FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

curvanord
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la curvanord » 15 apr 2023, 22:05

Pitar6785 je napisao/la:
15 apr 2023, 21:57
Nema nikakvog razloga da se klub ne pogura da izbori evropu.

To je bio prvi cilj i glavni koji je postavio Mirvic sd gd trener

I nikad niko nije izricito postavio cilj titulu bilo je rijeci ako se otvori prilika da se uzme titula da ce se to uradit..

Dali su navijaci upravu da smo trebali dovest boljeg trenera (ocito da smo imali para, jer smo platili po finu sumu za ostete igraca) jesu, dali je Ayla pogrijesila sa izjavama jeste DALI SE IZVINULA JESTE..

Dalije Narkoman pogrijesio jeste dali se izvinuo jeste, dali je upravu za neke stvari vdjecemo nakon 33 kola i odigranig kupa

To isto vrijedi i za mirvica i aylu.

Ako se desi da zrinjski borac mi i sb izborimo evropu to ce bit idealna situacija po nas klub..

Posebno ako se pocne kamp renovirat u iznosu 2.5 m km, trava ce bit uradjena imamo veoma jak tim, plus Mirvic moze Mirzu otjerat nakon izborene evrope sa izrekom izborio je evropu al mi smo ocekivali bolju igru, mirza se nece zalit jer ce ga Mirvic nagradit opreminom finom sto je win win situacija

Hz su dosta puta napravile velike probleme klubu nikad se grupa nije izvinula ogradila vec je neke stvari radila over and over and over

Kao sto su tjeranje trenera sa 2 gog mjesta
Kao bacanje baklji topovski udara cak i protiv ublehaski ekipa koje nemaju navijace radnik sb zrinjski krupa itd, mogu razumit protiv zelje veleza borcadi al protiv skripara kojih dodje 6 ili dibace do konjica i vrate se

Protiv BATE ljudi ubacili 10 tine baklji dimni prekidanje utakmica

Pa mjesanje u poso ss zasto ovaj igrac ovde zasto formacija nije ovakva i onakva samaranje igraca, diverzije na kucu igraca koji fuli penal prazan go itd..

Nikad se niko nije ogradio od ovog a kamoli izvinuo..

Mirza je izjavio za 12 igraca nije uredu, al ihtijarevic igro za nas otisao kod dusmana ponovo se vratio kod nas i kad je zavrsio karijeru fudbalsku bavio se cevapima (znaci nikako nije bio u sportu, pa repuh i obuca zeka torlak su bar pionire trenirali)

I sve je ok
Ma sve znate iz svojih domova na dan kad vam klub igra utakmicu hahahah

Zaboravio si dodati kaznu 4 milje zbog rasističkog skandiranja sa istoka 🤣🤣🤣🤣🤣

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 apr 2023, 22:06

Hajdeee je napisao/la:
15 apr 2023, 21:59
Ti koji dodju su pizde mrtve. Sada treba stisnuti akciju jos vise i jace, bas sada kada se vrati Kosevo.

Kosevo prazno, gostovanja sto jaca i bucnija!!

Mi smo Sarajevo!!!!!!!
Ma pusti supljoglave, pile naopako. Tako su i za clanske pricali da ce pokupovati pa "stade pjesma"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 15 apr 2023, 22:08

Ima li to neka komisija na forumu da ustanovi ko je pravi navijač a ko nije i je li jedini uvjet da se ne ode na utakmicu na svom stadionu poslije 8 mjeseci ili ima još nešto?

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 apr 2023, 22:09

Ma da dodje i 5 hiljada opet je to pozorisna atmosfera ko u Kaknju i Zenici. Ja sam tri put vise uzivao gledajuci ove 3 gostujuce sa hordama nego ove domace bez hordi. Ja da sam Mirvic nikad ne bih izabrao Mirzu ispred HZ.
Kad se sjetim utakmice u Banovicima za titulu kad nisu dosle HZ zbog belaja u Olovu. Umjesto da bude ludnica sjedili smo grickali kospe i cekali kraj da idemo kuci. Nema bez navijaca nista. Bez navijaca smo obicni Tuzla City

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 15 apr 2023, 22:10

ABd pet milja protiv SB, i onda uz dobar rezz protiv Bojcs na derbiju 10 milja...

Podrzavam bojkot protiv Igmana, zbog usre i njegovog povratka na kosevo. Pu pu pu pu

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 15 apr 2023, 22:11

Tatamata1946 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:09
Ma da dodje i 5 hiljada opet je to pozorisna atmosfera ko u Kaknju i Zenici. Ja sam tri put vise uzivao gledajuci ove 3 gostujuce sa hordama nego ove domace bez hordi. Ja da sam Mirvic nikad ne bih izabrao Mirzu ispred HZ.
Kad se sjetim utakmice u Banovicima za titulu kad nisu dosle HZ zbog belaja u Olovu. Umjesto da bude ludnica sjedili smo grickali kospe i cekali kraj da idemo kuci. Nema bez navijaca nista. Bez navijaca smo obicni Tuzla City
Nemoj tako autistični zip je upravu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 apr 2023, 22:12

Dobro piZduna je uvijek bilo i bit ce. Svoj vi pos'o, idite na utakmice, kupujte u shopu, uclanjujte se... Niko vam ne brani.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 15 apr 2023, 22:12

Ali je ziljkic zvijer. Njega kad bi mogli upariti sa rahmanovicem ,bili bi za titulu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 15 apr 2023, 22:13

ZipSarajevo je napisao/la:
15 apr 2023, 22:10
ABd pet milja protiv SB, i onda uz dobar rezz protiv Bojcs na derbiju 10 milja...

