FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Tuchel ce napraviti masineriju od ovog Bayerna, to se vec sad vidi. Jucer je 1-1 visio u zraku dok Upamecano nije ukljucio svoj poznati idiot mode i mentalno unistio ekipu.
Humanitarni radnik iz Senegala udara sve redom u Minhenu
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sané & Mané had to be separated by their teammates. In order to calm things down, Sané was sent out of the dressing room. Eyewitnesses report that the blow left marks on Sané's face. FC Bayern did not want to comment on the incident and possible consequences

Poceli se rokat medjusobno

Tabletas je ostavio svlacionicu u rasulu, trebace vremena da se to poslozi

Za jučer je kriv isključivo tabletaš sa svojim insistiranjem na igri bez napadača i lošom fizičkom pripremom. Tabletaš je otjerao Levandovskog i nije htio klasičnu 9 tku uprkos upravi kluba. Bajern nije bio lošije fizički spreman zadnjih 15 godina. Zadnjih 20 minuta nisu mogli da dišu.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Imao je Mane ispada i u Liverpoolu, doduše na terenu gdje su kamere, za ostalo se i ne zna toliko 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Manea i Salihamidzica u Kinu poslati 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Mane je najgori transfer u historiji kluba bez ikakve dileme s obzirom koliko platu ima plus odšteta za transfer. Haso masterclass 

I am not yet born; O hear me.
Mane je frustriran sto neigra od pocetka,a igra munje grozna.
Ovo nije smjelo.da se desi,jos jedan udarac na atmosferu u klubu i ocigledno ce trebati vremena da se sve to poslozi.
Manea bi bilo idealno prodati na ljeto jernne da se nije uklopio u tim vec je napravio ozbiljan problem u timu.
Da on ima neku formu,da igra ono sto se od njega ocekivalo vjerujem da bi i ova situacija mogala da se prodje i rjesi ovako mislim da je svoje odigrao sinoc,nazalost mrlja ali bas na njegovo vrijeme.u Bayernu.
A mozdanje i trebalo da se desi da se rjese napokon ovih primadona i igraca koji imaju problem sa svakim sjedanjem na klupu.
Hvala dovidjenja i prijatno
Ovo nije smjelo.da se desi,jos jedan udarac na atmosferu u klubu i ocigledno ce trebati vremena da se sve to poslozi.
Manea bi bilo idealno prodati na ljeto jernne da se nije uklopio u tim vec je napravio ozbiljan problem u timu.
Da on ima neku formu,da igra ono sto se od njega ocekivalo vjerujem da bi i ova situacija mogala da se prodje i rjesi ovako mislim da je svoje odigrao sinoc,nazalost mrlja ali bas na njegovo vrijeme.u Bayernu.
A mozdanje i trebalo da se desi da se rjese napokon ovih primadona i igraca koji imaju problem sa svakim sjedanjem na klupu.
Hvala dovidjenja i prijatno
Mane najgori transfer u historiji kluba
kakva kradja Liverpoola.
Nadam se da ce ovo udaranje saigraca biti dovoljno da ga se rijese na ljeto, a trebalo bi svakako zbog ovih igara na terenu.
Prodati Manea, Sanea i Gnabrya i dovesti Kvaratskeliju. Ova trojica kad se sastave nisu do koljena Comanu, izvini King za sve sto sam ti rekao lose.

