Danas je bio najbolji veznjak u onom sivilu od ekipe.
Ocekujem da mu Basic da vecu minutazu do kraja sezone.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne moze se za pet dana promjeniti ova zapustenost citave ekipe.MrAlemKa je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:04Jednostavno se usutit do srijede. Zrinjski njje mjerilo za ovo danas i za Nermina. Ima sad pet dana da skonta kako ce pristupit Velezu i to je to. Zrinjski je iznad svih u ligi za par brojeva i ovo i nije tako los rezultat s tim da su u naletu, a i vjerovatno nisu ni htjeli da zabiju vise, otom potom.
To je realno ali pusti to trebamo nesto uciniti protiv Veleza.let3 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:07Ne moze se za pet dana promjeniti ova zapustenost citave ekipe.MrAlemKa je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:04Jednostavno se usutit do srijede. Zrinjski njje mjerilo za ovo danas i za Nermina. Ima sad pet dana da skonta kako ce pristupit Velezu i to je to. Zrinjski je iznad svih u ligi za par brojeva i ovo i nije tako los rezultat s tim da su u naletu, a i vjerovatno nisu ni htjeli da zabiju vise, otom potom.
To ti je isto imas 120 kila i hoces za 5 dana da sletis 20, pa ne mozetreba pola godine vremena
![]()
Vidio sam da vezni igrač trči, ostao sam iznenađenMocMahale444 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:21![]()
![]()
Mamboni isto sam pomislio, posebno Hodzic.
Santos danas pokazao kad igramo protiv bolje ekipe on je tač.
Hajdarevic bolji od Mekica i Hodzica zajedno. Vracaj i Haracica (3 gola, 1 asistencija).
Kalkulacija majka!Ako se sudare autobusi Sirokog i Veleza,Pitari dobiju salmonelu,a Borac dobije kaznu od UEFE da ne moze u Europu i tad bi se Posusje i Igman razigrali i preskocili nas u 5 kola...Dobicemo kitu do kraja,a ne Europu..e moj Zeljo...Manijakalnost99 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:18Tuzla napada opasno extra bi bilo kad bi dobili
Siroki borac x il dvica nam odgovara
Sad da nismo izgubili od leotara jos bi bolje bilo
Ovako nije nista ni u ligi gotovo
Kup nam je sljedeci to nam sve
Idemo dalje glavu gore
Nije zrinjski nego od koga je sramota izgubiti
Velez nam je bitan ako njeg pobjedimo finale kupa
Ja dolazim odmah iz austrije znaci franz ferninadnd iz groba ide sa mnom
**** poso i sve
Sto ide u prilog mojoj tvrdnji...samo kalkulisi,Haskic 0 1!Manijakalnost99 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:18Tuzla napada opasno extra bi bilo kad bi dobili
Siroki borac x il dvica nam odgovara
Sad da nismo izgubili od leotara jos bi bolje bilo
Ovako nije nista ni u ligi gotovo
Kup nam je sljedeci to nam sve
Idemo dalje glavu gore
Nije zrinjski nego od koga je sramota izgubiti
Velez nam je bitan ako njeg pobjedimo finale kupa
Ja dolazim odmah iz austrije znaci franz ferninadnd iz groba ide sa mnom
**** poso i sve