miky_hz je napisao/la: ↑14 apr 2023, 20:20
Po pare smijem da je ovaj izraz ho-ruk sto rece Basic procitao na forumu

. Dugo se po forumuma uz Edisa provlaci ova fraza.
Sve smo mi ovo prošli sa Dudicem ,slatko prica a pije to vode kod naroda kad ti kaze tacno ono sto masa hoce da cuje,citajuci postove kod komšija vidim da ih dosta kaze da ih je kupio izjavama
Pa zato sto se hoce rezultat preko noci, niko nece pola godine da priceka. Kod vas je problem toksicna atmosfera i pritisak, mozete uzeti roster PSGa necete imati dugorocno uspjeh zato sto ste takvi kao sredina.
A nasim trenerima treba zabraniti da daju izjave, sve sablonski i ponavlja se isto iz kola u kolo, Edis eto nije morao ni izlaziti na pressice, mogli su samo pustiti snimak sta je rekao kolo prije, isto svaki put. Plus prica ko mahalac zadnji.
Dodje Basic kaze nesto konkretno, ide sprdanje vidi mu bradice, Radomlje, vidi strucnjaka i tako. Mozda on i nece napraviti neki rezultat, al makar je odmah rekao tako kako je, a ne okolisao i bacao neke klisejaste fraze kako igraju protiv dobrog protivnika i da ce dati sve od sebe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "