FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Frajr napravio 5 izmjena do 70te minute
Prvi put ove sezone da to neko uradi
Do sad vecinom po 3 izmjene
5 bilo protiv sloge
I to kad smo 4-1 vodili zadnje tri izmjene napravljenje
Sta da mijenja bog te ko da imamo neku klupu
Neki nasi igraci ne bi ni klupa bili u vecini timova premijer lige
Od svih timova u ligi mi imamo najmanje igraca samo 17 ih koristimo ostali svi koriste 23 i vise
A medju najvise uposlenih u klubu ako ne i najvise od svih u ligi
I najvise duga trenutno imamo
Sve naopako
Prvi put ove sezone da to neko uradi
Do sad vecinom po 3 izmjene
5 bilo protiv sloge
I to kad smo 4-1 vodili zadnje tri izmjene napravljenje
Sta da mijenja bog te ko da imamo neku klupu
Neki nasi igraci ne bi ni klupa bili u vecini timova premijer lige
Od svih timova u ligi mi imamo najmanje igraca samo 17 ih koristimo ostali svi koriste 23 i vise
A medju najvise uposlenih u klubu ako ne i najvise od svih u ligi
I najvise duga trenutno imamo
Sve naopako
Pa ovo što je on uradio je mogao i Fadil Zeric
Pa ošutali smo dva puta, doduše 20 metara od gola

De ne zayebavaj sad, mogao je promjeniti svih 11 igrača - ništa se ne bi desilo, nikakva promjena u igri, pogotovu ne protiv Zrinjskog koji pregazi ligu uzduž i poprijeko.
Nećeš suditi Bašiću ovdje nakon jednog treninga sa Željom

-
- Kontakt:
Ne seri bgt sta je to on uradio
Nije on kriv sto su navijaci pritiskom natjersli upravu da daju otkaz mulalicu , a mulalic je gospodski prihvatio
I sad ti isti dvolicni navijaci jedu **** i brane mulalic
Ukucajte malo radomlje da vidite kako neki klub ozbiljno funkcionise
Ma sta radomlje ukucajte **** kosovski balkani
Ljudi u manje od pet godina ozbiljnog rada dogurase do grupne faze
A Nikad igraca nisu napravili ko nas klub
Sve je mahala unistila taman smo bili u usponu 2012 13 sve je otislo u qurac
Jedu **** ovi sto su ga tjerali. Može li tako.. da bi.bio.radomlje moraš imati upravu. Vidi ko vodi taj.klub a ko nas
-
- Kontakt:
Ma mi smo pogan narod do zla boga
**** petevu mrtve sto je izabran umjesto barbareza
Poslije kad je petev otkaz dobio jebu mrtve zbog peteva i tako u krug u svim sverama zivota smo takvi
Dzeko ne zabije go jebu mu zenu
Salihamidzicu porodicu vrijedjaju i ismijavaju u komentarima
Nurkicu jebu sve
dzumhura nazivaju svkakvim imenima
Susicu **** majku odbeo nas na svjetsko prvestvno
Eto takvi smo mi
**** petevu mrtve sto je izabran umjesto barbareza
Poslije kad je petev otkaz dobio jebu mrtve zbog peteva i tako u krug u svim sverama zivota smo takvi
Dzeko ne zabije go jebu mu zenu
Salihamidzicu porodicu vrijedjaju i ismijavaju u komentarima
Nurkicu jebu sve
dzumhura nazivaju svkakvim imenima
Susicu **** majku odbeo nas na svjetsko prvestvno
Eto takvi smo mi
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 14 apr 2023, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Dok čarapici nije sjeo trener, nema sumnje da će biti pun pogodak. Naprijed šefe!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:

Ccc kakva sramota i bezobrazluk, covjek nas dovede do polufinala kupa i na cetvrto mjesto, i ljudi ga tjeraju u pm...stvarno ove sda botine nemaju ni stida ni obraza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I ?19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 21:22
