Dobra utakmica danas, opet najviše individualne kvalitete, što sam rekao još u januaru rekao da će nas nositi kroz sve pobjede ove polusezone..
Drago mi je zbog Oliveire, super gol, daj Bože da češće ovako zabija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svaki poraz manji od 3 razlike racunat ko pobjedu. Ne smijem ni zamisljat remi, odmah se pocnem trest od euforije
Ih.. Petković, mokri snovi.kengur je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:46"Računam da smo mi to dobili, ali ne mogu računati na ta dva boda"
?????? WTF
Sreca pa smo doveli par solidnih igraca inace da od tebe samo zavisimo sada bi se borili za opstanak.
Ja zamisljam Petkovica na trenerskoj klupi, Papeta kao direktora i Hadziju kao SD-a a onda se vratim u realnost i vidim horor u klubu.
Ma dobro Pape i Hadžibegić, nisam se ni odnosio na njih, nego na Petkovića koji bi za bilo koji klub na Balkanu bio odličan trener.
To i jeste moja poenta. Nas bajni mag ima fikcije i racuna nesto a ne moze, pa rekoh tako i ja imam svoje zelje koje su trenutno jako daleko od stvarnosti. Samo ja nisam trener pa sebi mogu dozvoliti da budem u oblacima, a on ....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:51Ih.. Petković, mokri snovi.kengur je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:46"Računam da smo mi to dobili, ali ne mogu računati na ta dva boda"
?????? WTF
Sreca pa smo doveli par solidnih igraca inace da od tebe samo zavisimo sada bi se borili za opstanak.
Ja zamisljam Petkovica na trenerskoj klupi, Papeta kao direktora i Hadziju kao SD-a a onda se vratim u realnost i vidim horor u klubu.
Da je love ko sad, a normalnog UO koji radi u korist kluba, ne bi bilo nemoguće.. a ovako, qarina brate![]()
kengur je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:06To i jeste moja poenta. Nas bajni mag ima fikcije i racuna nesto a ne moze, pa rekoh tako i ja imam svoje zelje koje su trenutno jako daleko od stvarnosti. Samo ja nisam trener pa sebi mogu dozvoliti da budem u oblacima, a on ....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:51Ih.. Petković, mokri snovi.kengur je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:46"Računam da smo mi to dobili, ali ne mogu računati na ta dva boda"
?????? WTF
Da je love ko sad, a normalnog UO koji radi u korist kluba, ne bi bilo nemoguće.. a ovako, qarina brate![]()
Lijepo ga je vidjeti kako bljesti od srece i zivi u oblacima a golovi postignuti samo na individualni kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, johntravolta123, miguelramos, Pantelija, skoJaa i 46 gostiju.