FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Nakon prvog blackouta protiv BMG kad se raspao nakon greške kad ga je silovao Thuram, poznato je da se frajer pogubi nakon greške, da ima problema sa vraćanjem lopti i općenito kad je ostavljen sam na otvorenom prostoru, NAgelsmann je to kontrirao sa 3 iza gdje su bili više zajedno njih 3 iza (nije Pavard zvjernjao naprijed) i veza je bila veza (a ne kokoši bez glave) pa su bili čvršći iza, Tuchel je nakon što je pogledao ravno 0 utakmica sve to razjebao i ostavio ove iza na streljani.
Grijesio je on i kod Nagelsmanna ove sezone. Ovo je prvi put da se susreo sa ekipom koja pravi ogroman pritisak na zadnju liniju i pogubio se nakon prve greske. Ne pamtim goru utakmicu pojedinca.
Tuchel je pogrijesio sto nije mijenjao ranije.
Tuchel je pogrijesio sto nije mijenjao ranije.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Bukvalno dobio crveni kao zadnji igrač protiv Gladbacha prije par mjeseci. Ali ne, Nagelsmann je to kontrirao lol 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Ma treba vratit 4 2 3 1 ,tu smo najjači hahahaha
Nek nam glavni igrač bude Leroy "bolikurxina" Sane
.........Tko god samo da je hebena 9ka.....
......................Musiala--Wirtz....................
......Davies--Goretzka--Kimmich--Coman..
........L.Hernandez--De Ligt--Pavard............
................................Neuer............................
Prodati Sanea ,Gnabrya i sve će biti bolje
Najzalosnije je šta sam.ovu istu formaciju i igrače crta ima 2 3 sezone i ℹ dalje se nismo pomaknuli s nule.
Julian je bio na tragu ali jbga morao je letjet
Nek nam glavni igrač bude Leroy "bolikurxina" Sane
.........Tko god samo da je hebena 9ka.....
......................Musiala--Wirtz....................
......Davies--Goretzka--Kimmich--Coman..
........L.Hernandez--De Ligt--Pavard............
................................Neuer............................
Prodati Sanea ,Gnabrya i sve će biti bolje
Najzalosnije je šta sam.ovu istu formaciju i igrače crta ima 2 3 sezone i ℹ dalje se nismo pomaknuli s nule.
Julian je bio na tragu ali jbga morao je letjet
Kad je počeo igrati sa 3 iza? Jel počeo sezonu sa 4-2-2-2 pa kad su magarci promašivali 20+ prilika onda mijenjao još par puta dok nije nedavno krenuo sa 3 iza i izgledalo je dosta čvrsto iza i jalovo naprijed.Bundesliga je napisao/la: ↑12 apr 2023, 13:13Bukvalno dobio crveni kao zadnji igrač protiv Gladbacha prije par mjeseci. Ali ne, Nagelsmann je to kontrirao lol![]()
- FranckRibery
- Kontakt:
Sommer vrhunskih nekoliko intervencija ali pomalo i nesigurnosti u predaji lopte uzrokovali su pomalo nervozu u prvom pol. kod nase odbrane. Kasnije je mogao bolje definitivno kod gola Silve. Ima covjek problem pri ispucavanju a to se pogotovo vidi kod lijeve noge. Sut Silve glavom bi npr Neuer uhvatio bez ikakvih problema. Kapitenu vratiti mjesto prvog golmana naredno ljeto.
Upamecano nas je silovao prosle godine, mnogo gresaka je pravio. Ove sezone u par navrata, Gladbach necu ni uzimati u obzir jer sam misljenja da je neopravdano iskljucen. Sinoc je napravio horor koji ce nas mnogo kostati jer bi sa 1:0 bili u igri definitivno. Kombinacija Lucas i de Ligt od narednog ljeta ako cemo sa 4 pozadi igrati.
Daviesa i Musialu, standardnog dvojca iz prve postave dugo losije nisam gledao. Forma im je u padu od ere Nagelsmanna. Nismo trebali igrati sa Musialom sinoc, Müller je iskusniji i zna pokrenuti ekipu, veliki je motivator a svakako nismo imali starijeg u napadu.
Gnabrya bih iskreno prodao ali je problem ugovor i generalno veliku krivicu snose Kahn i Brazzo zbog velikih i dugotrajnih ugovora igracima. Choupo dobio 10 mil, Gnabry Mane da ne pricamo.
Neko napisa cvrsti pozadi kod Nagelsmanna, da mi je samo znati koje smo mi utakmice Bayerna gledali.
Neki dan smo 3 komada od Augsburga kod kuce primili, sa 3 pozadi.
