Otelo je napisao/la: ↑10 apr 2023, 13:13Oprosti im, ne znaju kakva si ti ljudinaMig_Mig je napisao/la: ↑10 apr 2023, 13:01Ne da Mig postenu grupu momakaOvdje kako kome ne odgovara i nije mu po volji neki rezultat, odmah napad na savez da li zbog zdrijeba parova ili evo sad smog ovih gluposti od sinoc ili nesto trece. Ne moze to tako!!!
Nerkolfc prepoznao odmah o cemu je rijec![]()
![]()
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Treba savez pooštriti malo stvari ovdje.
Kleveta bez dokaza, treba razmisliti i o krivičnoj prijavi.
Kleveta bez dokaza, treba razmisliti i o krivičnoj prijavi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne mozes bez dokaza nekoga optuziti. To je ozbiljan udarac na ugled i integritet pojedinca. Evo sada i da je tacno i da nije ostat ce sumnja zauvijek.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 apr 2023, 13:13Netko je optužen za namještanje rezultata. Zamisli koliko bi ti tek bio ispred drugog najboljeg strijelca da je sve pošteno.Justin je napisao/la: ↑10 apr 2023, 01:25Mozes li napisati sta se tacno dogodilo? Je li tacno da je Bilder zapravo Sarmel?Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 apr 2023, 01:05Evo bas citam na Redditu i Twitteru, kazu da Bilder treba dobit max 3 utakmice suspenzije, sve iznad toga je nepravda.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- OldFashioned
- Kontakt:
Oko čega se ljudi zamaraju
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- __Liedson__
- Kontakt:
Kakav ce tek haos da nastane kad mi duplu krunu osvojimo
- OldFashioned
- Kontakt:
Ne treba ulazit 7 dana na forum poslije zadnjeg sudijskog zvižduka__Liedson__ je napisao/la: ↑10 apr 2023, 22:03Kakav ce tek haos da nastane kad mi duplu krunu osvojimo![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
29 SEZONA

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- __Liedson__
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
+1
Al dzaba, kad nam ljudi utrpase preko ove nase saban lige
Brighton po kladionici favorit.
Znaci na tanjir ga zabiste momci
Znaci na tanjir ga zabiste momci
Rutavi sociedad onakvo drugo poluvrijeme i ne zabise gol. Skidose nam dva komada
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- __Liedson__
- Kontakt:
Vece bi iznenadjenje bilo da je Chelsea dobio 2-1 nego Brighton
Haha J**+ nas nesto i ne vadi pa trecu tekmu zaredom padanje u devedesetim, **** Siroki u 90+3 imas pogodjeno 2:1, utakmica zavrsi 2:3
-
scudetto89
- Kontakt:
Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
04.10.2009 !
Kolega Mig je bio taj vam je pomagao oko ubacivanja igraca, i hvala mu na tome, nemam pojma kako je uspijevao.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
Kad je liga kreirana,odnosno kako su timovi kreirani tako su ih kreirali kapiteni koji su sa svojom rajom iz RF (stvarnog života) popunjavali timove.Do dana današnjeg sam misljenja da je to jedina prava i normalna stvar.
Ako si kapiten, slobodno pozovi nekoga da ti se pridruzi, sve sto mi kao savez mozemo jeste da preko avatara tj dresova zainteresujemo ostalu forum zajednicu koja se pojavljuje po drugim temama, reklamirajuci ligu.
Istina bilo bi idealno da nam malo i sama stranica SS.ba pomogne, a do tad
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Prosto je, nek napise 30 pp momcima sa foruma i nek se nada da ce neko pristat. Admin nas malo ignorise, ali sta ces, on se svadja na drugim temama.deyo je napisao/la: ↑16 apr 2023, 10:55Kolega Mig je bio taj vam je pomagao oko ubacivanja igraca, i hvala mu na tome, nemam pojma kako je uspijevao.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
Kad je liga kreirana,odnosno kako su timovi kreirani tako su ih kreirali kapiteni koji su sa svojom rajom iz RF (stvarnog života) popunjavali timove.Do dana današnjeg sam misljenja da je to jedina prava i normalna stvar.
Ako si kapiten, slobodno pozovi nekoga da ti se pridruzi, sve sto mi kao savez mozemo jeste da preko avatara tj dresova zainteresujemo ostalu forum zajednicu koja se pojavljuje po drugim temama, reklamirajuci ligu.
Istina bilo bi idealno da nam malo i sama stranica SS.ba pomogne, a do tad![]()
Max Allegri
-
scudetto89
- Kontakt:
@ deyo , Mig sve ok ne znam stvarno nemam toliko bas vremena, da sad pisem u pp dali ko zeli da igra za moju ekipu, pisao sam ovdje da mi fali, ko god hoce i zeli neka mi se pridruzi sad opet naglasavam, da mi trebaju dva igraca, dali zeli neko da igra ?
04.10.2009 !
Pa kud ne prestade sa igranjem ranije u pm. Sam si nam otkinuo bodove proslo kolo i zajebao nas u borbi za prvo mjesto.scudetto89 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 09:42Jedno pitanje vezano za moju ekipu hoculi moci dobiti igrace , posto i @ mrki medo ne tipuje, sam igram to je ne moguce, ako necu dobiti u skorije vrijeme da i ja napustim, pa da se negdje ubacim kad zatreba realno .
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.