English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
ovdje mi je samo pitanje: da li je City toliko moćan ili je Leicester toliko užasan?
Ovako će i Liverpool za dvije godine.tuzlak1987 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:59Nema Leicesteru spasa. Nemaju pola dobrog igraca trenutno.
I ovi sto su nekad nesto znali sad nemaju veze s vezom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sjecam se kad je Pep tek krenuo sa ovom taktikom 4 stopera a jedan igra veznog u napadu sa Rodrijem. Toplo-hladno, kritike.
Sad perfekcija.
Kakav lik.
Sad perfekcija.
Kakav lik.

4-IN-A-ROW
Sramota bi bilo da Pep u nikad losijoj ligi ne uzme istu
-
- Kontakt:
Ajde još dva do poluvremena da odmore glavni momci. Barem je Ake dobio odmor.
Arsenal sada treba mirno dobiti svoje 2 utakmice i docekati duel na Etihadu sa +9. Psiholoski je to jako bitna razlika bez obzira na 2 utakmice vise u tom trenutku.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nama dva remija, jedan sa njima, jedan sa Njukastlom donosi titulu. Poraz na Etihadu znači kraj tituli, kao i bilo koji poraz u preostalim utakmicama.AlanSmith14 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:08Arsenal sada treba mirno dobiti svoje 2 utakmice i docekati duel na Etihadu sa +9. Psiholoski je to jako bitna razlika bez obzira na 2 utakmice vise u tom trenutku.
Edit: Ako City ne kiksa to jeste.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Stones igra kao da je vezni igrač cijelu karijeru. Pep mastermind.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva li je tek sramota onda biti van mjesta koja vode u Evropu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što se tiče fudbala Pep je nešto do sada neviđeno. Sigurno stručnjak broj 1 ikada, čovjek koji je promijenio fudbal i koji ga još uvijek mijenja. A potezi koje vuče sa pojedinim igračima i kako ti igraci to odigraju mislim da mogu samo kod njega tako genijalno izgledati - na početku sezone ludjak jer je rastjerao sve bekove, danas genije koji je uveo novinu u fudbal i fudbalski taktiku (po ko zna koji put od 2008/08 sezone)
Genije za ispast od Lyona, Monaka, Tottshita i slicnih 

Uvijek su igraci krivi, nikad on.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moglo je glat da bude aparatura zadnjih 8-9 minuta al ovi su ocigledno osudjeni na ispadanje
Sasvim je ocigledno da se Lisice nisu uopste trudile cisto da napakoste Arsenalu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.