Kako su igrali tako je i radjeno

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Kako su igrali tako je i radjeno
Bane ce zabijati 25+ u seriji.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:19T-Rex Bane
Nakon 3. godine faxa je otišao na predraft workout.
Vidio ga scout Jazza i rekao mu "Nije to to momak, vrati se ti u školu"![]()
De mi reci ko ce cuvati Reavesa da znam unaprijed ko ce nastradatiJustin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:15Bane ce zabijati 25+ u seriji.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:19T-Rex Bane
On se ne moze cuvati. Trebaju se zato zaustaviti Bron i Softis.L-Train je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:18De mi reci ko ce cuvati Reavesa da znam unaprijed ko ce nastradatiJustin je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:15Bane ce zabijati 25+ u seriji.KennyKFCLofton je napisao/la: ↑13 apr 2023, 21:19T-Rex Bane
![]()
Kako ovo funkcioniše?nerkolfc je napisao/la: ↑13 apr 2023, 18:41https://picks.nba.com/bracket-challenge ... roupinvite
Evo grupa ako neko zeli
Vidim usao si, kontas sve? Ide na bodove koliko sam ja shvatio.dark44 je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:55Kako ovo funkcioniše?nerkolfc je napisao/la: ↑13 apr 2023, 18:41https://picks.nba.com/bracket-challenge ... roupinvite
Evo grupa ako neko zeli
ok izgleda na prvi pogled stvarno dobra buducnostl ali oni vec imaju dobru buducnost u ekipi sadasnjoj za sljedeci 10 godina...
Sto ne bi bili nikad pravi contender? Imaju odlicnu mladu ekipu koja ce s godinama biti samo bolja. SGA i Giddey imaju superstar potencijal, a Chet jos uvijek nije zaigrao a moze biti Durant 2.0. Jedan superstar da im dodje i imaju contendera.Beko je napisao/la: ↑14 apr 2023, 10:41ok izgleda na prvi pogled stvarno dobra buducnostl ali oni vec imaju dobru buducnost u ekipi sadasnjoj za sljedeci 10 godina...
ipak mi nekako djeluje, da nisu sigurni sta rade, imamo mlade igrace i puno pikova, kako i sta dalje?
ekipa koju imaju, trebat ce uskoro pocet placati vise nego rookie ugovori..
ovamo ovoliko pikova, verovatno za trejdanje, ali koji vetrani zele dolaziti u oklahomu, i igrat ze ekipu koja realno nece nikad biti pravi contender..
ako zadrzis pikove, treba jih razvijati, a istovremeno napadati titulu?
skupljaju pikovi kao da igraju monopoly.
jel ne mozes da vidis tudje pikove? ja sam usao al nista kad kliknem na drugo ime
Top5 igrac ove sezone.
Otvori nam Brokula, povedi nas, možda si sretan za nas zelene.
Bostonu treba sreca jedino u smislu da zdravi ostanu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 20:40Otvori nam Brokula, povedi nas, možda si sretan za nas zelene.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.