Dobit ce ovu seriju I onda ide metla od Bucksa.
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Playoffs 2022/23
Kakav ritam utakmice jbte
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nekad ce Poole I dati nesto, ali koliko lik moze usrati to je za ne povjerovati
Negledljivo bas. Iskljucujem se.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovaj GSW je uzasan match up za Sunse, ako dode do tog duela ikako.
Looney MVP prvog poluvremena.
Looney MVP prvog poluvremena.
-
- Kontakt:
Daj i ovo precjenjeno smeće Wigginsa nek neko zakuca u kantu za smeće, pljune u nju i zatvori je da više ne izađe iz nje
Sedmicama već slušam "Da li će se vratit Wiggins, kad će se vratit Wiggins,on im je ključ za PO".
Jbt kao da je Jordan, Pippen i Rodman u jednoj osobi.

mu se na onu glavu , šta glumi, werewolfa 
Sedmicama već slušam "Da li će se vratit Wiggins, kad će se vratit Wiggins,on im je ključ za PO".
Jbt kao da je Jordan, Pippen i Rodman u jednoj osobi.
Pojavio se i Wiggins i to kako se pojavio.Tesko je igrati protiv ekipe koja prijeti sa svih strana.S druge strane Domasa brane iz reketa a ovaj ne moze da se sastavi,unistava im spacing.

Idem i ja spavati dosta sam vidio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Kakvo je bilo prvo pol?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kerr izvede Stepha 2 min do kraja, Kingsi 15:4 seriju napravise 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dugo bolju 4/4 nisam gledao, ludnica. Kakve sekvence Curryja, Klaya i Foxa...
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ma napucavanje trojkama, glupa kosarka. Jest fazon gledat kad sve ulazi al neozbiljno od obje ekipebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 05:07Dugo bolju 4/4 nisam gledao, ludnica. Kakve sekvence Curryja, Klaya i Foxa...
Super zanimljiva utakmica al ova kosarka Goldena je uzas u zavrsnici, bas bezveze uzeti sutevi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zive od trojki i opet su uspjeli promasit jedno 80% otvorenih trojki ukljucujuci ovu Wigginsa koja je bila trening šut
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fox i Monk.
Obojici PO debi.

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 16 apr 2023, 05:23, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znao sam da ce promasiti cim sam vidio da je on, draze bi mi bilo da je Curry preko 4 ruke opalio zmireci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Odlicna tekma. Ono Wiggins morao zabiti fakat trening sut ali hajde bar izgleda da ce biti zanimljiva serija.
Vjerovatno bi i pogodio. Sacramento u bonusu 8 minuta u zadnjoj cetvrtini, a Warriorsi nisu napali reket dvaput

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.