FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 27 feb 2011, 14:20

padobranac1978 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:padobranac....sto se tice trenera...neznam na kojeg mislis na prvog ili drugog u ovoj recenici, moje misljenje je da je ovaj prvi bare bare sa Husrefom i da je kad je on bio tada Sarajevo najljepse igralo, bila je strogoca ko u vojci....neznam sjecas li se 5:0 u Skenderiji kad smo klepili komsinice kad su svi izasli u istim trenerkama i kapama bordo na glavi.....eh to su bila vremena...Beganovic i ostali kad se sjetim :D :D
mislim na prvog,jer je vodio ekipu u obadva slucaja sto si naveo :mrgreen:

EDIT:Gdje je sad on,trenira li koga uopste ?

nesto je on ja mislim zadnje sto znam u celiku ko vodi omladinski pogon tako nesto....valjo bi nam on...lik fakat zna

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 feb 2011, 14:33

Jedan jedini

[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 14:35

Jao krikova, kakav divljak :o :shock: strašno :oops:

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 27 feb 2011, 14:37

Megamon je napisao/la:Jedan jedini

[youtube][/youtube]
Brate slazem se u potpunosti ....On voli SARAJEVO pravi je HORDAS,HUSREF MUSEMIC jedan je od nas!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 feb 2011, 15:04

pardon je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Jedan jedini

[youtube][/youtube]
Brate slazem se u potpunosti ....On voli SARAJEVO pravi je HORDAS,HUSREF MUSEMIC jedan je od nas!!!
Jao emocija. :lol: :lol: :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 feb 2011, 18:31

Kad sam prije 10-tak dana pisao da nemamo sanse za titulu i da se ce mladi opet na klupu, pojedinci su me napadali,ali nema veze. Tim koji ide na titulu pobjedjuje u teskim tekmama,ali mi ne. Upravo zbog ovoga,isluzeni igraci ,nestrucnih ljudi u i oko kluba,neforsiranje mladih igraca,17 god. vracanja bivsih igraca da popune pola god ili godinu dok nemaju angazman i tako u krug.
Cim se zijani,opleti po sudiji,to je najsigurnija vadiona,a ne vide se stvari poput isluzenosti pojedinih igraca,nedostatka zelje,muda,o kvalitetu da ne govorim.
Sve dok se jednom ne presjece sa kvalitetnim radom u omladinskoj skoli i okosnicom tima sa bar 10-tak domacih igraca medju 16,ovako ce nam biti i narednih 17 god. Uglavnom,navijaci su jedino vrhunsko u klubu.
Patnja se nastavlja...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 feb 2011, 18:39

Bogami Mirza,ako te padobranac ispalio sa avatara......
a kontas PAPE u dogledno vrijeme? sto da ne......haha....
F.K.SARAJEVO

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 27 feb 2011, 18:41

molotovljev je napisao/la:Bogami Mirza,ako te padobranac ispalio sa avatara......
a kontas PAPE u dogledno vrijeme? sto da ne......haha....
Imaš PP
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 feb 2011, 19:21

ado-hz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:@ado-hz---

skonto sam i ja,nema vise sekiranja bezze ima precih stvari u zivotu nego gubiti zivce,otici cu ja i dalje da pogledam (iz navike) tekmu ali bez nerviranja cisto da ubijem nedeljom 2-3 sata vremena,pa ja....