U krajnjem slucaju, ne znam sto se ista ocekivalo od Tuchela jer je covjek tu 13 dana + nemamo mi WC napadaca uopste.
Kriviti se mogu Brazzo i Kahn za promjenu trenera koja bi svakako uslijedila naljeto, ali se definitivno moze kriviti i Nagelsmann zbog forme mnogih igraca od Sanea, Manea, Daviesa, pada Musiale, pada Kimmicha, ogromnog pada Goretzke, neforsiranja Gravenbercha, nedovoljno sanse Telu itd itd. Platis neko dijete 15 mil i sjedi ti na klupi cijelu sezonu. Pa ubaci ga cesce da se navikne, nek ima svaki put 15-30 min po utakmici a ne forsirati Choupu koji se na kraju i povrijedi kad je najbitnije.
Sve u svemu, napatili smo se ove sezone, jedino nam Bundeska ostaje i to je to. Vjera u Tuchela da ce uspjeti posloziti za narednu godinu.
Upamecano nas je silovao prosle godine, mnogo gresaka je pravio. Ove sezone u par navrata, Gladbach necu ni uzimati u obzir jer sam misljenja da je neopravdano iskljucen. Sinoc je napravio horor koji ce nas mnogo kostati jer bi sa 1:0 bili u igri definitivno. Kombinacija Lucas i de Ligt od narednog ljeta ako cemo sa 4 pozadi igrati.
Daviesa i Musialu, standardnog dvojca iz prve postave dugo losije nisam gledao. Forma im je u padu od ere Nagelsmanna. Nismo trebali igrati sa Musialom sinoc, Müller je iskusniji i zna pokrenuti ekipu, veliki je motivator a svakako nismo imali starijeg u napadu.
Gnabrya bih iskreno prodao ali je problem ugovor i generalno veliku krivicu snose Kahn i Brazzo zbog velikih i dugotrajnih ugovora igracima. Choupo dobio 10 mil, Gnabry Mane da ne pricamo.
Neko napisa cvrsti pozadi kod Nagelsmanna, da mi je samo znati koje smo mi utakmice Bayerna gledali.
Neki dan smo 3 komada od Augsburga kod kuce primili, sa 3 pozadi.
U krajnjem slucaju, ne znam sto se ista ocekivalo od Tuchela jer je covjek tu 13 dana + nemamo mi WC napadaca uopste.
Kriviti se mogu Brazzo i Kahn za promjenu trenera koja bi svakako uslijedila naljeto, ali se definitivno moze kriviti i Nagelsmann zbog forme mnogih igraca od Sanea, Manea, Daviesa, pada Musiale, pada Kimmicha, ogromnog pada Goretzke, neforsiranja Gravenbercha, nedovoljno sanse Telu itd itd. Platis neko dijete 15 mil i sjedi ti na klupi cijelu sezonu. Pa ubaci ga cesce da se navikne, nek ima svaki put 15-30 min po utakmici a ne forsirati Choupu koji se na kraju i povrijedi kad je najbitnije.
Sve u svemu, napatili smo se ove sezone, jedino nam Bundeska ostaje i to je to. Vjera u Tuchela da ce uspjeti posloziti za narednu godinu.
Ma da hoćemo završit sezonu bez trofeja 

-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
ukratko, to je to.Pips je napisao/la: ↑12 apr 2023, 12:40Nakon prvog blackouta protiv BMG kad se raspao nakon greške kad ga je silovao Thuram, poznato je da se frajer pogubi nakon greške, da ima problema sa vraćanjem lopti i općenito kad je ostavljen sam na otvorenom prostoru, NAgelsmann je to kontrirao sa 3 iza gdje su bili više zajedno njih 3 iza (nije Pavard zvjernjao naprijed) i veza je bila veza (a ne kokoši bez glave) pa su bili čvršći iza, Tuchel je nakon što je pogledao ravno 0 utakmica sve to razjebao i ostavio ove iza na streljani.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ukratko niđe veze,muhamedhulk je napisao/la: ↑12 apr 2023, 15:05ukratko, to je to.Pips je napisao/la: ↑12 apr 2023, 12:40Nakon prvog blackouta protiv BMG kad se raspao nakon greške kad ga je silovao Thuram, poznato je da se frajer pogubi nakon greške, da ima problema sa vraćanjem lopti i općenito kad je ostavljen sam na otvorenom prostoru, NAgelsmann je to kontrirao sa 3 iza gdje su bili više zajedno njih 3 iza (nije Pavard zvjernjao naprijed) i veza je bila veza (a ne kokoši bez glave) pa su bili čvršći iza, Tuchel je nakon što je pogledao ravno 0 utakmica sve to razjebao i ostavio ove iza na streljani.
