FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Barba u srz ko uvijek,samo si me razocarao da si uopste dao priliku ovom debilu hulahopki da ti se obraca,lik ne zna tablicu mnozenja,drzi do sebe i ne ulazi sa takvima u konverzaciju,plus vidis da je adminov covjek,da moze psovati i raditi sta hoce.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Imas 4 igraca prava ovo ostalo je dovoljno, nista posebno.
Stila, Santos, Coca i Hodzic mladji.
Ara ne da je van forme nego je van mozga.
Amoah toplo hladno ali bolji je od Drljonija.
Vratiti na klupu ili u prvih 11 Dzenana Haracica, najvise golova kao napadac a vec ga halali, nije fer prema momku.
Hajdarevic je cak trenutno bolji od Hodzica u sredini a za Mekica necemo ni pricat.
Drina umjesto Ace.
Krenuti tekmu s Karicem ili bez golmana onaj Bender je kladara 99%.
Velez ce igrati na kontre imaju rezultat, treba protiv ronioca igrati vatreno i agresivno.
Nermin je do 65 min izvrsio 5 izmjena.
2 glupa gola koja su se mogla zaustaviti uz malo mirniju glavu.
Ara ne da je van forme nego je van mozga.
Amoah toplo hladno ali bolji je od Drljonija.
Vratiti na klupu ili u prvih 11 Dzenana Haracica, najvise golova kao napadac a vec ga halali, nije fer prema momku.
Hajdarevic je cak trenutno bolji od Hodzica u sredini a za Mekica necemo ni pricat.
Drina umjesto Ace.
Krenuti tekmu s Karicem ili bez golmana onaj Bender je kladara 99%.
Velez ce igrati na kontre imaju rezultat, treba protiv ronioca igrati vatreno i agresivno.
Nermin je do 65 min izvrsio 5 izmjena.

2 glupa gola koja su se mogla zaustaviti uz malo mirniju glavu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Mi smo već postali prepoznatljivi po glupim golovima, to je nevjerovatno kako amaterski izgledamo u tim situacijama i uvijek se sve poklopi da izgleda komično.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 05:112 glupa gola koja su se mogla zaustaviti uz malo mirniju glavu.
Nije to od juče, to traje već godinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da digislica nisu potkopali sad bi mesa bio trener ili sporski direktor.sve bilo dog ali ublehasi sjbase sve jos im covjek na kraju ostavio pare samo da ga vise ne spominju.tesko cemo docekati opet ovaku priliku da udze investitor bar dok su trenutni u klubu sigurno neceManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 01:02Ma ja19vendetta87 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 00:53Ko bi normalan ulozi pare u Zelju sada? Uprava bi da dođe investitor, skrha pare, al da se nista ne pita, vec i dalje isti ljudi da kroje politiku kluba. Takvim pristupom necemo nikada naci investitoraManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 00:42Da je kakvog investitora nafatat
Pokusavam nesto al koga kod sam pitao da ima malo vise para
Nece
vec su diglisica otjerali
Ko sto bi i sve ostale
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
-
- Kontakt:
Jeftini golovi su postepeno krenuli nakon odlaska Ivkovica sa dolaskom Mulalica.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
sretan 15. April.. dan AR BiH !
19.04.2023 ! SVI NA GRBAVICU ŽELJO NAS TREBA !
OVO JE UTAKMICA SEZONE I MOLIM VAS DA BUDETE SVJESNI KOLIKO JE BITNA PODRŠKA U OVOJ UTAKMICI !
ZA ŽELJU ! ZA MANIJAKE ! ZBOG ONIH PI*KI KOJE SU UCINILE SVE DA NE DOĐEMO U VRAPCICE KAKO BI SAMI NAVIJALI A UREDNO SU BOJKOTOVALI CETNIKE I USTASE !
ŠIRIMO SVE ZASTAVE I ŠALOVE
DERIMO GRLA I DLANOVE
NEKA NAŠA PJESMA ODJEKUJE
I NOSI PLAVE SVE DO POBJEDE !

19.04.2023 ! SVI NA GRBAVICU ŽELJO NAS TREBA !
