Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
S obzirom kako smo igrali protiv posusja i cjelokupnu situaciju sto se tice morala i atmosfere oko kluba, i kada to uporedimo sa Igmanom kojeg svi hvale i koji su pobijedili neke utakmice, mislim da bi bod danas itekako bio dobar. Vijdet cemo ako i danas sudije budu izrazito na strani Igmana kao kad smo igrali protiv Veleza, onda smo glavni favoriti za ispadanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:04Moze se reći da je ovo najvažnija utakmica sezone tako da samo tri boda, niti sa bodom ne smiju biti zadovoljni.
Ja mislim da će ova utakmica odlučiti ko iz FBiH ispada, ako Igman pobijedi, mi ispadamo, ako mi pobijedimo imamo fine šanse da se nekako spasimo, ako bude remi nastavlja se baš gusta borba a nama raspored ni malo ne ide na ruku. Nadam se da mogu dobiti Igman i Slogu, a protiv Leotara i Simin Hana uzeti bar po bod, i onda nekako na Tušnju uzeti još nekoga pred našom publikom.faktograf je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:12S obzirom kako smo igrali protiv posusja i cjelokupnu situaciju sto se tice morala i atmosfere oko kluba, i kada to uporedimo sa Igmanom kojeg svi hvale i koji su pobijedili neke utakmice, mislim da bi bod danas itekako bio dobar. Vijdet cemo ako i danas sudije budu izrazito na strani Igmana kao kad smo igrali protiv Veleza, onda smo glavni favoriti za ispadanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:04Moze se reći da je ovo najvažnija utakmica sezone tako da samo tri boda, niti sa bodom ne smiju biti zadovoljni.
Nije me strah suđenja, više me strah amaterskih grešaka, manjka borbenosti, bezmudnosti i slično... Let s see.Saltboy075 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:13Ovo je najbitnija utakmica za Slobodu,samo me strah sudjenja!!
Slazem se. Sretno nam svima, nadam se da cemo i ove godine nekako prebroditi ovu tesku situaciju. Pa sljedece godine makar za nijansu da budemo boljituzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:18Ja mislim da će ova utakmica odlučiti ko iz FBiH ispada, ako Igman pobijedi, mi ispadamo, ako mi pobijedimo imamo fine šanse da se nekako spasimo, ako bude remi nastavlja se baš gusta borba a nama raspored ni malo ne ide na ruku. Nadam se da mogu dobiti Igman i Slogu, a protiv Leotara i Simin Hana uzeti bar po bod, i onda nekako na Tušnju uzeti još nekoga pred našom publikom.faktograf je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:12S obzirom kako smo igrali protiv posusja i cjelokupnu situaciju sto se tice morala i atmosfere oko kluba, i kada to uporedimo sa Igmanom kojeg svi hvale i koji su pobijedili neke utakmice, mislim da bi bod danas itekako bio dobar. Vijdet cemo ako i danas sudije budu izrazito na strani Igmana kao kad smo igrali protiv Veleza, onda smo glavni favoriti za ispadanje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:04Moze se reći da je ovo najvažnija utakmica sezone tako da samo tri boda, niti sa bodom ne smiju biti zadovoljni.
Mozda to i jest problem, sto je to ustvari tako kad "daju sve od sebe"
Pa ako je to tako onda neka idu na baustelu, ako su dali sve od sebe a ne mogu duela dobiti, potrcati i bacit se na loptu, a o tome da odigraju dupli pas ili osutaju po golu da ne pricam onda ih je neko debelo slago da se trebaju bavit fudbalom. Hajd ovi nasi juniori, ali sta je s ovih “iskusnijih” koji su imali kao neke karijere?
Nisu budale da se lome kad ce svakako svaku marku preko tuzbe naplatit. Lomimo se samo mi sa zivcima, i cekamo kad cemo neku bolest dobit radi njihPashoni je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:47Pa ako je to tako onda neka idu na baustelu, ako su dali sve od sebe a ne mogu duela dobiti, potrcati i bacit se na loptu, a o tome da odigraju dupli pas ili osutaju po golu da ne pricam onda ih je neko debelo slago da se trebaju bavit fudbalom. Hajd ovi nasi juniori, ali sta je s ovih “iskusnijih” koji su imali kao neke karijere?
Mogu bolje sigurno samo ih liBo ona stvar da li cemo ostat u ligi ili necemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.