FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bi valjalo da sad Borac klepi ubice al' teško... 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E toLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:10![]()
Sve je to za 5.
Moram vam priznati da mi je danas malo tesko![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Moram vam priznati, danas mi je vec malo lakse.
Znamo li gdje igramo sljedecu? Danas sam prolazio pored koseva i ako sam dobro vidio iz auta, kod gola na jugu neke linije su ocrtane
Znamo li gdje igramo sljedecu? Danas sam prolazio pored koseva i ako sam dobro vidio iz auta, kod gola na jugu neke linije su ocrtane
Zadnja izmjena: cookiech, dana/u 15 apr 2023, 18:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sve mi znamo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski - Sarajevo

Sarajevo - Široki Brijeg
Borac - Sarajevo
Sarajevo - Željezničar
Velež - Sarajevo
Sarajevo - Igman

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Jel nam ziv @NazorUso, jel mu tesko pala pobjeda FKS?

-
- Kontakt:
Šta kažu skauti, menadžeri, treneri i selektori sa forumskog puka... Avram povrijeđen, nespreman, nema koristi od njega, ne može duela dobit, promašaj itd ?
Posra se Balta po mnogima 

Balta Vrancic Avramovski
To je ljidi dobitna kombinacija. I kad nemas nista uigrano imas Avrama i Vrancica da individualnim kvalitetom doprinesu.
Uz njih imas Ziljkica i to je to.
Ovo je dobra ekipa samo je u pogresnim rukama.
Nadam se da babulijeva gnjida vise nece zaigrati.
Horde
To je ljidi dobitna kombinacija. I kad nemas nista uigrano imas Avrama i Vrancica da individualnim kvalitetom doprinesu.
Uz njih imas Ziljkica i to je to.
Ovo je dobra ekipa samo je u pogresnim rukama.
Nadam se da babulijeva gnjida vise nece zaigrati.
Horde
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tuzla nije zijanila zadnja 4 kola a igrali su protiv Borca,Sirokog,Zeljeznicara,Veleža.
Naprijed su trube,pozadi se skupe,na Grbavici su igrali sa 3 zadnja vezna,i sa 5 pozadi,igraju sve ono sto nama ne odgovara iskreno.
Na hajr da ih dobijemo,jel poslije nam ide baš zeštok raspored sa prvih 5 ekipa u 5 kola.
Naprijed su trube,pozadi se skupe,na Grbavici su igrali sa 3 zadnja vezna,i sa 5 pozadi,igraju sve ono sto nama ne odgovara iskreno.
Na hajr da ih dobijemo,jel poslije nam ide baš zeštok raspored sa prvih 5 ekipa u 5 kola.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
9 bodova pod moranje, a sve preko toga puna kapa.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sve je ovo super, ali poslije Tuzle sve do kraja derbiji, a uci cemo u paklen raspored ili sa nikakvom prednoscu, ili skroz minimalnom, ali hajd vidjet cemo, ima nade neke
-
- Kontakt:
Cim odbrana pokaze cvrstinu mi trpamo ko manchester city..
2 gola od slobode go protiv veleza 2 gola od laznjaka jedino protiv zeljkane nismo primili al nazalost bili sterilni..
Velez bi primio go da Sehihonovic neprimi onakav go..
Cim ti je obrana tvrda i golman dobiva na samopouzdanju..
U ovom trenutku smo u situaci da nam odgovara da pobjedi borac, jer ce zrinjski pustit kup velezu ili zelju ako budemo mi 4 jer znaju mi ako uzmemo evropu da ce se hz mirvic izmirit da cemo bit 10 x jaci nego sto ce to bit raspali zeljo i sirotinja iz vrapcics
2 gola od slobode go protiv veleza 2 gola od laznjaka jedino protiv zeljkane nismo primili al nazalost bili sterilni..
Velez bi primio go da Sehihonovic neprimi onakav go..
Cim ti je obrana tvrda i golman dobiva na samopouzdanju..
U ovom trenutku smo u situaci da nam odgovara da pobjedi borac, jer ce zrinjski pustit kup velezu ili zelju ako budemo mi 4 jer znaju mi ako uzmemo evropu da ce se hz mirvic izmirit da cemo bit 10 x jaci nego sto ce to bit raspali zeljo i sirotinja iz vrapcics
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sa zrinjskim remi

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:14Jel nam ziv @NazorUso, jel mu tesko pala pobjeda FKS?![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Burberry46, enzo1, ErosViverosViv, GradKamena2, Hajdeee, Honorar, HyperOS, James1987, johntravolta123, Kaunas, Maestro^^, mire971, napoleon72, NeSamSafetee, plisek, Posejdon, safun79, samoFKS, svabonja, TefalTava, vedinjo98, Vrhbosnian i 177 gostiju.