FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iako ima još da se igra, mislim da bilo to od nas za ovu sezonu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Živ li si keru..sanjinlego je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:26Odjavi se.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:08Kakve gluposti pišu ovde ljudi koji su se 'jučer' prijavili, koji idu pa se vraćaju na forum i slično..
Kako ljudi ne shvate da su to dvorske lude plaćene da povazdan tipkaju i s vremena na vrijeme ubace neku nebulozu tako nisku i odvratnu na koju se ljudi nakače.
Osoba koja ima 30 postova dnevno nije relevantna ni za kakvu komunikaciju. Jasna je svrha njegovog obitovanja.
Ali nekome sa strane ko čita će ovo izgledati ko ekskluziva i sutra će po kafama o tome pričati.
Fuj šta se ovdje sve dozvoljava.

Mi smo evropu izgubili kad smo otjerali trenera. Jedini normala kandidat za trenera je bio Musa, rekao covjek zar ste smijenili trenera. Pa nije budala da dodje kao trener ovdje. Da mu neki uhljebi daju platu a nemaju za hljeba. Dajte ljudi..
-
- Kontakt:
Svi konkurenti kvalitetnije tempirali formu.. Svi odradili kvalitetnije pripreme.. Sad se to njima pocinje isplacivati.. Mi iz tekme u tekmu padamo.. Leotar u kupu i ona patnja sa dva igraca vise su bila naznaka nase igre.. Par tekmi dobili na individualni kvalitet Stile i Santosa i to je sve.. Edis je katastrofalno odradio pripreme, a siguran sam da i nije imao uslove da ih odradi bolje.. Igraci mrtvi u periodu kada se lomi sezona.. Neke stvari u rukovodstvu kluba se moraju mijenjati.. Ljudi koji nisu u stanju obezbijediti kvalitetne pripreme ne zasluzuju da budu u klubu.. Ne kostaju te pripreme milion.. Stotinjak hiljada za klub poput naseg ne bi smjelo biti problem.. Neka rekonstrukcija i pojacanje u upravi su neophodni..
Pročepit će negdje.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Samo da cestitam najboljoj upravi na hrabrosti da otpuste neznalicu i postave perspektivnog trenera. Nadam se da planiraju duzu saradnju sa njim i da ce napokon nauciti neke u klubu da se ne gube utakmice od Zrinjskog zato sto imaju bolje igrace vec zato sto imaju bolji sistem i igru.
Pa i u prvom mandatu Edisa, pripreme su ako se ne varam bile u Antaliji i lik je i tad to katastrofalno odradio, isto kao i sad, sve se samo ponovilo, razvalio je ekipu i psihicki i fizicki.
Jos uvijek se sezona moze spasiti i izboriti evropa..
Jos uvijek se sezona moze spasiti i izboriti evropa..
E kako li smo skupili toliko pobjeda i da smo na tabeli solidno stajali baš nas zanima? Pa vi sami sebi ne vjerujete šta pisete,a ne da vas drugi shvaćaju ozbiljno.
U prvom mandatu covjek imao najbolji transfer rok u historiji trasnfer rokova na svijetu.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- MocMahale444
Tacno je da Coca ima gresaka sto se pripisivalo Drini.Lynx je napisao/la: ↑15 apr 2023, 12:04Ne slažem se za Cocu. Lik je apsolutno izgubljen ovu polusezonu. Hajd razumijem napraviti neku grešku, nemati sporazuma sa golmanom (što nije normalno), ali ne znati izbaciti spor pileći šut je užas.MocMahale444 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 05:11Imas 4 igraca prava ovo ostalo je dovoljno, nista posebno.
Stila, Santos, Coca i Hodzic mladji.
Neobjašnjivo mi je kako su prošle pored njega one lopte protiv Leotara i jučer onaj centaršut.
PS. Po meni najslabija karika na terenu je ubjedljivo Krpić.
Samo Coca je za Acu - Jaap Stam.
Za Krpica objasnjenja nema ono ni na terminu nije dozvoljeno, onako bezvoljno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Mi sad nemamo igraca koji bi igrao u Zrinskom. Eventualno Hodzic i Santos bi bili u rotaciji nekoj.drzgemboadislic je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:04Samo da cestitam najboljoj upravi na hrabrosti da otpuste neznalicu i postave perspektivnog trenera. Nadam se da planiraju duzu saradnju sa njim i da ce napokon nauciti neke u klubu da se ne gube utakmice od Zrinjskog zato sto imaju bolje igrace vec zato sto imaju bolji sistem i igru.
Sistem mozes praviti kad imas jake pojedince. Kod nas fali para, vizije.. samo nam ne fali pameti.
To sto smo ubjedjeni da Kosoric, Cocalic, Stilic mogu igrati, trcati kao i prije 10 godina to nije problem. Mi smo moramo rijesiti tih "imena", pa onda nesto praviti.
Jakirovic otjerao iz Zrinskog Ibaneza i slicne. Smijem ruku u vatru staviti da je kod nas Luis Ibanez bio, rekli bi da je klasa i da ga trebamo istrpiti..
Oni trenutno 6 bekova i 5 krilnih napadaca imaju, a mi jedva tri od kojih jedno igra oba beka isto kao i na krilnim pozicijama.. tu smo mi negdje.
Ma on je stručnjak. Samo smo trebali Edisa da otjeramo i to je to. Svi oni s lobotomoje su nadprosjecno inteligentni.zeljovolimte je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:29Mi sad nemamo igraca koji bi igrao u Zrinskom. Eventualno Hodzic i Santos bi bili u rotaciji nekoj.drzgemboadislic je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:04Samo da cestitam najboljoj upravi na hrabrosti da otpuste neznalicu i postave perspektivnog trenera. Nadam se da planiraju duzu saradnju sa njim i da ce napokon nauciti neke u klubu da se ne gube utakmice od Zrinjskog zato sto imaju bolje igrace vec zato sto imaju bolji sistem i igru.
Sistem mozes praviti kad imas jake pojedince. Kod nas fali para, vizije.. samo nam ne fali pameti.
To sto smo ubjedjeni da Kosoric, Cocalic, Stilic mogu igrati, trcati kao i prije 10 godina to nije problem. Mi smo moramo rijesiti tih "imena", pa onda nesto praviti.
Jakirovic otjerao iz Zrinskog Ibaneza i slicne. Smijem ruku u vatru staviti da je kod nas Luis Ibanez bio, rekli bi da je klasa i da ga trebamo istrpiti..
Oni trenutno 6 bekova i 5 krilnih napadaca imaju, a mi jedva tri od kojih jedno igra oba beka isto kao i na krilnim pozicijama.. tu smo mi negdje.
-
- Kontakt:
Edisov najveci problem je sto ne vidi daleko. On uzme 15 igraca i to vrti. Ekipa je crkla, igralo se svaka tri dana. Hajdarevic izgleda ko Kante sada na spram Hodzica, Mekica jednoatavno ljudi ubijeni fizicki a i psihicki.
Licno se ne nadam nicemu.
Licno se ne nadam nicemu.
-
- Kontakt:
Ili najgori transfer rok u istoriji.. 80% dovedenih bili teski propaliteti.. Tad smo igrali ok do pred kraj sezone, kada su nas i tad fenjerasi kostali evrope.. I tad je u potpunosti bio izgubio svlacionicu.. Jednostavno ako si ogranicen sa znanjem tesko da ces imati postovanje od strane igraca.. Steta za ovu sezonu.. Imali smo posjetu kao ostatak lige zajedno. Imali i tu neku malu euforiju.. Debili su opet uspjeli sve sjebati.. Kad kazem debili tu mislim na sve.. I na ove koji vode klub, kao i na struku i levate na terenu..
Pročepit će negdje.
Nermin Bašić će biti jedini krivac ako se ne plasiramo u Evropu. Mulalić mu je ostavio ekipu na mjestu koje vodi u evropska takmičenja i veoma aktivan rezultat u polufinalu kupa.
U četiri naredna kola imamo tri domaće utakmice i sve osim devet bodova je katastrofa, protiv Borca nek' bude šta bude, sve osim poraza je uspjeh.
U četiri naredna kola imamo tri domaće utakmice i sve osim devet bodova je katastrofa, protiv Borca nek' bude šta bude, sve osim poraza je uspjeh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako se ne plasiramo, jedini krivac će biti uprava što se na polusezoni nije riješila honaj trenera.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- MocMahale444
Živ mi tiVirtu4l je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:38Nermin Bašić će biti jedini krivac ako se ne plasiramo u Evropu. Mulalić mu je ostavio ekipu na mjestu koje vodi u evropska takmičenja i veoma aktivan rezultat u polufinalu kupa.

