FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ne znam sta je poenta tvojih postova, Lazo odrađuje ono što Amar očekuje od njega, pa u svakoj utakmici smo skoro postigli po dva pogotka bez obzira da li je Lazo dao gol ili nije ali je sustina da je on bitna karika Amarove koncepcije igri. Jednostavno morate shvatiti da je proslo vrijeme klasičnih centarfora kao što je nekada kod nas bio Vazda koji je bio zadužen za golove i koji je ujedno dvije sezone uzastopno bio najbolji strijelac lige. Sada se filozofija fudbala sa mog laičkog stajalista svodi na to da se svaki igrač prilagođava koncepciji igre cijelog tima, i ako Amar smatra da Lazo svojom igrom radi bas ono sto se od njega očekuje a to je otvaranje prostora igračima tipa Bešlije, Zebe i Višče i ako to donosi,a donosi rezultat ne znam onda sta vise palamudite oko toga. Što bi Amar rekao KRAJ PRIČE.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
ma je** vas lazar vise ako vec mislite da je tako dobar vodite ga kuci,igrajte termine sa njim okacite na zid ili sta vec
mene samo interesuje sta bi svi vi koji CIJENITE LAZARA rekli da ste na mjestu nikolica ili bajre ?? ne bi vam smetalo sto vi nikad ne igrate od 1 min a umjesto vas igra neki PANJ....haj sad recite zna se gurat trcat ..pa realno to svaki debil zna al pored toga mislim da bajro i nikolic bi znali i koji go da
ah da"AMAR ZNA"jarane znam ja to sve ,al mislim da svi vide samo se prave coravi u vezi laze isto tako i amar.ETO VAM ON JE** VAS ON NEKA GA NEK ZAJEBE PA DA VIDIM STA CE ONDA REC NEK IGRA !! 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
Frustriranost je čudo.
Najveću platu imaju Bešlija i Zeba.
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Nažalost ove sezone sigurno nećemo osvojiti Ligu prvaka! Lazo igra a Bajro i Nikolić na klupi...Pa kako to Amar ne može da vidi nije mi jasno... OVI bi davali, obojica po 12 golova u prvom poluvremenu a šta bi tek bilo u drugom, pa to ni na semafor ne bi mogao stati rezultat!
Ja sam sanjao da ga Lazo neće dati u Gradačcu...Ne znam što ga Amar ne ostavi na klupi zbog toga? Nije mi Šef jasan nikako?
Ja sam sanjao da ga Lazo neće dati u Gradačcu...Ne znam što ga Amar ne ostavi na klupi zbog toga? Nije mi Šef jasan nikako?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
-
borac_sampion
- Kontakt:
ma joj isfuro si me ...ono eeotpravnik_vozova je napisao/la:Nažalost ove sezone sigurno nećemo osvojiti Ligu prvaka! Lazo igra a Bajro i Nikolić na klupi...Pa kako to Amar ne može da vidi nije mi jasno... OVI bi davali, obojica po 12 golova u prvom poluvremenu a šta bi tek bilo u drugom, pa to ni na semafor ne bi mogao stati rezultat!![]()
http://sporttv.ucoz.com/borac_sampion je napisao/la:? $ & нета $ се $ &?
Samo ti treba TVU player da bi pokrenuo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Smeta me negativna energija koju pojedinci sire nakon pobijede od 3-0 . Shvatam vasu frustriranost i cak se do neke granice slazem sa vama ali da probam pojasniti , molicu lijepo .
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Samo malo umjereniji ton i bit ce bolje.
Naprijed ZELJO ljubavi moja.
Nema potrebe za tolikom kolicinom agresivnosti kada vec lijepo diskutujemo jer, sta god nasi veliki mozgovi zakljucili ovde na forumu opet ce igrati onaj koga ŠEF odabere tako da mozete cir dobiti ali vam se ne isplati.
Jednostrano posmatrate stvari i predrasude vam zamagljuju siru sliku , a svi se slazemo da ima INDIVIDUALNIH stvari koje bi mogle bolje da se odradjuju ali ipak kao EKIPA funkcinisu dosta bolje. Nema potrebe , jos jednom naglasavam za agresivnom pristupu razgovoru, kada svi imamo zajednicki cilj i volimo isti klub , pa bila to kritika ili reakcija na istu.
Željezničar za život cijeli !
Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !
Zeba, Seha i Beslija su daleko iza njega potom pitanju, ima platu skoro k'o Osim!
ZASTO GA YEBENI KAZAHSTANCI NISU ODNIJELI ! zato sto nisu coravi. Zeljno iscekujem nove promasaje.
Ne laprdaj bezveze.
Problem je u slijedećem. AKo pojedini ovoliko laju a mi drugi, bježi nam Borac dva boda, igramo 1/2 kupa, najbolji napad lige, uz to smo aktuelni šampioni, šta bi tek bilo da smo recimo četvrti, da smo ispali iz kupa i da nemamo najbolji napad lige.rusina_jr je napisao/la:Smeta me negativna energija koju pojedinci sire nakon pobijede od 3-0 . Shvatam vasu frustriranost i cak se do neke granice slazem sa vama ali da probam pojasniti , molicu lijepo .
