Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Trenera sa znanjem i profesionalizmom kojeg ima Pranjic nismo imali 10 godina. Mešić je jedini nešto pokazao u prvom poluvremenu. To da je ovo na sreću uzet bod jeste ovdje smo lagano mogli biti razbijeni.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:59Odmah nek se pokupe Pranjic Sabrina Amer Uprava svi mrsssss iz slobodeeeeeeee Sve njihovo maslo../sramota sta dobar Mesic nek ga Amer i Sabrina vode kuci ispado pogresne pasove , pogubljeni vile nas pronosale …postavka igre i igraca katastrofa trener nula niko ne rece bravo Kurtalicu kako smo mi Tuzlaci dobro nam je
Samo j koga ne treba
SVAKA CAST FUKARE ZA PORUKE UPRAVI I NASOJ BiH
Ja se nacuditi ne mogu da se boris za opstanak a ovi ti igraci na klupi ...Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:33Prvi nisi bio sigurno tamo da vidis da Pranjic sve pita Bucu sta i kako pogubio se malo a osim svoje uspjesne karijere nista drugo on nema nego dosao nama da se uci ali neka bolji je nama on gace skinili odmah a igman nas ubio prvo poluvrijeme Subert Civa Jusa katastrofa a mali Mesic smijesno ba poginio beganovic zbog njega ….a na klupi Bekic , Maksa , Kape Eldar ../. A borimo se za opstanqk .///// i sto nema Osmica beka u sastavu nikako ?!!strasnotuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:17Trenera sa znanjem i profesionalizmom kojeg ima Pranjic nismo imali 10 godina. Mešić je jedini nešto pokazao u prvom poluvremenu. To da je ovo na sreću uzet bod jeste ovdje smo lagano mogli biti razbijeni.Sjenjak075Sloboda je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:59Odmah nek se pokupe Pranjic Sabrina Amer Uprava svi mrsssss iz slobodeeeeeeee Sve njihovo maslo../sramota sta dobar Mesic nek ga Amer i Sabrina vode kuci ispado pogresne pasove , pogubljeni vile nas pronosale …postavka igre i igraca katastrofa trener nula niko ne rece bravo Kurtalicu kako smo mi Tuzlaci dobro nam je
Samo j koga ne treba
SVAKA CAST FUKARE ZA PORUKE UPRAVI I NASOJ BiH
Daj bolan kakav besplatan ulaz, ako nam je puno 5 km dati onda nema sta vise pricati...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:58Prvo poluvrijeme katastrofa ko da je Real protivnik, drugo skroz uredno - rame uz rame.
Fukare Tuzla![]()
Protiv Sloge bi trebalo napunit citav Tusanj i pustit ulaz da je dzaba!
Ma nije meni puno, imam sezonsku seri je. Al se nekako narod mora odazvat na poziv kluba na utakmicu, do kraja. Sve do kraja domace trebaju bit dzaba il makar ona fora za djecu i zene da je dzaba.fukara87 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:57Daj bolan kakav besplatan ulaz, ako nam je puno 5 km dati onda nema sta vise pricati...Sjenjak1919 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 17:58Prvo poluvrijeme katastrofa ko da je Real protivnik, drugo skroz uredno - rame uz rame.
Fukare Tuzla![]()
Protiv Sloge bi trebalo napunit citav Tusanj i pustit ulaz da je dzaba!
Sektaši pravi, samo ignorisat.Sunderland je napisao/la: ↑15 apr 2023, 19:39Kakvi su ovo novi nikovi, po čijem nalogu pišu šta je ovo odjednom se pojavilo sve znaju![]()
Haman neki od prije što je imao prodju u klubu više nema pa ofanziva![]()
Delić to i jeste po vokaciji...antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:23Kakvih se sve budala nakupilo na temi...
Stavrno steta za ove sto su danas bili na klupi, bas su puno pokazali u prethodnim utakmicama, da nikome nije jasno otkud oni na klupi.
Jos ovdje ima kandidata za klupu, pa i za tribine cak.
Nego, ne znam da li se meni samo to danas ucinilo, al Delic puno bolje izgleda na prednjem veznom.
Koji potez je imao? Čovjek duela nije uzeo. Nije spreman 100%.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑15 apr 2023, 18:52Komazec ima potez, da je igrao drugo poluvrijeme možda bi i dao go, nesreća eto sada da je igrao prvo u kojem smo bili ktastrofa i nije loptu dobio kako treba.
Na Čivića neka hajka bezze, Čivić odličan...
Sloga, Široki i TC. Tu ako ne bude 6 bodova MINIMALNO mi smo ispali vjerovatno, ogromna šansa za opstanak u te tri kod kuće. Sloga je gora od nas, Široki igra najgoru polusezonu nekog kluba u historiji lige, a red je da mlatnemo i ove.
U zadnjem kolu željkan kući revijalna, kao i prošle godine...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:35Sloga, Široki i TC. Tu ako ne bude 6 bodova MINIMALNO mi smo ispali vjerovatno, ogromna šansa za opstanak u te tri kod kuće. Sloga je gora od nas, Široki igra najgoru polusezonu nekog kluba u historiji lige, a red je da mlatnemo i ove.
Nije taj leotar toliki bauk, treba otici i igrat fudbal.
Živi bili pa vidjeli, kako su se proveli puno bolji timovi od našeg??antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 20:45Nije taj leotar toliki bauk, treba otici i igrat fudbal.
A ne otic, pa igrat ko curice, branit se 90 min i normalno da ce tu sudija imat dobrog materijala da im navuce sta.
Ako smo se iscupali protiv Igmana, koji je 3x bolji od njih, moze i njima makar bod uzet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.