OVO JE UTAKMICA SEZONE I MOLIM VAS DA BUDETE SVJESNI KOLIKO JE BITNA PODRŠKA U OVOJ UTAKMICI !
ZA ŽELJU ! ZA MANIJAKE ! ZBOG ONIH PI*KI KOJE SU UCINILE SVE DA NE DOĐEMO U VRAPCICE KAKO BI SAMI NAVIJALI A UREDNO SU BOJKOTOVALI CETNIKE I USTASE !
ŠIRIMO SVE ZASTAVE I ŠALOVE
DERIMO GRLA I DLANOVE
NEKA NAŠA PJESMA ODJEKUJE
I NOSI PLAVE SVE DO POBJEDE !
Mi smo Željini, Željo je naš !
Ali ljudi koji kake po covjeku koji je izrekao ono ocito i neminovno koje smo SVI vidjeli i uocavali. I isto tako trpili vise od godinu dana i sutili govorili bice dobro, izdobrit ce, tezak teren protiv ozbiljne ekipe na neugodnom gostovanju gdje nam je glavni faktor igre bila sreca i navijaci. I ljudi dodju i nesto pricaju protiv covjeka koji je tu 2 dana. Kakve smo mi dijabole postali. Ne kazem da je Basic bolji od Mulalica, vidjet cemo vremenom, ali mi sa ovakvim pristupom i neozniljnoscu sto uprave i mnogih dijlova kluba pa sve do evo nas navijaca i ne zasluzujemo nista bolje od Mulalica i hajcanja igraca, navijaca i svega oko sebe.
Mi smo navikli zivjeti od nafuravanja i zmirimo na ocito jer taj neko voli Zelju. Volim ga i ja pa nisam u strucnom stabu, a ako cemo vjesati svakog ko kaze ocito DA SMO NAVIKLI IGRATI HO-RUK (NABIJ NA SANTOSA) onda smo u tom slucaju trebali dovesti vladu jagodica ako nam trenersko mjesto sluzi kao stub srama gdje treba popljuvati bilo koga.
I haj sve to, al pljuvati nekog nakon 5 dana i nakon sto je Mulalic imao godinu i po odrjesene ruke je u najmanju ruku jadno i pokazuje koliko nismo dorasli nikakvim uspjesima u buducnosti i koliko smo postali.mahalski klub koji nije nista naucio.
Mi smo navikli zivjeti od nafuravanja i zmirimo na ocito jer taj neko voli Zelju. Volim ga i ja pa nisam u strucnom stabu, a ako cemo vjesati svakog ko kaze ocito DA SMO NAVIKLI IGRATI HO-RUK (NABIJ NA SANTOSA) onda smo u tom slucaju trebali dovesti vladu jagodica ako nam trenersko mjesto sluzi kao stub srama gdje treba popljuvati bilo koga.
I haj sve to, al pljuvati nekog nakon 5 dana i nakon sto je Mulalic imao godinu i po odrjesene ruke je u najmanju ruku jadno i pokazuje koliko nismo dorasli nikakvim uspjesima u buducnosti i koliko smo postali.mahalski klub koji nije nista naucio.
Ne slažem se za Cocu. Lik je apsolutno izgubljen ovu polusezonu. Hajd razumijem napraviti neku grešku, nemati sporazuma sa golmanom (što nije normalno), ali ne znati izbaciti spor pileći šut je užas.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 05:11Imas 4 igraca prava ovo ostalo je dovoljno, nista posebno.
Neobjašnjivo mi je kako su prošle pored njega one lopte protiv Leotara i jučer onaj centaršut.
PS. Po meni najslabija karika na terenu je ubjedljivo Krpić.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Krpicu, Coci, Drlji, Jasarevicu, Ari treba dati papire jos jucer, neka idu..dosta javašluka, onaj Krpic invalid mi je toliko na zivce isao da sam bio tamo glavu bi mu odvrnuo koliko mi je zivce pojeo..namjerno smrad se krije nece da ide na loptu, nece da trci, gospodin šeta ko da je Mejra, Ara, cist neprofesionalizam, nesto skakuce, nesto se smije, hvata za glavu, ko da je na terminu, o Coci pogubljenom necu trositi rijeci, Jasarevic...no comment..Drljo, sad se vidi zbog cega je nogiran iz Zrinje, pa lik nije ni za Mladost DK a kamoli za nas..nema pojma, poserem mu se na ljevicu
-
- Kontakt:
Najveći problem je fizička sprema. Kakav super papa i te gluposti, dovedi pravog trenera da ih pripremi, da lete po terenu.
