Sad kad krenu padobranci.

Najjace je bilo kad ta djeca zapjevase negdje pred kraj oooooooo Zrinjski je sampion
Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
Samo ne znam jel delegat bio pospan kao i obično kad ova stoka krene sa skandiranjem.
Dakle usporedjujemo skandiranje na utakmici sa saranjem grada i unistavanje tudje imovine zbog poziva na jednu utakmicu koja nista ne znaciemil02in je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:26Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
Cijeli grad je isaran, bar kod nasih nema faasistickih parola i izljeva mrznje.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:34Dakle usporedjujemo skandiranje na utakmici sa saranjem grada i unistavanje tudje imovine zbog poziva na jednu utakmicu koja nista ne znaciemil02in je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:26Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
bravo genije
Nisam upratio jesi li tako žurno komentarisao svastike na svakoj drugoj zgradi u zapadnom dijelu grada.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:34Dakle usporedjujemo skandiranje na utakmici sa saranjem grada i unistavanje tudje imovine zbog poziva na jednu utakmicu koja nista ne znaciemil02in je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:26Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
bravo genije
Upravu si, to uopste nije za porediti..Kad nesto napises na zgradi, da se zakreciti, ali izgovorena rijec-skandiranje, nema tu krecenja, jednostavno vidis sa kakvom bagrom djelis zemlju..tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:34Dakle usporedjujemo skandiranje na utakmici sa saranjem grada i unistavanje tudje imovine zbog poziva na jednu utakmicu koja nista ne znaciemil02in je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:26Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
bravo genije
Fašističke poruke i skandiranja se ne mogu obrisati ni očistiti,al vama je to normalna stvar pa ne možete shvatiti to!Slika i prilika fašističke tvorevine i njihovih sljedbenika ste vi !tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:34Dakle usporedjujemo skandiranje na utakmici sa saranjem grada i unistavanje tudje imovine zbog poziva na jednu utakmicu koja nista ne znaciemil02in je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:26Pa treba utišati kad uzp -ci psuju državu u kojoj žive i kako leševe niz Neretvu spominju...I onda se ono javi radi šaranja po gradu.Fašističko sjemeKrajina1999 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 16:36Kome je interenstano “smanjivanje” publike svaku utakmicu se samo komentator čuje kako na areni tako i na moja TV
bravo genije
Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.
elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.
Ziva istina brate, skupi ih se 20-30 na utakmici, on sad drzi predavanje o navijacima i navijanju.Truhlo je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:55elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.![]()
![]()
![]()
Slo Slo
Zar ne vidis da se samo navijac Slobode zali na danasnje sudjenje, ocekivali su nas poraz, kontaju preko nas se cupati
elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.
Sta sam pogresno napisao, nemoj da trazim slike kad bude 20-30 fukara na Sjeveru. Danas utakmica u 16,00 radni dan, preko 230 km Mostar od Tuzle, bilo je 100 navijaca Veleza.Pashoni je napisao/la: ↑14 apr 2023, 19:06elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48Ti ces pricati o navijacima. Nikad niko od nas nije rekao da imamo neki broj navijaca, niti se time kyrcimo kao vi. Danas vise navijaca Veleza na Sjeveru, nego fukara kad ste domacini. Pokri se po glavi i cuti, pokazali ljudi kako se sjever napuni radnim danom u 16,00 casova, uz predjenih bruku kilometara.
Jel realno da je frajer ovo napisao![]()
![]()
Kolega previse se ti druzis s ovim Zeničanima