jesmo pricali nekid dan ja i ti...jesmo....volim ja tsarajevo...zivim za to...al brate nisam ni glup da obolim zbog njih....16godina-2 titule....SRAMOTA....gledam 10 godina jedne te iste igrace....10godina jedni te isti treneri...ljudi u klubu....oni uzimaju pare...voze dobre aute...gledaj ti i ja gdje ces zaraditi para kakvih za zivot,odes na tekmu lijepo i pomiris se sa tim da smo poluprofesionalci...vazda ce biti provala...ismijes se.....i dodjes kuci.....pa nisam ja corav kod ociju...brate znas kad nemoze niko da igra od ovih sada sto imamo....kad budes u ekipi imao cetri Alena Skora i tri Zeke eh onda ces trpati svima na strani 3-4-5 komada pa ce ti Celik kad dodjes u goste te moliti nemojte nam zabiti 4 haj 2 duse vam.Posto mi nemamo neku budalu koja ce dati svoje para pa biti gazda i dovesti prave igrace da se malo ugledamo na nase susjede kakvi im igraci igraju bicemo prosjecni.Ja da se furam da smo veliki klub a 2 titule u 16 godina....da citam u novinama idemo u Travnik da se nadigravamo, jel to treba da citam....bili bi zadovoljni bodom u Trebinju...jel to veliki klub...mene sramota kad to citam, kad mi kazu boricemo se ta 3 mjesto....bolje da mi samar opalis nego da to citam....kad ti brate na klupi budu Lede, Kojasevic, Arsinijevic i ostali onda cemo imati Evropsko Sarajevo....samo neznam hocu li ja to doziviti da imamo takve igrace ili cu gledati amatere koji sa prosjecnim klubom iz Evrope nemogu da hodaju poslije 70min....jedino ali bas jedino sto vrijedi kod nas su HORDE ZLA koje zivote dadose za voljeni klub a on in vraca nemogu da pisem sta.....mene je stid onih momaka sa sjevera sto pjevaju 90 i kusur minuta....za koga...za amatere.....jedina svjetla tacka sa kojom se ja ponosim su HORDE ZLA...ako se neko ne slaze sa mojim misljenjem neka napise al samo da ovo ne predje u neku prepirku i svadju jer mi to nije namjera....samo sam ogorcen :cry: :cry: :cry:
P.S. Al opet nada ima da cemo jednog dana plehati ovom ligom sve redom i da cemo biti Evropsko Sarajevo...al kad neko dodje ko ima para i kupi klub...nadam se da cu to dozivjeti...pozzzz svi HORDAMA i PITARIMA

mislim navijac sam zelje ne zelim stvarno nikakvu raspravu pocinjat samo nekolko stvari.Ovaj lik sto je ovo napiso svaka cast, SAMO VEC JEDNOM SHVATITE DA NISTE NI NAJBOLJI NI NAJPOZANTIJI NI NAJUSPJESNIJI NI NAJ...jednostavno vi ste prosjecan klub BHPL kolko god sad vas meni sad psovalo sve tako je vjeruj te mi samo necete da priznate..i nece vam bit nista bolje dok ne smognete snage da to priznate.Ne kazem da smo mi sad nesto ha hu BOG ALLAH al jbg ako cemo gledat poslije rata puno smo bolji al prvenstveno jer poceli smo postajati realni...vi hocete i umisljate da ste NE ZNAM SA 7 NEBA a imate prosjecne igrace ..mislim napadjte me kolko hocete al tako je ,ja bi najvise volio da se svake godine borite sa nama za titulu al vi necete da shvatite da ste dalko od toga da se borite za titulu a svake godine je najavljujete 100%,i jednostavno dok postanete realni i prestanete se vodit onim ko prosle sezone...**** SARAJEVO HAJ VIDI OCEL BORAC DOBIT DANAS...nece vam bit bolje.Necu ulazit u rasprave tako ako neko napise nes lose nek zna da necu odgovarat jer ipak vasa je tema,et toliko.
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 feb 2011, 19:26

irridu je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:@ado-hz---

skonto sam i ja,nema vise sekiranja bezze ima precih stvari u zivotu nego gubiti zivce,otici cu ja i dalje da pogledam (iz navike) tekmu ali bez nerviranja cisto da ubijem nedeljom 2-3 sata vremena,pa ja....

