Njima je Osimhen najbitniji, a ovaj rezultat je jos dobar za njih, obzirom na crveni. Nije tu nista gotovo, bit ce dobra tekma tamo, otvorenija mislim.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:05Ma najkompletniji golman današnjice. Ko ga je gledao više od 5 puta, to jasno vidi.
Napoli izgubi svojom glupostima dva strašno bitna igrača za revanš.
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kim, Zambo, Kvara, Osimhen i Lobotka, to je ključ svega u Napulju. Sad su dvojicu izgubili, a Osimhen i ako bude spreman, upitno je koliko jer pauza je više od 3 sedmice čini mi se.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:27Njima je Osimhen najbitniji, a ovaj rezultat je jos dobar za njih, obzirom na crveni. Nije tu nista gotovo, bit ce dobra tekma tamo, otvorenija mislim.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:05Ma najkompletniji golman današnjice. Ko ga je gledao više od 5 puta, to jasno vidi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Steta za mec bi bilo da on ne igra, nisu oni ekipa koja moze takvog igraca nadoknaditi, ne znam kakva je povreda u pitanju al ovo im je biti ili ne biti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:29Kim, Zambo, Kvara, Osimhen i Lobotka, to je ključ svega u Napulju. Sad su dvojicu izgubili, a Osimhen i ako bude spreman, upitno je koliko jer pauza je više od 3 sedmice čini mi se.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:27Njima je Osimhen najbitniji, a ovaj rezultat je jos dobar za njih, obzirom na crveni. Nije tu nista gotovo, bit ce dobra tekma tamo, otvorenija mislim.Romagnoli13 je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:05
Ma najkompletniji golman današnjice. Ko ga je gledao više od 5 puta, to jasno vidi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
xG sve govoriTonySosa je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:13xG vjerovatno najveća prevara i obmana u fudbalu.LlullSergio je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:11Mene zanima xG, gdje je ona SDA legenda sto je kao navijala za Chelsea![]()
Finale ce bit totalno dosadno bez obzira ko bude u njemu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Najveća prevara i obmana jer ne govori ništa o individualnoj kvaliteti igrača da iskoristi tu priliku ili da eventualno pronađe dodavanjem još bolju priliku za suigrača, ili driblingom stvori sebi još bolju. Da ne govorim kako ne uzima u obzir situacije u kojima ne dođe do upućenog šuta, a mogle su biti opasne po protivnika.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sad zasad mi ovo djeluje kao jedna od najgorih nokaut faza u zadnjih ne znam ni ja koliko godina. Ako polufinale City Real ne donese vise uzbudjenja, sezona za zaborav definitivno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mnogo su bitnije situacije i pozicije iz kojih se uputio sut prema golu.TonySosa je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:51Najveća prevara i obmana jer ne govori ništa o individualnoj kvaliteti igrača da iskoristi tu priliku ili da eventualno pronađe dodavanjem još bolju priliku za suigrača, ili driblingom stvori sebi još bolju. Da ne govorim kako ne uzima u obzir situacije u kojima ne dođe do upućenog šuta, a mogle su biti opasne po protivnika.
Kako mjeriti 1 na 1 situacije kada je tu raznoraznih faktora.
Bezbroj data-setova iz kojih se moze ustanoviti vjerovatnoca davanje golova.
Tranzicija je bezvrijedna ako se na kraju ne uputi nikakav sut.
Za mnoge je znacajniji podatak iz koje situacije je igrac uputio sut nego propali build up, tranzicija, centarsut.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 13 apr 2023, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- RollingPaper
- Kontakt:
Šta ovi ljudi očekuju od utakmica meni nije jasno. Ja sam uzivao u mečevima i juče i danas. Čuj bit ce najgore polufinale? Svašta...
- Pensioner26
- Kontakt:
Nema njihovih klubova pa zato im je najgoreRollingPaper je napisao/la: ↑13 apr 2023, 00:40Šta ovi ljudi očekuju od utakmica meni nije jasno. Ja sam uzivao u mečevima i juče i danas. Čuj bit ce najgore polufinale? Svašta...
-
- Kontakt:
Sve ovisi o tome je li tvoj klub ispao 
Nisam vidio da se
neki Realovac ili Milanist bunio

