Ne znam kad se zadnji put desilo da utakmica Zelje ili Sarajeva bude bez prijenosa.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cekaj sad, utakmica Leotar - Sarajevo je bez prijenosa?
Ne znam kad se zadnji put desilo da utakmica Zelje ili Sarajeva bude bez prijenosa.
Mislim da je samo Sloga - Posušje bez prenosa.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Kockoglavi
- Kontakt:
Pardon, moja greskaKockoglavi je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:18Gigovic sudi Sloga-Posusje i njih nema u prenosu. Sarajevo na moja tv
-
MikeEhrmantraut
- Kontakt:
Steta sto utakmica Leotar-Siroki iz prvog dijela sezone nije bila u prijenosu da cijela BiH vidi koliko je talentiran Drazen Maric... Pitari nemojte se mnogo iznenaditi ako bude sudackih "gresaka"
-
SokolPravde
Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Kakav je naslov bio i ja sam u jednom momentu to pomislio. Novinarcici jbgScholl je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:36Pardon, moja greskaKockoglavi je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:18Gigovic sudi Sloga-Posusje i njih nema u prenosu. Sarajevo na moja tv
Vidite šta vam stalno pišem ovdje.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Teški mitomani i falsifikatori apsolutno svega.
I shizofreničari.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Eto vam ga, ima pare kao želi napraviti najbolji klub a sve kontra radi.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 00:17Ja sta ovaj mirvic ima para
Vi ne znate jos koliko ste sretni sto vas je preuzeo, jer lik ne zali kad je klub u pitanju
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
A kakvu ti kulturu i 'povijest' imaš kao neko iz Ljubuškog, osim što si bosanski katolik? Nemoj govoriti da si hrvat, tu etiketu ste i vi dobili odnedavno..Balorda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 11:17Vidite šta vam stalno pišem ovdje.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Teški mitomani i falsifikatori apsolutno svega.
I shizofreničari.![]()
SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Svo to liječenje je bgm naplaćeno, a sve što je dolazilo preko Hrvatske od oružja, prve pomoći, hrane je otimano po 50% ako ne i vise jer ste uzimali sebi (za lijeka vam trebalo).SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
O sporazumu I-T iz Splita ne treba ni razgovarati jer je taj sporazum isforsirala Amerika nakon potpunog debakla ustaških snaga u srednjoj Bosni!
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Celik je vec odavno tamo gdje mu je i mjesto
Volim tebe, više od sebe
Da nije kreno rat u Bosni, Hrvatska bi danas bila Zagreb-Rijeka-Bjelovar. Nikad to ne zaboravi. Rat u BiH je spasio Hrvatsku.SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Vi nam se uskoro pridružujete
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Vidjet cemo. Al hajd makar za vas nije briga, navikli ste vec na taj vama prigodan rang takmicenja
Volim tebe, više od sebe
Danas igra Slo
Sretno Igman, natrpajte seljacko-komunisticku prciju
Sretno Igman, natrpajte seljacko-komunisticku prciju
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- RollingPaper
- Kontakt:
SokolPravde je napisao/la: ↑15 apr 2023, 10:55Da se uključim i ja ....Kao prvo Bosna i Hercegovina su stara hrvatska djedovina i kraljevstvo .... (Kralj Tvrtko , Kraljica Katarina, Kontromanići )Nema nikakvog Muje , Hase , Dženana, i slično....tako da prestanite se kititi tuđim i okupatorskim perjem( Turcima) . Niti imate povijest niti kulturu a još manje to da ste cvijeće da je na vas netko od Hrvata izvršio agresiju . Da imate imalo časti i obraza digli bi Tuđmanu spomenit na sred Barčaršije koliko vam je Hrvatska država pomogla u ratu gdje su vam se liječili ranjenici , žene i djeca sklanjali po Dalmatinskim hotelima i drugdje a o naoružanju i pomoći koje je dolazililo preko hrvatske da ne pričam. I da HV i HVO su 4 puta spasili BIH o potpunog poraza a sve na temelju sporazuma (Izetbegović -Tuđman) iz Splita. Prestanite se hraniti lažima i pogledajte logici i istini u oči.
Hej moj debilu, pa jesu to bili bosanski kraljevi ili hrvatski? E bili su bosanski a ne hrvatski, u vatikanskim dosijeima i cak prostorijama Vatikana ima oznaceno “Katarina Kraljica Bosanska” U Bosni su zivili Bosnjani, imas po drevnin spisima se spominju prije Hrvata. Pogledaj kartu Hrvatske, geogradski karta izmisljena, neadekvatna, neprirodna pa ta geografska karta je smjesna. Kad vam Italijani i Madjaei dodju po svoje sta ce ostat reci mi?
Poceli ste da imate vecy propagandu od Srba, jesul prvi apostoli bili Hrvati?
Yebo turci vise ih ja mrzim od tebe, a Tudjman je izvrsio agresiju na BIH i oprao vam mozak da niste Bosanci. Cuj neko u Capljini se poistovjecuje sa Purgerom ili sa Dalmatincem, nigdje veze. Uci malo historiju negdje drugo i malp dalje od usta svog tate i od usta HDZ-ovaca. Po medjunarodnon sudu Hrvatska je izvrsila agresiju na republiku Bosnu i Hercegovinu, imali ste oruzja koliko ste htjeli.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, jurisicduska, Resolute i 10 gostiju.