jesmo pricali nekid dan ja i ti...jesmo....volim ja tsarajevo...zivim za to...al brate nisam ni glup da obolim zbog njih....16godina-2 titule....SRAMOTA....gledam 10 godina jedne te iste igrace....10godina jedni te isti treneri...ljudi u klubu....oni uzimaju pare...voze dobre aute...gledaj ti i ja gdje ces zaraditi para kakvih za zivot,odes na tekmu lijepo i pomiris se sa tim da smo poluprofesionalci...vazda ce biti provala...ismijes se.....i dodjes kuci.....pa nisam ja corav kod ociju...brate znas kad nemoze niko da igra od ovih sada sto imamo....kad budes u ekipi imao cetri Alena Skora i tri Zeke eh onda ces trpati svima na strani 3-4-5 komada pa ce ti Celik kad dodjes u goste te moliti nemojte nam zabiti 4 haj 2 duse vam.Posto mi nemamo neku budalu koja ce dati svoje para pa biti gazda i dovesti prave igrace da se malo ugledamo na nase susjede kakvi im igraci igraju bicemo prosjecni.Ja da se furam da smo veliki klub a 2 titule u 16 godina....da citam u novinama idemo u Travnik da se nadigravamo, jel to treba da citam....bili bi zadovoljni bodom u Trebinju...jel to veliki klub...mene sramota kad to citam, kad mi kazu boricemo se ta 3 mjesto....bolje da mi samar opalis nego da to citam....kad ti brate na klupi budu Lede, Kojasevic, Arsinijevic i ostali onda cemo imati Evropsko Sarajevo....samo neznam hocu li ja to doziviti da imamo takve igrace ili cu gledati amatere koji sa prosjecnim klubom iz Evrope nemogu da hodaju poslije 70min....jedino ali bas jedino sto vrijedi kod nas su HORDE ZLA koje zivote dadose za voljeni klub a on in vraca nemogu da pisem sta.....mene je stid onih momaka sa sjevera sto pjevaju 90 i kusur minuta....za koga...za amatere.....jedina svjetla tacka sa kojom se ja ponosim su HORDE ZLA...ako se neko ne slaze sa mojim misljenjem neka napise al samo da ovo ne predje u neku prepirku i svadju jer mi to nije namjera....samo sam ogorcen :cry: :cry: :cry:
P.S. Al opet nada ima da cemo jednog dana plehati ovom ligom sve redom i da cemo biti Evropsko Sarajevo...al kad neko dodje ko ima para i kupi klub...nadam se da cu to dozivjeti...pozzzz svi HORDAMA i PITARIMA

mislim navijac sam zelje ne zelim stvarno nikakvu raspravu pocinjat samo nekolko stvari.Ovaj lik sto je ovo napiso svaka cast, SAMO VEC JEDNOM SHVATITE DA NISTE NI NAJBOLJI NI NAJPOZANTIJI NI NAJUSPJESNIJI NI NAJ...jednostavno vi ste prosjecan klub BHPL kolko god sad vas meni sad psovalo sve tako je vjeruj te mi samo necete da priznate..i nece vam bit nista bolje dok ne smognete snage da to priznate.Ne kazem da smo mi sad nesto ha hu BOG ALLAH al jbg ako cemo gledat poslije rata puno smo bolji al prvenstveno jer poceli smo postajati realni...vi hocete i umisljate da ste NE ZNAM SA 7 NEBA a imate prosjecne igrace ..mislim napadjte me kolko hocete al tako je ,ja bi najvise volio da se svake godine borite sa nama za titulu al vi necete da shvatite da ste dalko od toga da se borite za titulu a svake godine je najavljujete 100%,i jednostavno dok postanete realni i prestanete se vodit onim ko prosle sezone...**** SARAJEVO HAJ VIDI OCEL BORAC DOBIT DANAS...nece vam bit bolje.Necu ulazit u rasprave tako ako neko napise nes lose nek zna da necu odgovarat jer ipak vasa je tema,et toliko.
jeste bolji ste sto jest jest .... :D :D imate 2 titule vise i zvrsena prica ....
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 27 feb 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 feb 2011, 19:41

Aldinn je napisao/la:
banovan je napisao/la:Poslije Videotona, Leotara, Litexa, Hapoela sad imate još jedan mogući uspjeh i spas sezone. Borac BL :mrgreen:

Čestitamo.

