FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo i Avramovski 10 igra iza njeg Balta i Vrancic svi smo to negdje prizeljkivali, valjda to bude dobitna kombinacija. Čirjak bek, nije dugo igrao pa nova pozicija daj Boze da to dobro ispadne al kako god Vamos Rajvosa i donesi te nam ta 3 boda.
Pa bolje da je stavio Vrsajevica/juniora na lijevog beka a da krilo igra Guliashvili umjesto Cirjaka. Vrlo jednostavnoZipSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:06Pa ko ce igrati?
Zbog Cirjaka se zrtvuju dva krila...
Yebes trenera koji nema muda da ubaci juniora a ne Cirjaka na LB.
Da Dzafic ne igra, igrao bi Dal uzevsi u obzir ovih 20 igraca u rosteru
Znaci opet bi se ****.
Ko je radio selekciju ekipe sigurno nije bio normalan u datom trenutku.
Dzafic krilo, lik deblji od Salema Prolica 
Igras sa 2 krila, a na klupi imas slovom i brojem NULA (0) krila da ih zamijenis kad pregore
Masnokosi ne vratio se iz Trebinja !!!
Igras sa 2 krila, a na klupi imas slovom i brojem NULA (0) krila da ih zamijenis kad pregore
Masnokosi ne vratio se iz Trebinja !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nema juniora, dali smo Jovasevica na posudbu. Meni je veci problem Dzafic u prvoj nego Cirjak. Cirjak je valjda jedini ljevak koji moze trcat pa da pokrije tu poziciju, al gore je morao Guliashvili kojem je zavrsnica nula al je barem prodoran i napravi problem svakoj odbrani. Dzafic samo sebi napravi problem. Bolje da je zrtvovao mrtvog Renana, ili cak Avramovskog, da je izasao sa sredinom Balta-Mustafic-Vrancic. Dzafic nam je trenutno najgore krilo u ekipi.ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:06Pa ko ce igrati?
Znaci opet bi se ****.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zar Ziljkic nema 3 zuta kartona.
Bolje da cirjak igra beka nego svrsajevic.
Sacemo vidjet od cega je nas Murinjo
Bolje da cirjak igra beka nego svrsajevic.
Sacemo vidjet od cega je nas Murinjo
Pohvalno je sto prvi put igra ovaj vezni red koji svi kao prozivaju,generalno Avramu tek druga utakmica na 10 od pocetka ja mislim,prosla je bila Velež kad smo zijanili al tad je imao Mustafica iza sebe,prvi put da ima Vrancica iza.Ako to nebude pilo vode onda definitivno do kraja treba sa dva spica isforsirati.
Po meni trebao je Renan poceti,kod Leotara su krvnici pozadi kontam da ce iznjeti Hamzu lahko.
Klupa malo potanka,ali to je problem te loše selektovane ekipe gdje ce uvijek par njih ispastati.
Sretno momci
Po meni trebao je Renan poceti,kod Leotara su krvnici pozadi kontam da ce iznjeti Hamzu lahko.
Klupa malo potanka,ali to je problem te loše selektovane ekipe gdje ce uvijek par njih ispastati.
Sretno momci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vjerujem da je ipak Avramovski danas desno krilo, a Dzafic desetka. Dzafic je kako god okreneš i sa viskom kila, De Bruyne za Dala na toj poziciji.
-
- Kontakt:
Ja sad ne znam ni ko igra, ovdje jedan sastav, tamo drugi, cujem treci
...
Bitno je samo da je mladunac na klupi i da dobije 2-3 minute da vrijeme ukrade ako budemo vodili nekim čudom

Bitno je samo da je mladunac na klupi i da dobije 2-3 minute da vrijeme ukrade ako budemo vodili nekim čudom

FK Sarajevo: Dizdarević, Vršajević, Čataković, Vrančić, Varešanović, Kyeremeh, Šerbečić, Radović, Avramovski, Martinović, Ziljkić. Na klupi su: Mehić, Trako, Mulalić, Renan, Ramić, Guliashvili, Džafić, Mustafić.
@miky_hz Goru klupu nismo imali od revanša sa Zarijom na Koševu.
To je sastav od proslog kola,fulio sportsport

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta je ovo
Po cemu je Guliasviliju zavrsnica nula? Promasio ono protiv Sloge i ide prica zavrsnica mu nula.. Treba ga i otjerati.napoleon72 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:10Pa nema juniora, dali smo Jovasevica na posudbu. Meni je veci problem Dzafic u prvoj nego Cirjak. Cirjak je valjda jedini ljevak koji moze trcat pa da pokrije tu poziciju, al gore je morao Guliashvili kojem je zavrsnica nula al je barem prodoran i napravi problem svakoj odbrani. Dzafic samo sebi napravi problem. Bolje da je zrtvovao mrtvog Renana, ili cak Avramovskog, da je izasao sa sredinom Balta-Mustafic-Vrancic. Dzafic nam je trenutno najgore krilo u ekipi.ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:06Pa ko ce igrati?
Znaci opet bi se ****.
Po meni top pojacanje, mlad, perspektivan, ne znam boljeg igraca na toj poziciji u ligi a da je priblizno mlad..
A slazem se za Dzafica, on svakako do isteka ugovora tu, po meni nista bas nijr pokazao, doduse nije ni imao neke konstante. A najbolji igrac lige bio, nevjerovatno..
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mirza ja malo vise uzeo droge prije najave postave 
-
- Kontakt:
Sastav za sjesti i plakati.Napokon vezni red dobar al mora to syebati sa Dzaficem na krilu.Cirjak nijednu referencu za beka nema osim sto je ljevak,a nije ga bilo u sastavu ihihi
Almedine jedino u tebe vjerujem,rijesavaj ovo kako znas i umijes.Ako nista masnokosi ce imati izgovor kako od 3 beka u ekipi nema nijednog na raspolaganju.Na hajr..
Almedine jedino u tebe vjerujem,rijesavaj ovo kako znas i umijes.Ako nista masnokosi ce imati izgovor kako od 3 beka u ekipi nema nijednog na raspolaganju.Na hajr..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt: