ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Zna li ko kad je ispratna dova i tevhid?Rafael Nadal is 90% ruled out of next week's ATP Barcelona. He is still not fully fit.
A sutra na Novaka sa nekim starim dugovima sa RG.Wow.
Lorenzo Musetti beats Luca Nardi 6-0, 6-0 to reach the last 16 in Monte Carlo against Novak Djokovic.
Lost 19 (!) points in 51 minutes.
Nešto sam sitno gledao Đokovića i Musettija, 8 puta Novak pretrpio break. Neke bandaže su bile oko lakta i na nozi, je li šta bilo..
Isto kao da su zene igrale u drugom setu,gledao sam do prekida kad je kisa pocela padati,ali vidjelo se da ga talijanka ima.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Prosle godine je ispao u prvom kolu, pa sw svasta pisalo, na kraju znamo kako se zavrsila sezona sljake
Opet uz skijaša do kraja da izbije demone iz sebe. Ne bih se iznenadio ni da Medvedev odjednom proigra na šljaci i po svima se popiša. 
Jedan od najlosijih ATP meceva ove sezone, narocito prva 2 seta.
Novax jednostavno vise nema rjesenja sa osnovne linije za bilo kojeg ozbiljnog tenisera s mudima, ostale chokere (Rublev, Cicipas, Ruud) dobija na cisto iskustvo i mentalnu snagu.
Sreca pa je ispao jer bi dobio po guzi od Sinnera.
Odmori Rafa, u Rimu proci par kola cisto radi rutine i opet s jednom nogom uzmi RG.

Novax jednostavno vise nema rjesenja sa osnovne linije za bilo kojeg ozbiljnog tenisera s mudima, ostale chokere (Rublev, Cicipas, Ruud) dobija na cisto iskustvo i mentalnu snagu.
Odmori Rafa, u Rimu proci par kola cisto radi rutine i opet s jednom nogom uzmi RG.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Bravo forge, još jednom si pokazao da si glavni na teniskim temama.forgempp je napisao/la: ↑13 apr 2023, 20:20Jedan od najlosijih ATP meceva ove sezone, narocito prva 2 seta.
Odmori Rafa, u Rimu proci par kola cisto radi rutine i opet s jednom nogom uzmi RG.![]()
![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Svaka cast. Ti dobio, a antivax cetalj izgubio. Ne moze bolje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jednostavno ne može više držat razmjenu sa igračima koji se ne prepadnu. Baš je loš danas bio. Prva dva seta ko WTA meč.forgempp je napisao/la: ↑13 apr 2023, 20:20Jedan od najlosijih ATP meceva ove sezone, narocito prva 2 seta.
Odmori Rafa, u Rimu proci par kola cisto radi rutine i opet s jednom nogom uzmi RG.![]()
![]()
Tituli na RG može zaboravit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Boga mi ste hrabri u predikcijama.
Ne dođe li Nadal na turnir ili ako dođe nespreman, Novak je prvi favorit. Jednostavno, još se on pita i pitat će se. Uostalom od 2016. mu je u Monte Carlu najbolji rezultat QF. Ovo mu dođe kao početak odskočne daske za sezonu prašinarenja.
Ne dođe li Nadal na turnir ili ako dođe nespreman, Novak je prvi favorit. Jednostavno, još se on pita i pitat će se. Uostalom od 2016. mu je u Monte Carlu najbolji rezultat QF. Ovo mu dođe kao početak odskočne daske za sezonu prašinarenja.
Godine svoje cine, njemu ce full focus biti Wimb, RG sa Rafom tesko i SF da ce izborit.CAGarfia je napisao/la: ↑13 apr 2023, 20:30Boga mi ste hrabri u predikcijama.![]()
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zverev is back
Meni jedan od drazih igraca na touru i neko kome bi zelio da bude visestruki GS sampion
Meni jedan od drazih igraca na touru i neko kome bi zelio da bude visestruki GS sampion
- OldFashioned
- Kontakt:
Sve sama krema teniskih analitičara. Ustvari 90% hejtera prema Novaku i komentari u tom stilu iz mjeseca u mjesec.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
MukiMuki02
- Kontakt:
Covjek nije igro mjesec i po kako treba tenis. Svakako MC nikafd nije igro na nekom nivou jer se sporo adaptira na sljaku. 2016 ga je Vesely dobio pa je iste sezone uzeo RG. Evans ga dobio 2021 u istoj rundi pa je opet uzeo RG. Bit ce top u Madridu a pogotovo u Rimu.
Vela, sauliši se.OldFashioned je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:16Sve sama krema teniskih analitičara. Ustvari 90% hejtera prema Novaku i komentari u tom stilu iz mjeseca u mjesec.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zverev gubio 5-2 u tiebreaku, vrati na 5-6, imao meč loptu na svoj servis na 6-7, izgubi tiebreak 9-7.
Medvedev ide po #1 na kraju godine.
Medvedev ide po #1 na kraju godine.
Vjecita luzercina.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.jpg)