Zato što je odličan veznjak, koji se pokazao i više nego dobro. Za Baltu se slažem.Bolivia je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:39Zbog čega bi Vrančiću trebao biti produžen ugovor?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:08Od navedenih Vrancicu i Balti jedino produzit. Ramic i Viteskic takodjer mada oni nisu jos ni odigrali kako treba.![]()
Može se naći i bolji od Balte na toj poziciji također.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kod Balte je jedini loše što je stranac, kad bi dobio nase papire ne bi se mogao naci bolji. Jednostavno je lik nas najbolji igrac uz Zilkica i Serbecica u ovoj polusezoni i to nivo iznad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:41Zato što je odličan veznjak, koji se pokazao i više nego dobro. Za Baltu se slažem.Bolivia je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:39Zbog čega bi Vrančiću trebao biti produžen ugovor?SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2023, 17:08
Od navedenih Vrancicu i Balti jedino produzit. Ramic i Viteskic takodjer mada oni nisu jos ni odigrali kako treba.![]()
Može se naći i bolji od Balte na toj poziciji također.
Ako ti je Serbecic medju boljima onda ne znam stvarno sta da kazem…SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:44Kod Balte je jedini loše što je stranac, kad bi dobio nase papire ne bi se mogao naci bolji. Jednostavno je lik nas najbolji igrac uz Zilkica i Serbecica u ovoj polusezoni i to nivo iznad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:41Zato što je odličan veznjak, koji se pokazao i više nego dobro. Za Baltu se slažem.
A ko je, po tebi, onda doveo MirzuNisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2023, 16:09Pa legendo, Emir je išao na noge po Rendulića dogovreno sve bilo. Al hoće se Duda za veće pare nego što bi došao Rendulić. A Emir i Mirza ahbab. Ne budi smiješan, ne pričaj nešto što ne znaš.eccehomo je napisao/la: ↑11 apr 2023, 19:18Ode Nermin kod košpicara. Ja sam njega priželjkivao prije Mirze, ali šta ćeš kad je njega (Mirzu) nama uvalio njegov ahbab Emir, a Mirvić je imao povjerenje u Emira.
Evo, vidite vi da je i ovaj Rendulić izgleda pravo dobar, i njega je neko pominjao ovdje na forumu, ali nama je Emir uvalio Mirzu. E sad zamislite koliko su kod nas stručni ljudi u klubu, kad neko sa foruma bolje zna i ima bolji uvid za trenersko rješenje nego čovjek koji je zadužem za to i koji od toga jede hljeb. Ali yebe se njemu za klubom, bitno je da je on uhljebio svog ahbaba.
-
- Kontakt:
Imao je par strasnih gresaka, ali je sigurno nas najbolji igrac sa ZiljkicemBenko123 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 19:13Ako ti je Serbecic medju boljima onda ne znam stvarno sta da kazem…SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:44Kod Balte je jedini loše što je stranac, kad bi dobio nase papire ne bi se mogao naci bolji. Jednostavno je lik nas najbolji igrac uz Zilkica i Serbecica u ovoj polusezoni i to nivo iznad.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 apr 2023, 18:41
Zato što je odličan veznjak, koji se pokazao i više nego dobro. Za Baltu se slažem.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Joj Dudića,. čovjeka je Dzenan Uscuplic nadmudrio u finalu kupa na guzove dobiju i on sad misli da je Mourinho i trazi velike pare 

Serbecic nas je direknto koštao dva gola u dvije zadnje utakmice i sigurno je došlo do opustanja zbog loših protivnika.
Inače je mozak odbrane i ako se sabere bice naše najbolje pojačanje.
Inače je mozak odbrane i ako se sabere bice naše najbolje pojačanje.