Nadam se da ce ovo udaranje saigraca biti dovoljno da ga se rijese na ljeto, a trebalo bi svakako zbog ovih igara na terenu.
Prodati Manea, Sanea i Gnabrya i dovesti Kvaratskeliju. Ova trojica kad se sastave nisu do koljena Comanu, izvini King za sve sto sam ti rekao lose.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ide ispisnica
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Sigurno? Od ovog otkaza se pitam je li posljednji prijelazni rok do uprave ili je Nagelsmann tako htio, baš me to zanimalo. Znači stvarno je Nagelsmann tako htio?DRHAUSE je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:42Za jučer je kriv isključivo tabletaš sa svojim insistiranjem na igri bez napadača i lošom fizičkom pripremom. Tabletaš je otjerao Levandovskog i nije htio klasičnu 9 tku uprkos upravi kluba. Bajern nije bio lošije fizički spreman zadnjih 15 godina. Zadnjih 20 minuta nisu mogli da dišu.
Transfer Manea od 30 miliona eura najveći promašaj, sad je još počeo i da udara kolege, a doslovno ne postoji na terenu. Nadao sam se da će proraditi nekad u skorije vrijeme ali nakon ovoga on je svoje u Bayernu završio. Volim ja Hasana zbog njega sam počeo navijati za Bayern ali je imao strašno loše odluke posljednje dvije sezone, vrlo moguće je da ostane bez posla sad. Kako god bude ja se nadam da je svjestan svojih grešaka i kolika je šteta nanesena klubu, takvi transferi, eksperimenti sa trenerima, otkazi u nevakat i sve ostale gluposti se više ne smiju dešavati, jer ako se nastavi s tim klub bi mogao da uđe u tešku krizu. Nadam se da ego neće biti na prvom mjestu.
Sinoćnja utakmica i Maneov idiotluk u svlačionici je kulminacija svih dešavanja ovih par sezona, to ako ne stane sad, Bayernu prijeti teška kriza. Tuchelu podrška da sredi ekipu za slijedeću sezonu, a sad se Bundesliga mora osvojiti, moraju ozbiljno shvatiti naredne utakmice. Borussia Dortmund sve teže protivnike dočekuje na svom stadionu, neozbiljno je očekivati da oni kiksaju.
E cuj Nagelsmann otjerao Lewu
da mi je taj mozak da se odmorim malo.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- FranckRibery
- Kontakt:
nisu se ni oni sa Thiagom usrecili bog zna staharden je napisao/la: ↑12 apr 2023, 19:38Mane najgori transfer u historiji klubakakva kradja Liverpoola.