Ccc kakva sramota i bezobrazluk, covjek nas dovede do polufinala kupa i na cetvrto mjesto, i ljudi ga tjeraju u pm...stvarno ove sda botine nemaju ni stida ni obraza
-
- Kontakt:
Strasno ko sve ima pristup forumu i naziva se navijacem...de malo pisi svojim drugim acc "sanjinlego", ne koristis ga nesto zadnjih par dana, zabrinuo sam se za tebeHulahopka je napisao/la: ↑14 apr 2023, 21:23I ?19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 21:22
Navijac veliki19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:28Drljo i Beća - 2 najveca anitalenta u ekipi...ne kaska ni Sehic puno za njima

-
- Kontakt:
De malo odbrani se preko sanjinlego accHulahopka je napisao/la: ↑14 apr 2023, 21:25Navijac veliki19vendetta87 je napisao/la: ↑14 apr 2023, 15:28Drljo i Beća - 2 najveca anitalenta u ekipi...ne kaska ni Sehic puno za njima![]()

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Utakmica koja ništa ne govori trenutno, ni o treneru ni o timu ni o taktici koju ce koristit Nermin. Doso si jednom Zrinjskom koji je trenutno za nas sila, mozda i nije da smo u formi, znamo dobro kako ih mi znamo namucit.
Covjek dosao, vidio danas sve falinke. Hvala Bogu pa nam je dosao Zrinjski kao najkvalitetnija ekipa BiH, da covjek odma moze uradit analizu svega loseg, nisam nikad imao dobar osjecaj za ove trenere, ni za Osima kad se vratio, ni za Adzema a bio mi je trener(napravio je opet rezultat al je otjeran nepravedno), ni za Mulalica jer nije neki znalac jbg kod njeg je vise borba i horuk, ove ostale krcmare itd da ne spominjem, prvi put nakon svih ovih trenera imam osjecaj da ovaj covjek zna radit svoj posao. I siguran sam da ce on promijenit dosta toga u igri, ako ne sad onda za iducu sezonu… jbg doso je 15 dana prekasno po mom misljenju, odma na rep pauzi je trebo doc otom potom, ako bude imao uslove kao Mulalic a bgm ih je imao stvarno napravice nesto siguran sam.
Covjek dosao, vidio danas sve falinke. Hvala Bogu pa nam je dosao Zrinjski kao najkvalitetnija ekipa BiH, da covjek odma moze uradit analizu svega loseg, nisam nikad imao dobar osjecaj za ove trenere, ni za Osima kad se vratio, ni za Adzema a bio mi je trener(napravio je opet rezultat al je otjeran nepravedno), ni za Mulalica jer nije neki znalac jbg kod njeg je vise borba i horuk, ove ostale krcmare itd da ne spominjem, prvi put nakon svih ovih trenera imam osjecaj da ovaj covjek zna radit svoj posao. I siguran sam da ce on promijenit dosta toga u igri, ako ne sad onda za iducu sezonu… jbg doso je 15 dana prekasno po mom misljenju, odma na rep pauzi je trebo doc otom potom, ako bude imao uslove kao Mulalic a bgm ih je imao stvarno napravice nesto siguran sam.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Covjek ko je prvi pokazao na problem naseg tima. To je taktika! Nije to kritika ni Edisu niti bilo kome nego cisto da se kaze da ovi igraci igraju na horuk i da mi jednostavno dugo, dugo nemamo nikakvu taktiku niti igru.
Molio bih da se Krpiću pusti gol Haskića protiv Tuzle, nek vidi kako igra pravi napadač
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Danasnja utakmica nije mjerilo niceg onog sto bi nas sustinski trebalo zanimati.
Da smo i u seriji dobrih rezultata i takticki savreni,bilo bi opet tesko.