- mamonelafo
- Kontakt:
Šta je sa uhljebom Alihodžićem, evo ga na treningu uz teren?
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Možeš nam objasniti kako ćeš spremiti Stilica,Cocalica,Mekica,Krpica ljudi završili karijere? Igraju za kikiriki i došli na horuksanjinlego je napisao/la: ↑15 apr 2023, 12:41Najveći problem je fizička sprema. Kakav super papa i te gluposti, dovedi pravog trenera da ih pripremi, da lete po terenu.
Kako su ga potkopali? To su goleme riječi, da se otjerao neko tako uspješan od kluba, bez da odgovara za to.lendra je napisao/la: ↑15 apr 2023, 09:23Da digislica nisu potkopali sad bi mesa bio trener ili sporski direktor.sve bilo dog ali ublehasi sjbase sve jos im covjek na kraju ostavio pare samo da ga vise ne spominju.tesko cemo docekati opet ovaku priliku da udze investitor bar dok su trenutni u klubu sigurno neceManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 01:02Ma ja19vendetta87 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 00:53
Ko bi normalan ulozi pare u Zelju sada? Uprava bi da dođe investitor, skrha pare, al da se nista ne pita, vec i dalje isti ljudi da kroje politiku kluba. Takvim pristupom necemo nikada naci investitora
vec su diglisica otjerali
Ko sto bi i sve ostale
Ove otjerati i vratiti grande Misketa.
-
- Kontakt:
Deki brate diglisica su otjerali navijaci tacnije jedan od vodja zato sto su htjeli da kontrolisu pare
Uprava se tu nije nista ni pitala
Ovi sto vide u kopu takodjer se ne pitaju nit ce ti ko reci istinu od njih ne smiju
Ovi sto vide u kopu takodjer se ne pitaju nit ce ti ko reci istinu od njih ne smiju
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 15 apr 2023, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mekić sa 28 godina završio karijeruHulahopka je napisao/la: ↑15 apr 2023, 13:05Možeš nam objasniti kako ćeš spremiti Stilica,Cocalica,Mekica,Krpica ljudi završili karijere? Igraju za kikiriki i došli na horuksanjinlego je napisao/la: ↑15 apr 2023, 12:41Najveći problem je fizička sprema. Kakav super papa i te gluposti, dovedi pravog trenera da ih pripremi, da lete po terenu.
Brate to su ozbiljne stvari ako je tako.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:22Deki brate diglisica su otjerali navijaci tacnije jedan od vodja zato sto su htjeli da kontrolisu pare
-
- Kontakt:
To je tako 300% zato im covjek dao 100,000 da ga ne uzimaju u usta ko da je on nesto krivDejan1921 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:30Brate to su ozbiljne stvari ako je tako.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:22Deki brate diglisica su otjerali navijaci tacnije jedan od vodja zato sto su htjeli da kontrolisu pare
Sve je htio u nasu korist cak i stadion cijeli da uradi
Zgradu neku htio poslovnu sve zeljo da zaradjujet
Dugove htio sve da vrati ali nisu dali da njegov covjek finansije vodi oni sto su nas doveli do ovoga
ne lupaj gluposti molim te , nego svi na Velez moramo se skupiti SVI KAO JEDANManijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:32To je tako 300% zato im covjek dao 100,000 da ga ne uzimaju u usta ko da je on nesto krivDejan1921 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:30Brate to su ozbiljne stvari ako je tako.Manijakalnost99 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:22Deki brate diglisica su otjerali navijaci tacnije jedan od vodja zato sto su htjeli da kontrolisu pare
Sve je htio u nasu korist cak i stadion cijeli da uradi
Zgradu neku htio poslovnu sve zeljo da zaradjujet
Dugove htio sve da vrati ali nisu dali da njegov covjek finansije vodi oni sto su nas doveli do ovoga
-
- Kontakt:
Nisu to gluposti to je ziva istina kana
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 19 apr 2023, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.