Podrzavam bojkot protiv Igmana, zbog usre i njegovog povratka na kosevo. Pu pu pu pu
Prezime Buljugić još samo ime da se sazna.
Trebalo vas je još više isprebijati na finalu kupa.

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 15 apr 2023, 22:14

NazorUso je napisao/la:
15 apr 2023, 22:12
Dobro piZduna je uvijek bilo i bit ce. Svoj vi pos'o, idite na utakmice, kupujte u shopu, uclanjujte se... Niko vam ne brani.
Ja bas konto da ces nam ti zabraniti :urnebes:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 apr 2023, 22:15

Dizdarevic
Musa-Serbecic-Martinovic-Radovic
Balta
Vrancic-Ramic
Avramovski/Guliashvili-Catakovic-Ziljkic

Ovo mora igrati protiv Tuzle
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2023, 22:17

Ono sto je problem ovdje tesko da ce doći do nekog pomirenja. Hz imaju jasan stav eh sad je do Mirvica koliko je i on tvrdoglav da drzi Ajlu i Mirzu.
Nesto slicno je bilo s dinamom i bbb nikad nisu prihvatili Mamiće bez obzira na vrhunske rezultate.
Ako gledaš iz ugla navijaca onda kazes mi smo uvijek tu imamo pravo glasa ne zelimo Mirzu itd ako gledaš iz Mirvicevog ugla onda on kaze moje dionice ulažem novac imam pravo da biram upravu i trenere. Kao neutralan u ovoj situaciji volio bi da se sto prije riješi al trenutno je neka pat pozicija, ono sto je meni licno najbitnije da izborimo Europu a sve drugo ce se nekako rijesiti.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 15 apr 2023, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 apr 2023, 22:17

NazorUso je napisao/la:
15 apr 2023, 22:12
To je fanatizma teski.
Fan shop radi u teskom minusu.
Clanskih ni 2000, i pored cinjenice da je stotine od tih clanskih vjestacko bildano i kupovao od igraca, uposlenika, samog kluba i dijeljene su.
Na "domacim" utakmicama i to sto ih bude 200-300 cuje se 2-3 puta.

Fanatizam teski. To bez Sarajeva ne moze zivjet' :kafa:
- FKS -

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 15 apr 2023, 22:23

Ovakvi bi u ratu izdali. Djon obrazi, kad treba tjerat nekog i razbijat, pisu "gdje su te Horde, sto se ne skupe". Kad treba Horde ispostovat, zovu ih narkomanima i ogluse se o poziv.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

curvanord
Kontakt:

Post Postao/la curvanord » 15 apr 2023, 22:25

napoleon72 je napisao/la:
15 apr 2023, 22:23
Ovakvi bi u ratu izdali. Djon obrazi, kad treba tjerat nekog i razbijat, pisu "gdje su te Horde, sto se ne skupe". Kad treba Horde ispostovat, zovu ih narkomanima i ogluse se o poziv.
A zamisli ovu licemjernu gnjidu gore što je piso o kaznama za baklje, a neće da spomene kaznu zbog skandiranja seljačina sa istoka

unitarista
Kontakt:

Post Postao/la unitarista » 15 apr 2023, 22:27

Kad ima rezultata, ima i navijača. Sad da se osvoji dupla kruna sa ovom strukturom sl. godine i izbori Konferencijska liga, bojkot ne bi postojao.
nisam čiko sa avatara.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 15 apr 2023, 22:30

NazorUso je napisao/la:
15 apr 2023, 22:06
Hajdeee je napisao/la:
15 apr 2023, 21:59
Ti koji dodju su pizde mrtve. Sada treba stisnuti akciju jos vise i jace, bas sada kada se vrati Kosevo.

Kosevo prazno, gostovanja sto jaca i bucnija!!

Mi smo Sarajevo!!!!!!!
Ma pusti supljoglave, pile naopako. Tako su i za clanske pricali da ce pokupovati pa "stade pjesma"...
kae on nama sad ce te vi vidjeti sto ce mi kaciga
sve gori
stade pjesma
nema vise Bosno moja poharana

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 apr 2023, 22:31

Zadržati Vrančića kako znamo i umijemo! Strašan igrač, evo i danas 2 asistencije :salut:
34 god u maju, ali nema veze, ima on još bar jednu brutalnu sezonu u nogama, ako ne i dvije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 apr 2023, 22:45

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 apr 2023, 22:31
Zadržati Vrančića kako znamo i umijemo! Strašan igrač, evo i danas 2 asistencije :salut:
34 god u maju, ali nema veze, ima on još bar jednu brutalnu sezonu u nogama, ako ne i dvije.
Balta isto :salut: Pa covjek jede sve na terenu.Rekao je da je zelja da ostane obostrana,samo da se klubovi dogovore.Vrijedi ga kupiti definitivno,a vjerujem i da moze srediti nase papire.Njih dvojica i Avram ispred-dobitna kombinacija
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 apr 2023, 22:50

Gdje se igra protiv Tuzle?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8 i 70 gostiju.