E Mirza, Mirza...
Nego kako je Dal jel spreman za nove bravure u bordo dresu
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pade mi Dudic na pamet, kad na prvom predstavljanju rece da zna kako se osvajaju trofeji i da takav trener treba Sarajevubordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:46Kad slušaš Bašića imaš osjecaj da ima osvojenu ligu petice, sipa priča sve zna a vodio Travnik i Radomlje.
Ne moze se suditi ovom na osnovu tekme protiv Zrinjskog, ljudi odu u BL dobiju 0-3Lucas je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:54Pade mi Dudic na pamet, kad na prvom predstavljanju rece da zna kako se osvajaju trofeji i da takav trener treba Sarajevubordobijeli je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:46Kad slušaš Bašića imaš osjecaj da ima osvojenu ligu petice, sipa priča sve zna a vodio Travnik i Radomlje.![]()
Nadigrali su Slovan u obje tekme, ispali kako su ispali, a taj Slovan kasnije u zadnjim sekundama primi gol od Bazela, sekunda da cetvrtfinale KL uhvate
Greškom golmana.. realno gledajući kvalitet Zrinjskog mi tu utakmicu nismo loše odigrali.
Prije nas igraju protiv Veleza, gdje ce se sigurno maksimalno istrošiti, tako da ne vjerujem da ce Rendulic protiv nas poslati bas najjači tim. Dobro je sto im idemo u srijedu, samo par dana nakon Vrapcica.