Jel ima dokaz da je lik silovo? Ili ga je samo neka optuzila.
Pa jbt lik sportista, poznat, ima love i solidno izgleda..trebe mu se na noge bacaju. Nikad ne znas, al koji racku ova ide kod njega u kucu, zna da je lik oznenjen, pa nece igrati klikera
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel ima dokaz da je lik silovo? Ili ga je samo neka optuzila.
Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
Realnonumanumaye22 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:27Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
Samo zato sto ima pickku bez dana radnog staza joj ne bi trebalo garantirati dozivotno uzdrzavanje o tudjem trosku. Cast izuzecima jer ovakve itekako vrebaju, uce se na to jos u pubertetu. Svi bi miliona, putovanja po Dubaiu a niko ne bi radio. I treba priznat da one imaju vecu sansu za to, samo zato sto imaju piccku medju nogama. To je neposteno ali dobro ko sam ja da palamudim, zivimo jednostavno u takvom svijetu dvostrukih mjerila.
Kao da je to neka random djevojka sa ulice koja je dosla i hoce da mu uzme pola svega, a ne zena koju je on prvo izveo na sastanak, pa je ****, pa hodo sa njom pa je svojom voljom zarucio i ozenio i koja mu je naposljetku rodila 2 sina i odgajala ih dok je on ganjao loptu i tudje suknje. Naravno da zasluzuje da joj pripadne pola onoga sto je on stekao dok je u braku.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:27Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
Samo zato sto ima pickku bez dana radnog staza joj ne bi trebalo garantirati dozivotno uzdrzavanje o tudjem trosku. Cast izuzecima jer ovakve itekako vrebaju, uce se na to jos u pubertetu. Svi bi miliona, putovanja po Dubaiu a niko ne bi radio. I treba priznat da one imaju vecu sansu za to, samo zato sto imaju piccku medju nogama. To je neposteno ali dobro ko sam ja da palamudim, zivimo jednostavno u takvom svijetu dvostrukih mjerila.
Starka mu bila nedovoljna izgleda. To je kad si mlad i glup.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Uopste se ne treba gledati ko je musko ko zensko.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Zajebo se ko Pique sa 10+ godina starijom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:56Starka mu bila nedovoljna izgleda. To je kad si mlad i glup.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Oborit ce ovo 80% plate, dobit ce da placa alimentaciju naspram zarade (sto je i posteno), vec imovinu tesko, ako nije na njemu. Its not what you know, its what you can prove. Mada opet ne poznajem francuske zakoneMarsal je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:53Kao da je to neka random djevojka sa ulice koja je dosla i hoce da mu uzme pola svega, a ne zena koju je on prvo izveo na sastanak, pa je ****, pa hodo sa njom pa je svojom voljom zarucio i ozenio i koja mu je naposljetku rodila 2 sina i odgajala ih dok je on ganjao loptu i tudje suknje. Naravno da zasluzuje da joj pripadne pola onoga sto je on stekao dok je u braku.numanumaye22 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:27Niko nije nista rekao za silovanje, zato sam i napisao kriminalac, zbog tog se dobija 10 godina i tako i treba. Medjutim, na stranu fejk price, naravno da cu podrzavati kad osoba zastiti svoj imetak i novac od rospije, koji je kroz karijeru mukotrpno radio. Ovakve se pojave niotkud, upecaju plijen, rasire noge do braka i onda kad te prevari i nogira hoce pola bogatstva i alimentaciju. Gdje je tu ravnopravnost spolova?
I dobit ce to jer ovo njegovo ce oboriti svaki advokat pripravnik pred sudom.
Svako ima svoje, to da bi starog prebio ne bi, to je njegov brak, njegova zena, kao sto ti imas zenu, tvoja majka ti je oceva zena. Mozda ti je presto voliti mater, mozda je u braku samo zbog djece itd.(naravno protiv prevare sam, bolje se razvest nego to, ili se prvo razvest pa onda ali ocigledno da se to desava u svakodnevnom svihetu od strane oba pola). Sta ti znas, mislim to je ljubavni odnos, ako ce on rizikovati da izgubi brak i djecu, to je njegov zivot.soko je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:00Uopste se ne treba gledati ko je musko ko zensko.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
U njegovom slucaju, ova njegova je glumica, ima svoju lovu.
Lik zguzio nesto sa strane u njihovoj kuci, gdje djeca zive. I treba mu uzeti pola. Pogotovo ako ce ona uzeti djecu.
Kod bosnji su zene uvjek krive. Pa jbt sta bi vi uradili kad bi stari guzio neku u njihovom krevetu, dok ti sa mamom negdje odes.
Ja bi mog slomio
Kontam ja to da se prestane voliti. Kontam da i ako si negdje vani i pijes, dodjeti neka koka pa ti prihvati kolegu, izgubis se na trenutak i ode sve.alemsa je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:11Svako ima svoje, to da bi starog prebio ne bi, to je njegov brak, njegova zena, kao sto ti imas zenu, tvoja majka ti je oceva zena. Mozda ti je presto voliti mater, mozda je u braku samo zbog djece itd.(naravno protiv prevare sam, bolje se razvest nego to, ili se prvo razvest pa onda ali ocigledno da se to desava u svakodnevnom svihetu od strane oba pola). Sta ti znas, mislim to je ljubavni odnos, ako ce on rizikovati da izgubi brak i djecu, to je njegov zivot.soko je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:00Uopste se ne treba gledati ko je musko ko zensko.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 17:51Znaci njegova djeca i majka te djece ne zasluzuju da zive, jer po zakonu ima pravo na alimentaciju, lik je prevario nju, zenu s kojom ima dvoje djece i jos odbija da placa alimentaciju
Lik zguzio nesto sa strane u njihovoj kuci, gdje djeca zive. I treba mu uzeti pola. Pogotovo ako ce ona uzeti djecu.
Kod bosnji su zene uvjek krive. Pa jbt sta bi vi uradili kad bi stari guzio neku u njihovom krevetu, dok ti sa mamom negdje odes.
Ja bi mog slomio
Ma jeste moralno dno, bez obzira gdje nema govora. Niko od nas ne zna brak svojih roditelja jer ih mi gledamo kao roditelje, sta ti znas kakav je njihov sexualni zivot, mozda mu nije dala 6 mjeseci, ili jednostavno ga ona ne privlaci vise ili obratno itd.soko je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:28Kontam ja to da se prestane voliti. Kontam da i ako si negdje vani i pijes, dodjeti neka koka pa ti prihvati kolegu, izgubis se na trenutak i ode sve.alemsa je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:11Svako ima svoje, to da bi starog prebio ne bi, to je njegov brak, njegova zena, kao sto ti imas zenu, tvoja majka ti je oceva zena. Mozda ti je presto voliti mater, mozda je u braku samo zbog djece itd.(naravno protiv prevare sam, bolje se razvest nego to, ili se prvo razvest pa onda ali ocigledno da se to desava u svakodnevnom svihetu od strane oba pola). Sta ti znas, mislim to je ljubavni odnos, ako ce on rizikovati da izgubi brak i djecu, to je njegov zivot.soko je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:00
Uopste se ne treba gledati ko je musko ko zensko.
Ja bi mog slomio
Al sta bi ti recimo da dodjes kuci a stari ceslja neku dok ti mama na poslu? Moras stvarno biti **** da kuci dovedes nekog. Nebitino jel si musko ili zensko
Jel Velid iz Mostara?
njemu su svi krivi osim njega samoga.. pacijent
taj ce nas sve nadzivjeti.. vrijedat ce ljude na forumu i dok adminov unuk bude moderirao..