Mi navijaci imamo zestok problem koji nam se sad vec usadio u krv,dugo smo bez trofeja i polako prelazi u frustraciju.
Trebamo biti posteni i korektni prema Edisu,jer radio je kako je znao i radio je kad mnogi nisu htijeli i kad smo bili na putu da budemo kantonalni klub.
Sto je bio kao igrac to je i kao trener. Borben,srcan bez prevelike inteligencije.
I dan danas se sjecam da sam nakon tekme sa Wislom govorio glup si ko 3 Mulalica.
Ali ne znam zaista sto su se pojedini upalili danas na izjavu trenera Basica.
Surova istina.
Nama sad samo ta istina i treba. Taman da nas vodi Braco ili neki totalni anonimus,to je istina.
Igrali smo na suhi kvalitet i individualni potez.
Nikakvog kretanja bez lopte,ne zna se ko sta radi na terenu.
Nema plana,nema akcije.
Zasto onda neko kritikuje Krpica,Hodzice,i ostale...
Koju smo to akciju odigrali,3 utakmice suta na gol nemamo. Zalimonza Tuzla City,ni jednu 100 posto sansu nismo napravili,imali suteve sa 20 metara i jedan sut iz prekida.
Kad su Krpic i Hodzic dobili loptu za gol sansu.
Sve se svodi na Santosa,kojeg su vise svi provalili,i kad ga zatvore onda i on nasumice centrira i ocekujemo onda nesto.
Upravu je covjek 100 posto.
Neko ce reci pa to su bili odlicno igraci sta im ko ima govoriti,i sam sam to nekad napisao za neke situacije.
Ali tim cini 11 igraca,kod nas krene kontra,onaj sto vodi loptu ne zna sta ce,kome ce...
Kad izbijemo maprijed na Krpica on ostavi Stili,Stila mora nazad je vrati,jer krila niti se otvaraju nit trce okomito,zadnji vezni stoje nazad i jos ako imas losiji teren ako te pritisnu,ma gotovo ide nazad stoperu.
Kad smo mi presing napravili.
Protiv nas Leotar izgleda ozbiljnije,smisljenije....
Upravu jel milion posto,taman da je kurcina zadnja,ubo je u nas najveci problem.
Evo 10 zadnjih trenera,pa svakom smo **** majku,ko god je nesto htio novo,naisao je na otpor,i bio je otjeran.
Jako smo isfrustrirani i ja razumijem svakoga. Jednostavno iz sezone u sezonu samo neka sranja i razocarenja.
Nije nikom za zamjerit.
Da smo i u seriji dobrih rezultata i takticki savreni,bilo bi opet tesko.
Mi navijaci imamo zestok problem koji nam se sad vec usadio u krv,dugo smo bez trofeja i polako prelazi u frustraciju.
Trebamo biti posteni i korektni prema Edisu,jer radio je kako je znao i radio je kad mnogi nisu htijeli i kad smo bili na putu da budemo kantonalni klub.
Sto je bio kao igrac to je i kao trener. Borben,srcan bez prevelike inteligencije.
I dan danas se sjecam da sam nakon tekme sa Wislom govorio glup si ko 3 Mulalica.
Ali ne znam zaista sto su se pojedini upalili danas na izjavu trenera Basica.
Surova istina.
Nama sad samo ta istina i treba. Taman da nas vodi Braco ili neki totalni anonimus,to je istina.
Igrali smo na suhi kvalitet i individualni potez.
Nikakvog kretanja bez lopte,ne zna se ko sta radi na terenu.
Nema plana,nema akcije.
Zasto onda neko kritikuje Krpica,Hodzice,i ostale...
Koju smo to akciju odigrali,3 utakmice suta na gol nemamo. Zalimonza Tuzla City,ni jednu 100 posto sansu nismo napravili,imali suteve sa 20 metara i jedan sut iz prekida.
Kad su Krpic i Hodzic dobili loptu za gol sansu.