Mia San Mia
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
Igraju sa 3 nazad vec nekoliko mjeseci, i kakve veze ima formacija sa onim sto je Upamecano sinoc radio? Eto 3 nazad bi popravila to sto ne zna loptu vratiti nazad, sto ne zna iznijeti loptu bez da je pokloni protivniku za zicer i sto ne prati svog igraca Haalanda kod treceg gola. Tako je momci
Samo prvi gol je krivica veznog reda, citaj Musiale sto je ispao kao zadnji levat, i odbrana uopste nije bila na vjetrometrini. Vec ih je bilo pofino nazad. Greske koje je Upamecano pravio nemaju veze s mozgom, a ne formacijom. Ali samo naprijed sa glupostima 

Kakve veze ima formacija u kojoj Pavard kao bočni odzvjerinja naprijed kao i pola veze i u kojoj onih 2-3 luzera koji su ostali a pola ih psihički i fizički nespremno ostaju braniti nebranjivo? Stankeca i Mazrauia je novi trener prekrižio i gura Pavarda na boku kao i Daviesa koji je totalno izvan forme, frajer utakmice nije pogledao (možda one iz Lisabona.)
-
- Kontakt:
Pavard je igrao zbog defanzive, da je stavio Cancela ili Mazraouia onda bi pametovali kako je krenuo preofanzivno. Vama ni Bog ne moze ugoditi. Daviesa ni ja ne bih stavio, ali ko zna da li bi to Cancelo bolje odradio. Greska je sto ga nije ranije mijenjao. Stanisic je i kod Tabletasa igrao iz nuzde jer Pavard nije mogao. Mazraoui povrijedjen mjesecima, i kod Tabletasa isto nije igrao.Pips je napisao/la: ↑12 apr 2023, 15:21Kakve veze ima formacija u kojoj Pavard kao bočni odzvjerinja naprijed kao i pola veze i u kojoj onih 2-3 luzera koji su ostali a pola ih psihički i fizički nespremno ostaju braniti nebranjivo? Stankeca i Mazrauia je novi trener prekrižio i gura Pavarda na boku kao i Daviesa koji je totalno izvan forme, frajer utakmice nije pogledao (možda one iz Lisabona.)
Mazraiu je igrao nakon što ga je tabletić prisilno otkrio i tom dijelu sezone je rasturao do svjetskog kad se razbolio, sad dobija par minuta i to je više od uvijek konkretnog Stankeca kojeg donkey ni ne vidi, drži igrače i taktike koji su bile aktualni prije koju godinu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Najjača izjava od sinoćTuchel: " Mislim da smo zaslužili barem jedan gol i dali smo previše prostora. Mislim da je mojim igračima nedostajalo samopouzdanja i forme. Naravno, rezultat je gorak. Ali zaljubio sam se u svoju današnju momčad. Iako ovo zvuči čudno, bilo je jako zabavno. “

U uzvratu mislite li da je bolje da igrate opreznije da izvučete neki časni rezultat (npr. neriješeno), ili pak da preuzmete veliki rizik ne bi li eventualno stigli zaostatak ali onda riskirali potop sa 5 komada?
Ma nema se sta ici opreznije, od prve minute ici po rani pogodak ne bi li Cityu usla voda u usi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danke, nema tu formacije koja moze pomoci onom mentalnom kolapsu, sem pravovremene izmjene. U 2. Bugarskoj ligi se ono ne vidja.Bundesliga je napisao/la: ↑12 apr 2023, 15:14Igraju sa 3 nazad vec nekoliko mjeseci, i kakve veze ima formacija sa onim sto je Upamecano sinoc radio? Eto 3 nazad bi popravila to sto ne zna loptu vratiti nazad, sto ne zna iznijeti loptu bez da je pokloni protivniku za zicer i sto ne prati svog igraca Haalanda kod treceg gola. Tako je momciSamo prvi gol je krivica veznog reda, citaj Musiale sto je ispao kao zadnji levat, i odbrana uopste nije bila na vjetrometrini. Vec ih je bilo pofino nazad. Greske koje je Upamecano pravio nemaju veze s mozgom, a ne formacijom. Ali samo naprijed sa glupostima
![]()
Nur der FCB
Bar je zaustavio Mbappea, nego jel mi netko može nabrojati jednu pozitivnu stvar kod novog trenera?
I Nizza i Lyon su ga zaustavili. U ocajnoj je formi.
Ne gleda u tablet i djeluje manje debilno pojavom, malo al dovoljno.
Ne gleda u tablet i djeluje manje debilno pojavom, malo al dovoljno.
Nur der FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.