Kako da krivis lika kad preuzima ekipu koja nema volje, snage, energija izmedju njih losa. Dosta igraca je katastrofa.
Nemoj biti papak znas da nije tako kako pises, dosta si bio realan ali ti Honaj bacio sihre.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Gledaj sta lik napisa i osta ziv.....
Pa nije ni cudo sto nam se dugovi u milionima ne znaju kad su takvi otjerali najboljeg Senada Misimovica
Sve im diraj samo im izbijača zuba honoga ne dirajte
Nema nama spasa ako ovoliko navijaca ima sa slicnim misljenjima

Pa nije ni cudo sto nam se dugovi u milionima ne znaju kad su takvi otjerali najboljeg Senada Misimovica
Sve im diraj samo im izbijača zuba honoga ne dirajte
Nema nama spasa ako ovoliko navijaca ima sa slicnim misljenjima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Sreca pa se ovi intelektualci nista ne pitaju.
Kako se ne pitaju,otjerali najboljeg psolijeratnog presjednika,Amawa Osimom smatraju herojem,Basica docekali na noz,toliki pritisak fazon kao da je on 2 godine bio tu a ne mister izbijac zuba
Koliko nisko moras pasti da budes bot likova poput Amawa i izbijaca zuba honoga mistera
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Preuzeo je ekipu koja je natrpala Slogu i odigrala najbolje poluvrijeme u posljednjih 5 godina, nešto lošije odigrali kod davljenika Leotara i taktički veoma dobro protiv Veleža, ostvarili aktivan rezultat pred revanš.
Ne može se za 15 dana zaboraviti igrati fudbal.
Od četiri utakmice, tri su mu na Grbavici, sve osim devet bodova je katastrofa.
Ne može se za 15 dana zaboraviti igrati fudbal.
Od četiri utakmice, tri su mu na Grbavici, sve osim devet bodova je katastrofa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 14 gostiju.