Sve se svodi na Santosa,kojeg su vise svi provalili,i kad ga zatvore onda i on nasumice centrira i ocekujemo onda nesto.
Upravu je covjek 100 posto.
Neko ce reci pa to su bili odlicno igraci sta im ko ima govoriti,i sam sam to nekad napisao za neke situacije.
Ali tim cini 11 igraca,kod nas krene kontra,onaj sto vodi loptu ne zna sta ce,kome ce...
Kad izbijemo maprijed na Krpica on ostavi Stili,Stila mora nazad je vrati,jer krila niti se otvaraju nit trce okomito,zadnji vezni stoje nazad i jos ako imas losiji teren ako te pritisnu,ma gotovo ide nazad stoperu.
Kad smo mi presing napravili.
Protiv nas Leotar izgleda ozbiljnije,smisljenije....
Upravu jel milion posto,taman da je kurcina zadnja,ubo je u nas najveci problem.
Evo 10 zadnjih trenera,pa svakom smo **** majku,ko god je nesto htio novo,naisao je na otpor,i bio je otjeran.
Jako smo isfrustrirani i ja razumijem svakoga. Jednostavno iz sezone u sezonu samo neka sranja i razocarenja.
Nije nikom za zamjerit.
Tako ste vi svršavali na Kostica isto. Ista priča bila.
Ovdje nije stvar Mulalica, novog trenera, petog 10. Već e stvari uprave..bez jakih ljudi možeš biti Murinjo, pusis ga. Ne shvaća to nas narod..isto ko mazge.
Mi sklopilo tim na.ho ruk jer nemamo za kifle,a ovaj hoce da igramo ko Real..sve više saznajem da ste glupi ko k...
Ovdje nije stvar Mulalica, novog trenera, petog 10. Već e stvari uprave..bez jakih ljudi možeš biti Murinjo, pusis ga. Ne shvaća to nas narod..isto ko mazge.
Mi sklopilo tim na.ho ruk jer nemamo za kifle,a ovaj hoce da igramo ko Real..sve više saznajem da ste glupi ko k...
Daj ba sta vam je...nije danasnja utakmica mjerilo za nesto...ljudi jaci od komplet lige.....ako neko misli da je borba za evropu gotova taj se vara....ja sam Zrinji dao kup mozda i dodjemo do finala i uzmemo al tesko...
Et nek oni uzmu kup znaci prve 4 idu u evropu...
Zrinjski i Borac (zbog sudija sigurni)imas jos 2 mjesta a 4 ekipe
Siroki los
Velez vise srece nego pameti
Kone lutaju a vidim da kad se vrate na kosevo nece imati podrske.
I mi koji se moramo i hocemo dignuti a gore od ovoga ne moze...
Imas kuci siroki velez igman posusje
Ide borcu konama i slobodi
Svi smo u par bodova i ima sanse
Nema se sta sad kukati da smo dobilo leotar i tuzlu bili bi drugi jbg to je proslo...daj da se izvuce maksimum iz ovoga sto je ostalo
Igraj Zeljo hrabro bori se
Kad je tesko nemoj da se predas
Et nek oni uzmu kup znaci prve 4 idu u evropu...
Zrinjski i Borac (zbog sudija sigurni)imas jos 2 mjesta a 4 ekipe
Siroki los
Velez vise srece nego pameti
Kone lutaju a vidim da kad se vrate na kosevo nece imati podrske.
I mi koji se moramo i hocemo dignuti a gore od ovoga ne moze...
Imas kuci siroki velez igman posusje
Ide borcu konama i slobodi
Svi smo u par bodova i ima sanse
Nema se sta sad kukati da smo dobilo leotar i tuzlu bili bi drugi jbg to je proslo...daj da se izvuce maksimum iz ovoga sto je ostalo
Igraj Zeljo hrabro bori se
Kad je tesko nemoj da se predas

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Lekqqq1921 i 45 gostiju.