Kod njega znas da ovisi od povreda, a Mane je izgleda slagao za godine. Ja nemam drugo razumno objasnjenje za ovakav pad, covjek ne lici na igraca, ne moze duel osvojiti... Nije predriblao nikog 5 mjeseci, ma ni pokusao dribling nije.
-
- Kontakt:
Mane je bio dobar kad je došao, zabijao je i onda je odjednom izgubio sve kao kad su čudovišta ukrala talent Jordanu i ekipi u Space Jamu. Doduše i ostali su izvan forme, čitava momčad osim povremeno nekih igrača (Musiala je rasturao na početku, pa Mazraui, Čupo i na kraju Coman jedan dio.)
Nakon što su se riješili Lewata (baš čitam kako je i on u problemima i ne zabija više,) jednostavno su prihvatili da neće nabavljati nikoga jer je tablet zamislio da će rotirati i da će brzom kombinatorikom naprijed rješavati protivnike.
Sto se tice utakmice sinoc, realno nije nas nista imalo iznenadit. Poslije Leverkusena i Freibruga ono sinoc sam i ocekivao. Ponovit cu posljednji put da smo previse digli nos poslije dvomeca sa PSG-om, neki su prizeljkivali City, a ja sam i tada smatrao da je cetvrtfinale pogresno vrijeme da igramo protiv Citya. Znali smo da nas ovo ceka, mnogi su se nadali iznenadjenju, igraci su radili ono sto rade vec jako dugo, pogotovo Musiala i Upamecano. Naravno tu je i Davies koji se nedavno zalio kako mu je dosadno poslije treninga. Da je meni tako dosadno ko njemu... Sigurno ste primjetili slobodan prostor za Bernanda Silvu na Daviesovoj strani.
Upamecano me sinoc toliko razbjesnio da mi je drago sto nisam sinoc ostavio komentar, u jednu ruku mi je zao covjeka ali daleko od toga da mu je ovo prva utakmica na kojoj je radio ove stvari, moglo bi se nabrojati makar 10 poraza i remija na kojima je presudilo njegovo glupiranje u odbrani. Jedan iole ozbiljan klub ne smije imati takvog stopera, nema tu price o talentu, potencijalu, nije on napadac da ima pravo na takve stvari. Klupirat ga, ja se nadam da ce nadoci, na kraju krajeva 42 miliona eura je placen samo dolazak njegov, a radio je sinoc stvari koje se na terminima u Balonu na Otoci ne smiju desavati. Tuchel je vec na pocetku poluvremena trebao da posalje Stanisica ili Cancela na zagrijavanje.
Ne slazem se sa izjavama Tuchela, Hasana i Kahna, zabrinjava me ako su stvarno zadovoljni igrom. Nije problem sto je City bio bolji jer smo znali da je to bolja ekipa, nego i prije tih kikseva Upamecana opet je puno lopti na sredini terena jednostavno dodano igracima Citya, nesto sto se radilo i protiv Leverkusena i protiv Freiburga i upravo zbog toga i jesmo morali ovo ocekivati. Koliko sam uspio primjetiti skoro svi kljucni igraci Citya su imali ne dovoljno nego previse prostora. Ono sto je bilo dobro do 70. minute je rezultat od 1:0, koji sam prizeljkivao da ostane. Nadam se da su dali takve izjave cisto da malo podignu glave igracima jer ih cekaju jako bitne utakmice. Ono ne moze biti dobro, ne znam ima li Tuchel plan rijesiti te probleme u igri ili misli da ce to biti rijeseno sa par transfera. Da je bar izveo Upamecana na vrijeme, taman da malo ohladi prije utakmice protiv Hoffenheima, moglo je ostati 1:0. Ovako smo i definitivno zavrsili Ligu sampiona.
Nije se trebala drama tolika stvorila zbog poraza koji se morao ocekivati, ekipa se mora skoncentrisati na naredne utakmice, Bundesliga se ne smije izgubiti. Realno, ne sjecam se kada to nismo bili favoriti pa da prodjemo. Da ne govorim o comeback utakmicama nakon 3-4 gola zaostatka, uspjeli smo protiv Porta sa -2 i to je to. Tad se svakako i znalo da ce se to desiti. Nadati se da Tuchel ima plan, nema tog pojacanja koji ce ti rijesiti probleme sto ti igraci dodaju protivnicima lopte i ispred sesnaesterca i na sredini terena.
Upamecano me sinoc toliko razbjesnio da mi je drago sto nisam sinoc ostavio komentar, u jednu ruku mi je zao covjeka ali daleko od toga da mu je ovo prva utakmica na kojoj je radio ove stvari, moglo bi se nabrojati makar 10 poraza i remija na kojima je presudilo njegovo glupiranje u odbrani. Jedan iole ozbiljan klub ne smije imati takvog stopera, nema tu price o talentu, potencijalu, nije on napadac da ima pravo na takve stvari. Klupirat ga, ja se nadam da ce nadoci, na kraju krajeva 42 miliona eura je placen samo dolazak njegov, a radio je sinoc stvari koje se na terminima u Balonu na Otoci ne smiju desavati. Tuchel je vec na pocetku poluvremena trebao da posalje Stanisica ili Cancela na zagrijavanje.
Ne slazem se sa izjavama Tuchela, Hasana i Kahna, zabrinjava me ako su stvarno zadovoljni igrom. Nije problem sto je City bio bolji jer smo znali da je to bolja ekipa, nego i prije tih kikseva Upamecana opet je puno lopti na sredini terena jednostavno dodano igracima Citya, nesto sto se radilo i protiv Leverkusena i protiv Freiburga i upravo zbog toga i jesmo morali ovo ocekivati. Koliko sam uspio primjetiti skoro svi kljucni igraci Citya su imali ne dovoljno nego previse prostora. Ono sto je bilo dobro do 70. minute je rezultat od 1:0, koji sam prizeljkivao da ostane. Nadam se da su dali takve izjave cisto da malo podignu glave igracima jer ih cekaju jako bitne utakmice. Ono ne moze biti dobro, ne znam ima li Tuchel plan rijesiti te probleme u igri ili misli da ce to biti rijeseno sa par transfera. Da je bar izveo Upamecana na vrijeme, taman da malo ohladi prije utakmice protiv Hoffenheima, moglo je ostati 1:0. Ovako smo i definitivno zavrsili Ligu sampiona.
Nije se trebala drama tolika stvorila zbog poraza koji se morao ocekivati, ekipa se mora skoncentrisati na naredne utakmice, Bundesliga se ne smije izgubiti. Realno, ne sjecam se kada to nismo bili favoriti pa da prodjemo. Da ne govorim o comeback utakmicama nakon 3-4 gola zaostatka, uspjeli smo protiv Porta sa -2 i to je to. Tad se svakako i znalo da ce se to desiti. Nadati se da Tuchel ima plan, nema tog pojacanja koji ce ti rijesiti probleme sto ti igraci dodaju protivnicima lopte i ispred sesnaesterca i na sredini terena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.