FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Balta je trenutni najbolji i najbitniji igrač ekipe. Svaka čast za onoga ko ga je iskopao i doveo.
Kad pogledaš tabelu i sjetiš se načina na koji izgubimo od Veleža u Kaknju plače mi se.
Opet treba gledati naprijed, slj kolo imamo priliku da dođemo na dugo željeni poziciju, pa polako, drugima gori pod nogama a mi se pomalo dižemo...
Bravo Horde za danas. Tri gostovanja zadnja tri pobjede. Igrači im trče u zagrljaj, milina za vidjeti. Nadam se prekidu bojkota do Tuzle !
Svi smo mi Sarajevo !
Opet treba gledati naprijed, slj kolo imamo priliku da dođemo na dugo željeni poziciju, pa polako, drugima gori pod nogama a mi se pomalo dižemo...
Bravo Horde za danas. Tri gostovanja zadnja tri pobjede. Igrači im trče u zagrljaj, milina za vidjeti. Nadam se prekidu bojkota do Tuzle !
Svi smo mi Sarajevo !
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 15 apr 2023, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Za ove dezertere koji će ići na Koševo nemojte poslije kukati kad kolica krenu nizbrdo a nije kao da sa ne idu, sve i jedna pobjeda bila je na INDIVIDUALNI KVALITET.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ayline pudlice, sigurno znaju pravu info.
- FKS -
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja nikad nisam rekao da je Mirza ili bilo koja osoba ispred hordi. Hz su po prijoritetu odma posle kluba, i to samo budala moze reci da neki hasisar moze bit iznad kluba i hordi
Al ako se reda a reda se prioritet onda klub mora bit izbad hz i hz trebaju uradit ono sto hz rade najbolje a to je podrska klubu tacnije igracima, nemam nista protiv parola protiv cicka aliye jer vjerujem hordama da su dosli do neki informacija da ovo dvoje urusava klub iznutra i svana i ugled kluba
Takodje ako Hz imaju informacije Da ISMIR prodaje utakmice ili prepira lovu takodje treba transparent i zanjega pripremit.
U ovom trenutku nam treba evropa taman i da amaw vodi a ne mirza
Radi hiljadu razloga
Al ako se reda a reda se prioritet onda klub mora bit izbad hz i hz trebaju uradit ono sto hz rade najbolje a to je podrska klubu tacnije igracima, nemam nista protiv parola protiv cicka aliye jer vjerujem hordama da su dosli do neki informacija da ovo dvoje urusava klub iznutra i svana i ugled kluba
Takodje ako Hz imaju informacije Da ISMIR prodaje utakmice ili prepira lovu takodje treba transparent i zanjega pripremit.
U ovom trenutku nam treba evropa taman i da amaw vodi a ne mirza
Radi hiljadu razloga
E čuj dezerter onaj ko bodri svoj klub na domaćoj utakmici. Boli me briga ko mu je trener i ko mu administraciju vodi, danas su tu, sutra nisu klub ostaje.
Kao što država nisu Dodik i Čović, Sarajevo nisu Ayla i Mirza pa da ih zbog toga bojkotujem.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SarajevoForza
- Kontakt:
Đokanović danas ušao na poluvremenu protiv Fenera i jedan je od bolje ocijenjenih na sofascore uprkos žutom kartonu. Mi ono imamo neke bonuse od njega
Btw zna li neko šta se desi s Hadžićem na kraju, zadnje čega se sjećam je da su ga prebacili kao šefa među skautima, ali ga hz više ne prozivaju. Je li on 100% dobio nogu, ali ono da nikakve veze sa FKS više nema???

Btw zna li neko šta se desi s Hadžićem na kraju, zadnje čega se sjećam je da su ga prebacili kao šefa među skautima, ali ga hz više ne prozivaju. Je li on 100% dobio nogu, ali ono da nikakve veze sa FKS više nema???
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Ti si jelde pisao da imas onog druga?? Radel oni sta, prosivajul ??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sad kuci dosao protutnjali smo Trebinjem kako na terenu tako i na tribinama ponosan na svoju bracu s tribine koja emocija kod prvog gola to se ne moze kupiti
Ps:hvala Stanojevicu za one gajbe vode
Ps:hvala Stanojevicu za one gajbe vode
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- napoleon72
- Kontakt:
Mislis da ce do Tuzle spidar i qrva dobit otkaz?Zeko87 je napisao/la: ↑15 apr 2023, 22:58Kad pogledaš tabelu i sjetiš se načina na koji izgubimo od Veleža u Kaknju plače mi se.
Svi smo mi Sarajevo !
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Sta ima dezerteri, tjerajte ih na kraju sezone, ako ne izborimo evropu. Sad je potrebno da se navijaci ujedine. Treba uvijek gledati siru sliku, a to je klub. Ne ljudi u njemu
Svaka vam cast na navijanju i brojnosti na tako dalekom gostivanju.
Pustiti ive kujice nek laju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Bravo braćo, rijetka pozitiva trenutno u klubu su ova gostovanja

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ma ja ona naša samo nek se ne puca, ako izborimo Europu neće ovi iz kluba ni puškom otići. Naravno da je klub ispred svih ljudi u njemu ali nama nema napred dok su oni tu, volim i ja F1 pa ne mogu biti u Boxu Red Bulla nisam adekvatan za to. Naš problem što mi gledamo kratkoročno a dok tako gledamo neka Zrinjski uzima titule, a mi daj na Europu pa onda ćemo gledati šta dalje. Tako se nikad ništa neće uraditi osim propasti. Do tada BOJKOT.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.