Da je domuz malo ozbiljniji, imali bi + 5 na odnosu na Bayu.
Ova sezona pisi propalo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Al primise u 97oj, nevjerovatno kakve pick.etine su Zutalji
Sa ozbiljnom razlikom da je igrao savršenu sezonu lige prvaka i gurao kup. Ovim potezima se sve to razjebalo.Bundesliga je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:30Ja koliko se sjećam vaš Naggi je bio iza Dortmunda na tabeli. Seruckate previše![]()
I zamisli Brazzo prezivi to sve
Ti si kao strucnjak neki, Naggi ti fali da te pali
Brate ne kontas, koristio je modernu opremu i igrao sa 3 nazad tako da odmah znas da nema pojma tabletas, vid mu glave 'ta ce onS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:32Sa ozbiljnom razlikom da je igrao savršenu sezonu lige prvaka i gurao kup. Ovim potezima se sve to razjebalo.Bundesliga je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:30Ja koliko se sjećam vaš Naggi je bio iza Dortmunda na tabeli. Seruckate previše![]()
Brazzo bi morao da snosi "Konsequenzen " za haos lose odluke u zadnje vrijeme,ali ne sam Haso I Kahn je isto tako odgovoran.
Ma kakvi.
Imas pravo, ali puno je lakse i bezbolnije rijesiti se Hasana, vec da obojica odu je previse promjena rekao bih. A ne znam sta da mislim o Kahnu, ne znam kakav uticaj ima, subjektivan sam tu po pitanju njega jer ga volim zbog mentaliteta, a sad koliko je sposoban za ovu ulogu koju ima... pojma nemam. Hasan mora letiti, ovakvi promasaji se moraju kaznjavati.
Sačekaj malo da Ulinator nađe podobnog