni osusila olovka na ugovoru vec poceo suplje bacati.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 13:24"Znam sve, ljudi koji će sa mnom raditi, oko mene, su vrhunski video analitičari, statičari" Nermin Basic novi trener FK Zeljeznicar
![]()
Doslovno smo promijenili samo jednog covjeka, ostalih 30-ak je istih. DaBogda da bude za nesto dovoljno. 'Sudit' cu mu od tekme protiv Veleza. Ovo prekosutra samo da bude sa sto manje golova razlike.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
sretnoo abd da uspijemo evropu izboriti
moramo skupa ovo pokusati izvucii VOLIM TEEE ZELJOO

Sretno novom treneru. Ako je Mulalic dobio ovoliko vremena i prostora, nadam se da ce i Basic jer po pricama, ima znanje. Sad je sve na njemu da to i pokaze ali treba biti realan i ne ocekivati nesto wow odmah na pocetku.
-
- Kontakt:
Naravno pustiti covjeka da radi odredjeni period i onda mozemo nesto komentarisati da li to ima smisla na terenu. Cuj ovog iznad moderatora suditi ce mu poslije 2 utakmice
100%, Nama ce trebati 2 sezone da nam igraci spuste loptu

- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma ja ne znam sto se toliko bojite zrinje.. dole smo ih dobili na Grb minimalno remi zasluzili.. mi puno bolje igramo protiv otvorenih ekipa kao sto je u ovom slucaju zrinja i ne bi me uopste iznenadilo da ih dobijemo u petak 

Naravno, dosao je u momentu gdje ce se kroz par utakmica vidjeti je li zreo za nas klub ili je neko ko to nikako nije. Ne aludiram tu samo na rezultate u smislu da ako ne izbori Evropu da nije dobar, ali vidjet cemo kako se snalazi pod pritiskom.Hansestadt je napisao/la: ↑12 apr 2023, 13:38Naravno pustiti covjeka da radi odredjeni period i onda mozemo nesto komentarisati da li to ima smisla na terenu. Cuj ovog iznad moderatora suditi ce mu poslije 2 utakmice
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma nema potrebe za tim izvlakušama o pritisku, kakav crni pritisak po 5/6/7k ljudi na utakmici. Ako nisi dovoljno sazrio da slušaš psovke, vrijeđanja idi igraj igrice, zatvori se u 4 zida i šuti. Niti ćemo mi doživjeti ogroman napredak ako izgubimo Evropu, niti ćemo se ugasiti ukoliko ne izborimo. Sretno šefe, pamet u glavu.
Još jednom sretno novom treneru. Ako ništa, preuzeo je vruć krompir. Zato mu skidam kapu. O njegovom radu možemo pisati krajem maja. Po meni, ako se vidi napredak u igri i atmosferi same ekipe, dovoljno je da ostane i nastavi raditi čak i ako ostanemo bez Evrope.
Ako ništa drago mi je što smo dali priliku mlađem treneru koji očito voli raditi na sebi i kontinuirano napredovati.
Bojao sam se samo da ne recikliraju neko staro BHPL 'ime'.
Bojao sam se samo da ne recikliraju neko staro BHPL 'ime'.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Fino je reko "ne u Staffu, nego ljudi oko mene"...manijacikonjic87 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 13:24"Znam sve, ljudi koji će sa mnom raditi, oko mene, su vrhunski video analitičari, statičari" Nermin Basic novi trener FK Zeljeznicar
![]()
Sretno Nermine!
Da ne bude da sam te dzabe prizivao kao novog trenera
Da ne bude da sam te dzabe prizivao kao novog trenera

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Grbavica786, knoa i 18 gostiju.