Mi kad smo mozda jedini put u sezoni trebali kiksat, dobili smo utakmicu. Jos nas celicni misli da dam je napravio uslugu tom pobjedom...Beduin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:58Nije najvaznija tekma, ali itekako vazna ni manje ni vise od prosle protiv Posusja.
Prvenstveno domace moramo uzimati i ici na posjed u gostima, mi cim pustimo loptu protivniku nema nas nigdje. Ako su mogli protiv Sarajeva igrati pass, onda mogu i sad, ako im teren to dozvoli.
Nas je zajebala izgleda pobjeda protiv Leotara gdje smo skocili na tabeli i tako svim konkurentima u goste idemo. Nismo nimalo kalkulisali.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Svaka cast Pranjiću, izmjeni sastav u potpunosti svako ko neće da igra na klupu i treba. Jedino me strah za tog Ćivića zna on previše izaći i ostaviti prostor iza sebe to zna biti dobro ali može se tu Denković probit a mislim da će baš Ćivić trebati čuvati Denkovića.
Spreman da mi zgade jos jedan vikend! Idemo jako!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je pametno u ovakvim utakmicama eksperimentisai,ne znam koliko su uigrani za ovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:07Svaka cast Pranjiću, izmjeni sastav u potpunosti svako ko neće da igra na klupu i treba. Jedino me strah za tog Ćivića zna on previše izaći i ostaviti prostor iza sebe to zna biti dobro ali može se tu Denković probit a mislim da će baš Ćivić trebati čuvati Denkovića.
Nadam se pobjedi ili bar bodu.
-
- Kontakt:
Ovaj sastav početni meni liči na nešto, jos da je Vranjes tu. Sta je sa Vranjesom izgleda ipak neka teza povreda?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ako danas ne uzmu neke bodove neka se ne vracaju u Tuzlu p.. im materinaDamirT je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:51Nisu budale da se lome kad ce svakako svaku marku preko tuzbe naplatit. Lomimo se samo mi sa zivcima, i cekamo kad cemo neku bolest dobit radi njihPashoni je napisao/la: ↑15 apr 2023, 14:47Pa ako je to tako onda neka idu na baustelu, ako su dali sve od sebe a ne mogu duela dobiti, potrcati i bacit se na loptu, a o tome da odigraju dupli pas ili osutaju po golu da ne pricam onda ih je neko debelo slago da se trebaju bavit fudbalom. Hajd ovi nasi juniori, ali sta je s ovih “iskusnijih” koji su imali kao neke karijere?
Mogu bolje sigurno samo ih liBo ona stvar da li cemo ostat u ligi ili necemo.
Klasicna 4-2-3-1 formacija svidja mi se sto je svako na svojoj poziciji. Ajmo manekeni

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
A ovako su inace uigrani?Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:16Ne znam koliko je pametno u ovakvim utakmicama eksperimentisai,ne znam koliko su uigrani za ovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:07Svaka cast Pranjiću, izmjeni sastav u potpunosti svako ko neće da igra na klupu i treba. Jedino me strah za tog Ćivića zna on previše izaći i ostaviti prostor iza sebe to zna biti dobro ali može se tu Denković probit a mislim da će baš Ćivić trebati čuvati Denkovića.
Nadam se pobjedi ili bar bodu.![]()

-
- Kontakt:
Ako će ovi igrači dati sve od sebe sigurno će bolje odigrati nego onaj sastav koji je igrao protiv Posušja.Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:16Ne znam koliko je pametno u ovakvim utakmicama eksperimentisai,ne znam koliko su uigrani za ovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:07Svaka cast Pranjiću, izmjeni sastav u potpunosti svako ko neće da igra na klupu i treba. Jedino me strah za tog Ćivića zna on previše izaći i ostaviti prostor iza sebe to zna biti dobro ali može se tu Denković probit a mislim da će baš Ćivić trebati čuvati Denkovića.
Čini mi se dobar dastav danas.
Iako sam se spremio za razocarenje
Iako sam se spremio za razocarenje
-
- Kontakt:
Mislim da cemo bez vranjesa tesko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:21Ako će ovi igrači dati sve od sebe sigurno će bolje odigrati nego onaj sastav koji je igrao protiv Posušja.Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:16Ne znam koliko je pametno u ovakvim utakmicama eksperimentisai,ne znam koliko su uigrani za ovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:07Svaka cast Pranjiću, izmjeni sastav u potpunosti svako ko neće da igra na klupu i treba. Jedino me strah za tog Ćivića zna on previše izaći i ostaviti prostor iza sebe to zna biti dobro ali može se tu Denković probit a mislim da će baš Ćivić trebati čuvati Denkovića.
Vranjes nam je glavni igrac.
Vranjes said bekic i komazec po meni bi trebali pocinjati uvijek.
- Beduin
- Kontakt:
List ga zeza jos od utakmice protiv Sarajeva. Kaze da mu ne godi ni podloga gdje treniraju pa onda predju na nas teren za utakmicu.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:17Ovaj sastav početni meni liči na nešto, jos da je Vranjes tu. Sta je sa Vranjesom izgleda ipak neka teza povreda?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jel istina da plate nisu primili više od 2 mjeseca?
-
- Kontakt:
Jest ali mora se i bez njega utakmica je biti ili ne biti i neka daju sve od sebe i pod vodstvom ovakvog trenera ne sumnjam u dobar rezultat. Bekić samo da je spremniji bio bi jedan od najboljih strijelaca lige. Dobro je što se Komazec vratio u prvu postavu.Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:43Mislim da cemo bez vranjesa tesko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:21Ako će ovi igrači dati sve od sebe sigurno će bolje odigrati nego onaj sastav koji je igrao protiv Posušja.Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:16
Ne znam koliko je pametno u ovakvim utakmicama eksperimentisai,ne znam koliko su uigrani za ovo.
-
- Kontakt:
Slazem se,moraju dati 200% sebe danas.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:50Jest ali mora se i bez njega utakmica je biti ili ne biti i neka daju sve od sebe i pod vodstvom ovakvog trenera ne sumnjam u dobar rezultat. Bekić samo da je spremniji bio bi jedan od najboljih strijelaca lige. Dobro je što se Komazec vratio u prvu postavu.Idemosloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:43Mislim da cemo bez vranjesa tesko.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 15:21Ako će ovi igrači dati sve od sebe sigurno će bolje odigrati nego onaj sastav koji je igrao protiv Posušja.
Beka se pokazao protiv sarajeva ona brzina -on i vranjes u tandemu top,vraca se na ono svoje staro,ali sa klupe ne moze golove davati,ne znam sto ga ne stavlja na njegovu pravu poziciju.
Nevjerojatno kako je Jusic glup igrac a najiskusniji u ekipi,
-
- Kontakt:
Opet se brane i nema nikakve igre,nije do trenera nego do polovnjaka od igraca,i sreca nas je spasila,hvala dragom Bogu,bio bi ti eurogol!!
Preslikana utakmica ko protiv Posusja. Ide i ovdje jedno 2-0 za Igman. Yebem ti bezmude igrace. Nemoj brate dragi ni izlazit na teren ako ces tako igrat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Upravo. Kako koja utakmica sve gori i gori
Volim tebe, više od sebe
Nema nikakve igre, nema snage nema energije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.