Nisam vidio da se
neki Realovac ili Milanist bunio
Tvoja teorija podrazumijeva da će Vinicius, koji je kvalitetniji igrač od Sterlinga, UVIJEK zabiti gol prije Rahema iz iste pozicije. Što u startu nije tačno.TonySosa je napisao/la: ↑12 apr 2023, 23:51Najveća prevara i obmana jer ne govori ništa o individualnoj kvaliteti igrača da iskoristi tu priliku ili da eventualno pronađe dodavanjem još bolju priliku za suigrača, ili driblingom stvori sebi još bolju. Da ne govorim kako ne uzima u obzir situacije u kojima ne dođe do upućenog šuta, a mogle su biti opasne po protivnika.
Nemamo instrument kojim ćemo izmjeriti trenutak inspiracije.
xG jasno kaže ko je imao bolje šanse za postizanje gola. Ostale napredne statistike nam mogu reći ko je bio bolji u polju i približiti realno stanje na terenu za one koji golim okom ne mogu provaliti isto. Vrlo jednostavno.
Ne uvijek, ali u većini situacija da. Uostalom, uz ovakav xG se od igrača Real Madrida očekuje pobjeda od barem 4-5 golova razlike. Večeras su odigrali katastrofalno obzirom na to ko im je bio protivnik, najlošija utakmica LP još od one protiv Ajaxa.
Remember, remember the 5th of November.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vala ne znam šta je ovdje bilo katastrofalno, rutiniranje jednog solidnog tima. Čelzi u kakvom god da je kurcu nije ništa gori ni od jedne ekipe ispod Betisa u La Ligi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kao što rekoh, ne postoji instrument kojim ćemo u datom trenutku izmjeriti momenat inspiracije bilo kojeg pojedinca. xG nije cijeli paket, ali prikazuje sasvim realno stanje stvari na terenu.
Inače, Madrid veoma dobar u polju. Rutina koji oni imaju u ovim utakmicama je neviđena u ligi prvaka. Vinicius preopasan, najbolje krilo planete. Nisam vidio puno krila koji mogu tako konstantno napadati protivnika s loptom istim tempom i intenzitetom. Doslovno uništava i lomi protivnike tempom. Fizički je na nekom drugom levelu. Prava noćna mora za defanzivce. A i završnica je sve bolja.
Ali koliko je Vinicius mocan, svaki put kad dobije loptu znas unaprijed da pravi neku zvrcku pred golom protivnika. 
Definitivno TOP3 najbolja i najkorisnija igraca na planeti trenutno. A sto mi rece drug glede sjajne saradnje njega i Benzeme: Benz i Vini kad krenu kombinovat, isto ko Robben kad krene da se namjesta na ljevicu, gledas i ne mozes nista uradit.
Zato iako City igra bolji fudbal, Real tu nikako nije bez sansi jer smijesno je i pomislit da Benz/Vini nece izmislit par golova protiv bilo koje ekipe na planeti.

Definitivno TOP3 najbolja i najkorisnija igraca na planeti trenutno. A sto mi rece drug glede sjajne saradnje njega i Benzeme: Benz i Vini kad krenu kombinovat, isto ko Robben kad krene da se namjesta na ljevicu, gledas i ne mozes nista uradit.

Zato iako City igra bolji fudbal, Real tu nikako nije bez sansi jer smijesno je i pomislit da Benz/Vini nece izmislit par golova protiv bilo koje ekipe na planeti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
City im dodje kao zadnja slamka spasa, opet. Navijaci svih svjetova ujedinite se.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.