-
- Kontakt:
Čuj Šerbečić među boljim haha
Čovjek van forme totalno, ja ne znam šta gledate vi pojedini i na osnovu čega donosite zaključke
Čovjek van forme totalno, ja ne znam šta gledate vi pojedini i na osnovu čega donosite zaključke
Samo da ne dođemo u situaciju da Balti pjevamo jedan je od nas, ja mu ime jos ne znam nabrojat
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Mirvah nam ulozio 2 miliona u onaj novi objekat prema Trebevicu. Stanovi, fazoncici. Dobro se mozzartovalo.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Serbecic je u prvom mandatu, polusezonu odigrao ko maldini, drugu kao trako. Nesto se cudno desava sa njim, u najboljim godinama za stopera, a nekako nije napredovaoajdohordas je napisao/la: ↑12 apr 2023, 21:43Čuj Šerbečić među boljim haha
Sutra 13. april. Ima li kakve kakve lopate, krampe, bagera, kamiona u TC? Pola aprila prođe a ni glasa ni traga radovima u TC. Mirviću šta je reći?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Ta navodna dva miliona otisla u stanove po Sarajevu, kakav TC.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta se desava sa Anicicom, znam da je bilo govora da bi polovinom Aprila trebao bit u punom pogonu..
Takodje sta se sa sivenjem deseva mozel pretica igla probit beton, radil iko ista na kosevu.
Sto se tice pojacanja mogu reci da sam zadovoljan
Serba bio dobar i u prvom mandatu i u drugom ja sam ocekivao da ce bit dobar
Ziljkic ista stvar bio je dobar u borcu
Baltu sam ocekuvao flopcinu na osnovu ruzni komentara i ovde i od bivseg mu kluba navijaca
Vrancic zadovoljan sam al ocekivao sam i ocekivam od njega mnogo vise
Renee iskreno ocekivanja su mi bila veca jer je brazilac (pomislio sam da ce bit nesto ko komazec) al nisam ne zadovoljan kad god igra il da il assistira ili namjesti 100% sto je po meni dovoljno ako se uzme u obzir ko mu je trener i da je 90% ekipe nov
Onaj drugi crnac napocetku je baco na nivo ispod melunovica al kako koja utakmica na dolazi i mislim posle 33 kola svi cemo bit zadovoljni njegovim ucinkom
Onaj stoper nije neki kvalitet (rang drobilice) al ima muda borbu bez lopte sto ekipi nekad i treba
Fula je sto svrsajevica nije otjero i sto nedava nikako minute cirijaku..
Takodje sta se sa sivenjem deseva mozel pretica igla probit beton, radil iko ista na kosevu.
Sto se tice pojacanja mogu reci da sam zadovoljan
Serba bio dobar i u prvom mandatu i u drugom ja sam ocekivao da ce bit dobar
Ziljkic ista stvar bio je dobar u borcu
Baltu sam ocekuvao flopcinu na osnovu ruzni komentara i ovde i od bivseg mu kluba navijaca
Vrancic zadovoljan sam al ocekivao sam i ocekivam od njega mnogo vise
Renee iskreno ocekivanja su mi bila veca jer je brazilac (pomislio sam da ce bit nesto ko komazec) al nisam ne zadovoljan kad god igra il da il assistira ili namjesti 100% sto je po meni dovoljno ako se uzme u obzir ko mu je trener i da je 90% ekipe nov
Onaj drugi crnac napocetku je baco na nivo ispod melunovica al kako koja utakmica na dolazi i mislim posle 33 kola svi cemo bit zadovoljni njegovim ucinkom
Onaj stoper nije neki kvalitet (rang drobilice) al ima muda borbu bez lopte sto ekipi nekad i treba
Fula je sto svrsajevica nije otjero i sto nedava nikako minute cirijaku..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
@Pitar6785 Onaj fizioterapeut Eldin Jarovic je 19 januara rekao da ce se Anicic vratiti u pogon sredinom februara 

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amcho1, bordobijeli, CentarsutNaClanak921, iliyaa8, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam, Sanfrancisco, StarmoCity i 103 gosta.