Pasa nije Mehidic kriv, ovo je Milenkov kiks, sta trazi Buric u sastavu, centrirati ne moze, svaka.lopta nazad, jednostavno ne moze igrati PL BiH..Mehidic u prvom los bio, sto ga nije vadio, imao je beka na klupi...Sad je lahko pametovat, ali vidi se sve, samo ako hoces realno. Ne moze M hmedovic biti ispred Hadzica, ma nikako. Hadzic makar primi loptu zagradi se.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Tuzla City / Sloga Simin Han
Nemam pojma, slažem se da je Milenko kiksao. Jedino ako mu nije naložena ko da igra ali nije ni Hadzic puno bolji jeste od Mehmedovica. Šteta još nam je sudija pomalo navlacio.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:15Pasa nije Mehidic kriv, ovo je Milenkov kiks, sta trazi Buric u sastavu, centrirati ne moze, svaka.lopta nazad, jednostavno ne moze igrati PL BiH..Mehidic u prvom los bio, sto ga nije vadio, imao je beka na klupi...Sad je lahko pametovat, ali vidi se sve, samo ako hoces realno. Ne moze M hmedovic biti ispred Hadzica, ma nikako. Hadzic makar primi loptu zagradi se.
-
- Kontakt:
Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.husrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:33Nemam pojma, slažem se da je Milenko kiksao. Jedino ako mu nije naložena ko da igra ali nije ni Hadzic puno bolji jeste od Mehmedovica. Šteta još nam je sudija pomalo navlacio.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:15Pasa nije Mehidic kriv, ovo je Milenkov kiks, sta trazi Buric u sastavu, centrirati ne moze, svaka.lopta nazad, jednostavno ne moze igrati PL BiH..Mehidic u prvom los bio, sto ga nije vadio, imao je beka na klupi...Sad je lahko pametovat, ali vidi se sve, samo ako hoces realno. Ne moze M hmedovic biti ispred Hadzica, ma nikako. Hadzic makar primi loptu zagradi se.
To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.husrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:33Nemam pojma, slažem se da je Milenko kiksao. Jedino ako mu nije naložena ko da igra ali nije ni Hadzic puno bolji jeste od Mehmedovica. Šteta još nam je sudija pomalo navlacio.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:15
Pasa nije Mehidic kriv, ovo je Milenkov kiks, sta trazi Buric u sastavu, centrirati ne moze, svaka.lopta nazad, jednostavno ne moze igrati PL BiH..Mehidic u prvom los bio, sto ga nije vadio, imao je beka na klupi...Sad je lahko pametovat, ali vidi se sve, samo ako hoces realno. Ne moze M hmedovic biti ispred Hadzica, ma nikako. Hadzic makar primi loptu zagradi se.
Drug moj sve sto si naveo su Ernadovi igraci osim Gavrica! Oni moraju igrati jednostavno! Zalosno je to ali takav nam je klubhusrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.
-
- Kontakt:
Gledaj Sukilovic ima 19 godina, njega mozes i trpiti, tek poceo igrati. Sta da trpimo ove koji tolike godine igraju fudbal a nista od njih. Od svih nabrojanih Sukilovic je najmanji problem, nije toliko los u paru sa Nikitinom.husrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.
-
- Kontakt:
E zato sam ih i nabroja, sto ne mogu nepravde, ja nemam nista skriveno, niti oraha u dzepu !Hazre je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:42Drug moj sve sto si naveo su Ernadovi igraci osim Gavrica! Oni moraju igrati jednostavno! Zalosno je to ali takav nam je klubhusrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35
Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.
A pazi sad ovo. Celikovic se vraca i nas pravi stoper Nikitin koji je po meni beton. Moracu na klupu, vjeruj mi da ce biti tako.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:43Gledaj Sukilovic ima 19 godina, njega mozes i trpiti, tek poceo igrati. Sta da trpimo ove koji tolike godine igraju fudbal a nista od njih. Od svih nabrojanih Sukilovic je najmanji problem, nije toliko los u paru sa Nikitinom.husrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35
Ako ti neko moze narediti ili ti moras pristati , onda je opet do tebe...Jes bilo dimacinsko sudjenje, ali smo popusili gol iz ofsajda, tako da smo na kraju losije prosli.
A Haskica je danas razmontiro.
Nikitin je zabetonirao mjesto u timu.Hazre je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48A pazi sad ovo. Celikovic se vraca i nas pravi stoper Nikitin koji je po meni beton. Moracu na klupu, vjeruj mi da ce biti tako.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:43Gledaj Sukilovic ima 19 godina, njega mozes i trpiti, tek poceo igrati. Sta da trpimo ove koji tolike godine igraju fudbal a nista od njih. Od svih nabrojanih Sukilovic je najmanji problem, nije toliko los u paru sa Nikitinom.
Prihvatam današnji rezultat.Bilo je suviše rizično upustiti se u rizik ganjanja pobjede.Očistili smo trojicu igrača od kartona.Imamo još Fejzića,Mehidića i Karića sa po 2 kartona.Danas oni nisu dobili treći karton i igrat će protiv Sarajeva u Zenici.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 14 apr 2023, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Eto ja ti garantujem sledeci vikend stoperi Sukilovic i Celikovic. Nikitin klupatuzlac je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:59Nikitin je zabetonirao mjesto u timu.Hazre je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:48A pazi sad ovo. Celikovic se vraca i nas pravi stoper Nikitin koji je po meni beton. Moracu na klupu, vjeruj mi da ce biti tako.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:43
Gledaj Sukilovic ima 19 godina, njega mozes i trpiti, tek poceo igrati. Sta da trpimo ove koji tolike godine igraju fudbal a nista od njih. Od svih nabrojanih Sukilovic je najmanji problem, nije toliko los u paru sa Nikitinom.
-
- Kontakt:

Ja se iskreno nadam brate da grjesim. Ali eto. Gdje onda Celikovica?
-
- Kontakt:
Gdje su bili protiv Zelje , ima mjesta za tri stopera, pogotovo sa brzim bekovima.
Ernad neka vidi da je pogriješio. Raskinuti ugovore i neka se baci u potrazi za drugim igračima on to može od ovih nema nafake. Lijepo je priznat grešku.Hazre je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:42Drug moj sve sto si naveo su Ernadovi igraci osim Gavrica! Oni moraju igrati jednostavno! Zalosno je to ali takav nam je klubhusrefbeg je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:40To jest. Ništa idemo dalje protiv Sarajeva će možda biti lakše. Vraćaju nam se ovi kaznjeni. A Burucu, Mehmedovicu, Gavricu Sukilovica pa sve više i Mehidicu zabraniti da igraju.elvirbaljic je napisao/la: ↑14 apr 2023, 18:35
Ja se moram izvinuti za Rusa čovjek iz kluba mi je rekao da je tanak i da Milenko ne računa na njega. A istina je suprotna. Momak je top.
Reci tom zidaru ili mesaru da nema pojma o nogometu. Moras biti bas retard reci za cojka koji je igrao cijeli zivot u 1 ligi rusije.
-
- Kontakt:
Idemo u Sarajevo, našoj redovnoj mušteriji, po bodove.
Da nije njih mi bi bili zadnji na tabeli
Da nije njih mi bi bili zadnji na tabeli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.