Odgovor se sluti. Takvi likovi su prošli put sjebali Amara i Želju. Onda su i oni utekli sa stadiona. To je naš mentalitet. Vole da laju bez obzira na rezultat.
Znam ja nas, **** ti nas.
najbolji napad cine Beslija, Visca i Zeba. problem je sto se vi zadovoljite time sto smo najbolji u PL, a u Europi nas deru ko musa jarca... i nemojte sada govoriti kako nemamo para, kako ne moze bolje od ovoga kada je bilo bolje ranijih godina. ni Bosna nema neke pare, ali eto opet progura do osmine finala LP..banovan je napisao/la:Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !
Zeba, Seha i Beslija su daleko iza njega potom pitanju, ima platu skoro k'o Osim!
ZASTO GA YEBENI KAZAHSTANCI NISU ODNIJELI ! zato sto nisu coravi. Zeljno iscekujem nove promasaje.
Ne laprdaj bezveze.
pa ja,jbg upravu si sta bi mi bez lazinih golova? jrane napad je dobar zbg visce ,beslije, zebe..a ne zbog lazara 
Ispravio sam se dva puta! Koi **** hoces vise? Citaj malo postove, ogranicen si k'o balkon. Ma ja, nisam navijac Zelje, sto idem na skoro svaku tekmu, haj sta ti znas molim te, Lazar ne zna i zdra'obanovan je napisao/la:Ovo ne govore navijači Želje. Ovo govore ograničeni likovi. Plitki ko Miljacka. Željo ima DVA boda manje od Borca i NAJBOLJI NAPAD LIGE. Šta hoćeš koji **** više. Barselonu ?EdinTM87 je napisao/la:Ljudi, ne moze bit na klupi igrac sa najvecom platom u ekipi !
Ne laprdaj bezveze.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
O Europi
kada dodje vrijeme za to , a sada svrsavam na to da uzmemo titulu i kup . Ako, se nekim cudom ne osvoji nista , opet cu da budem tu da dam podrsku i mali doprinos svom voljenom klubu . Svi smo isti kada smo na tribini , svi navijamo i volimo , neko malo glasniji neko mali tisi uglavnom svi smo tu da bodrimo i na kraju zelimo sve najbolje isto kao i igraci na terenu.
Željezničar za život cijeli !
- themaniaks
- Kontakt:
Koliko puta prezvakana prica oko Lazara.Lazar igra i Lazar ce igrati,pa koliko god to nama smetalo i kraj price
... meni je bitno da Zeljo pobjedjuje pa ko god da ga zabija.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
hoćemo Lazara doživotno u prvih 11 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
S obzirom na stanje terena ocekivao sam 1-0, max 2-0, uz nepovezanu i ruznu igru za oci. Nekako ugurati jedan-dva gola sretno il uz malu pomoc i kuci zadovoljan sa tri boda. Ali pokazanom igrom po onakvom terenu, a pogotovo rezultatom sam pozitivno izenadjen i vrlo zadovoljan. Kao i fizickom spremom, al to je za ocekivati bilo...
Viscu nisam ocekivao u prvoj postavi, i po mom misljenju nadam se da ce ga Osim i dalje koristiti kao dzokera, pogotovo u gostima, al on najbolje zna koliko je napredovao, sazrio i kako radi na treninzima. Vidjet cemo.
Viscu nisam ocekivao u prvoj postavi, i po mom misljenju nadam se da ce ga Osim i dalje koristiti kao dzokera, pogotovo u gostima, al on najbolje zna koliko je napredovao, sazrio i kako radi na treninzima. Vidjet cemo.
Mozemo pisati koliko hocemo ovdje na forumu, protiv ovog i onog. Samo jedno je sigurno i stojim i ja iza toga. Amar Osim zna sta radi, ja ga podrzavam ako kaze da Sehic treba biti u napadu nek bude, ima moju podrsku. Vidim mnogima je malo i titula proslogodisnja, hoce nesto vise. Kome se ne svidja da gleda Zelju nek ne ide na utakmicu, kome se ne svidja Lazar i jos neki igraci nek ne pisu nista jer nece se nista promjeniti. A ko imalo poznaje fudbal shvatice sta Lazo znaci, ne branim ga. Momka nece gol pa nece. Sjetite se na derbiju kad je iskljucen sta smo uradili nista, ali da je on bio pitao bi ja vas. Prema tome suvisno je bilo sta raspravljati. Ako je nekome u interesu da gleda Hotica, Krunica i njihove "havere" nek pocne navijati za neki drugi tim. Sljedece o cemu bi trebali pricati je gostovanje u Gradaccu. Ako se tamo izvuce povoljan rezultat, a tamo se moze igrati onda nek se konkurenti zapitaju ko ce biti prvi. Lijep poz. VOLIM TE ŽELJO!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: doncarlo, Redfire16, Zeljoo1921 i 21 gost.