Pokrećem nagradnu igru:

Za koga njanje zapravo navijaju :lol:

Nagrada: paket viršli, pakovanje po izboru :lol:
Navijaju za tvoju mamu,tj nabijaju je AH AH :lol: Sta cete kad ste jadni,bolje i da neizlazitr u evropu,samo anas brukate 7-alejkum od Litexa,5 u pola bez luka od Hapoela..... Brzkate nam grad i drzavu smradovi jedni :oops:
Jel ti Bljakić komšija u Lukomiru :lol: Prva ljubav ovca, brak sa kravom. Zato blejiš, mučeš i vrijeđaš. Genetika je čudo :lol:

Spremi tri markice za derbi, poguraj komšiju Bljakića, pozdravi omiljenu ovcu i pokreni akciju "nahranimo njanje viršlama" :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 feb 2011, 19:42

ee nema potrebe da pisemo gluposti ovdje i da se vrijedzamoo svakako ce sve ovo admin obrisat ba :? :?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 19:44

nikad_izvini, stari kompleksaš :D

ma samo udri majstore

dok te opet ne banuju :lol: :lol: :lol:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 feb 2011, 19:51

ado-hz
Al opet nada ima da cemo jednog dana plehati ovom ligom sve redom i da cemo biti
Evropsko Sarajevo...al kad neko dođe ko ima para i kupi klub..nadam se da cu to dozivjeti..

Naravno..privatizacija..zakon o sportu..marketing..strucni stab..lova svakako..
Ne razumijem ljude kada kazu,pa znas ovo ono ne moze..mozee..znam da moze..
ili da cekamo da nam dođe,Seik Abdul Aziz Hadzi Mehmeda Mujkic.... :ugeek:
F.K.SARAJEVO

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 27 feb 2011, 19:52

ado-hz je napisao/la:Da se sjetimo i lijepih dana :D

Sarajevo je u polufinalu eliminisalo Celik (4:2, 0:0), a u finalu je bilo bolje od Zeljeznicara sa 2:0. Golove su postigli Senad Repuh u 29. minuti i Amar Ferhatovic u 86. iz jedanaesterca. Ekipu je sa klupe predvodio sef strucnog staba Nermin Hadziahmetovic, dok je kapiten bio Almir Turkovic. Za Sarajevo su u finalu nastupili: Petranovic, Herco, Hosic, ]upina, Beganovic, Uscuplic, Repuh, Gogalic, Smjecanin (od 88. Granov), Turkovic, Ihtijarevic (od 81. Ferhatovic).
Pehar kapitenu Sarajeva Zeki Turkovicu je urucio predsjednik BiH rahmetli Alija Izetbegovic. Pa tada se igrao kvalitetniji fudbal nego sada.
Mi nikada odustati necemo...

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 feb 2011, 19:55

mma_hz je napisao/la:
banovan je napisao/la:Poslije Videotona, Leotara, Litexa, Hapoela sad imate još jedan mogući uspjeh i spas sezone. Borac BL :mrgreen:

Čestitamo.

Pokrećem nagradnu igru:

Za koga njanje zapravo navijaju :lol:

Nagrada: paket viršli, pakovanje po izboru :lol:
FK SARAJEVO SAMPION !!!!!!!!!! :twisted: (samo za tebe dusho :mrgreen: )
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 19:57

Shvatite da taj covjek sebi trazi lijeka i ne moze si pomoci ;) Valja se pogledati u ogledalo i zapitati se zasto pored Sarajeva navija za Zeljeznicar! ;)

pa nije mu lako nikako :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 27 feb 2011, 20:25

UPS je napisao/la:Shvatite da taj covjek sebi trazi lijeka i ne moze si pomoci ;) Valja se pogledati u ogledalo i zapitati se zasto pored Sarajeva navija za Zeljeznicar! ;)

pa nije mu lako nikako :D
razabu jel to nas haver nikad izvini promjenio nick
nije me bilo malo duze pa ne znam

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 feb 2011, 20:59

Pa kako stil ne mozes da prepoznas? :D Samo jedna osoba na dunjaluku redovno žuč prosipa od muke po forumima :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 feb 2011, 21:47

Necmo pricati o njima i njihovim "rezultatima" :lol: u Evropi.

Sada moramo pobjediti Slaviju da bi ostali u trci za Evropom.

I kada tesko je kad redas poraze....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Hajdeee, MokraKifla, Posejdon, Proximic, Sinfoc1986 i 76 gostiju.